BB Daniel-bun venit acasa!-primul nepotel!(68)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Sara buna, fete dragi!

MONAAAAAA, ia no-spa sau ce inlocuitor ai tu pt no-spa. Eu am avut senzatia de "vine CM" pana in saptamana a 8-a. Cat despre mucus, am avut si din ala de 2 ori, prin sapt 7 si 10, am fugit la eco si totul era in regula. Cred ca era totusi ceva legat de progesteronul pe care mi-l introbag de 3 ori pe zi.

Noi am fost azi la eco de 12 sapt pt dublu test. Am vazut manute, picioruse, degetele, capusor, artere, lichid etc. Toate normale, iar ca valori am doar:
DBP: 1,2 cm
HC: 6 cm
CA: 5 cm
LF: 0,4 cm
Os nazal normal: 0,3 cm
Greutatea fetala estimativa: 48 g
Placenta: omogena, grad I, inserata posterior cu o grosime de 1,7 cm
Nu se evidentiaza edem nucal (fald nucal normal 0,2 cm)

_
made in Romania, '73 http://lbdf.lilypie.com/ckYrp2.png?OXtS3VM0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina_R spune:

Mona, multumesc de pontul cu varza. Incerc si asa, eu am oparit niste varza de-asta crezind ca se inmoie, fara succes. Are o foaie groasa...
Sper sa te inseli si sa nu vina ce crezi tu ca vine. Poate e un simptom?
Galli sint semi-olteanca, de Teleorman. Amestecul de carne il fac intr-un fel; si mie tot cu varza murata imi plac, maninc varza si goala, fara nimic.
Am vazut la stiri zapada...ce de lume blocata peste tot.
Nico, mai bina ca n-ai plecat cu masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

felicitam familia de libruti,toti prezenti-
stiam io ca e bine totul!
lipsa de la apel:samira,mami vreau, adria,
cinezee,ada?,elly,simonia,bebenov, mai ziceti si voi....
micomic,
sabine, io stiam de lamaie cand le pui la fiert,dar,
uite, am mai invatat si io ceva!
multumim,mona!
sorinake, nu ne povestesti nimic??
amy,gasit ceva?
nico,pai nu spusei ca traim in romanica,
si asta ne ocupa tot timpul??
pai,da,mai,consuma combustibil!
soricico,ma enerveaza ca nu rasp la mesaj!
beatrix,ai reusit cu tickerul!
hai,pupici la gagici si tatici!!!
tocmai am un mesaj cu un nr fff rotund!

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

am aparut

scurta tare in seara asta...da pentru o vorba tot am intrat.

nu vad decat patu...asa ca ma duc sa ma labartzez in el.

va pup si va doresc somnic usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

samiraaaaaaaaa!
pai daca tu te labartezi,
sotul tau unde mai

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Stiti cumva unde gasesc acel "stetoscop" cu care mama poate asculta inimiora copilului din burtica?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui Libra

Stiti cumva unde gasesc acel "stetoscop" cu care mama poate asculta inimiora copilului din burtica?

_

Aparatul de ascultat zgomotele fetale ar trebui sa-l gasesti in farmacii.

Sa creasca mare bb finut!

P.S. Dezvolta putin acel "etc". Se vede sau nu se vede?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Se pare ca nu suntem singurii care nu prea au somn... am vizionat cu soata 3 filme (Amintiri din epoca de aur 1 si 2, si Shooter), iar acu pregatim patul, deh una lume munceste alta leneveste.
Azi am facut si de papa, ca tot veni vorba de dimineata, supa de pui cu galusti si mazare cu carnita de vitel, porumb dulce si morcovei, si bineinteles verdeata din abundenta .

Pai bine nasico, unde sa iesi cu masina azi.. sub zapada e multaaaaaaa gheata..Ca urmare a drumurilor "curate", soata a avut zi scurta.Nu te agita caci dupa cum vezi iar s-a intetit ninsoarea
Libruto meriti , nu te mai stresa atat, ca bebe e bine, nu te mai gandii la toate bazaconiile!!! Ps. azi am primit de la fii-mea primul sut. Dimineata sunt praf, nu reusesc deloc sa dorm bine... ma trezesc sa zicem mahmura... cum asa nu stiu ca de nu ma ating.
Blue bine ati venit acasa!
Mona si Soricica....ia mai lasati butoiul....nu mai avem disponibile, deh sunt pline cu muraturi.
Mico bine ai revenit!!
Manule ce conteaza unde petreceti, conteaza ca sunteti impreuna!!!
Galli birocratia la noi te omoara.....ce nu te-ai obisnuit deja?
Mayanule ma bucu ca ti-a priit plimbarea
Lumi42, sunt sigura ca fiica ti-a adus zambetul pe buze, la cat de mult iti lipsea. Ps eu de cand am aflat ca sunt insarcinata, nic ca am mai intrat in contact cu "semiluna", post (iar dupa cerclaj nici gand). Cam greu dupa atata exercitiu
Lyly recuperare usoara.Si sa stai cumintica.
Bebita fruntea sus!
Sabina cu mnacarea cand esti peste hotare tb sa improvizezi.
Ani sper ca problemuta sa se rezolve cu bicarbonat, caci asa ar fi cel mai simplu.
Sper ca n-am citit printre randuri, la drept vorbind deja am facut ochii mici si nu mai vad f bine si pap litere
Asa ca pupicei la toata gasca!
Ne auzim la cafea

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Buna dimineata, gagici. Mie imi e dor de voi si daca lipsesc o zi.
Bine ai revenit micomic, tot aici suntem si tot zuze.
Libruta, ma bucur ca te-ai mai linistit macar puti, dar acum nu incepe cu stetoscopul... Totul e bine.
Monaliso, nu ti-am zis suricato ca te-am visat insarcinata? O sa vezi .
Terminati cu sarmalele ca in curand nu o sa mai incap nici in cizme .
Nasico, nu am gasit costumas ca nu am ajuns la Campina, dar in schimb am fost sa-mi pun unghii, asa ca sunt fericita posesoare o unor unghioaieeee, nici la calculator nu pot scrie, sa vedeti ce chin e la imbracat. Cand am ajuns acasa am sunat-o pe tipa care mi le-a pus sa o intreb daca nu le poate scurta si mi-a zis ca trebuie sa ia toata operatia de la capat, iar 2 ore. Deci saptamana asta le suport asa, urmatoarea nu cred.
Va pup si azi o sa intru tot rarut ca am o licitatie.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput