BB Daniel-bun venit acasa!-primul nepotel!(68)
Raspunsuri - Pagina 10
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana nico,si laura:am o intrebare: ce analize trebuiesc facute pt mutanti? se fac in anumite zile?sau cum?^pls. ![]() |
Nu conteaza ziua. Vino intr-o joi, vineri te duc la analize, sambata si duminica ne intalnim cu fetele.
Ce zici?
galliciana spune:
nebuna mica,ce esti tu!
daca viu, viu la distractie,bai,nu asa!![]()
![]()
![]()
hai,serios,pls!
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
Beatrix69 spune:
Excelenta idee, de abia astept intalnirea!
Beatrix 19+
http://lbdf.lilypie.com/DuPQp2.png
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui galliciana nebuna mica,ce esti tu! daca viu, viu la distractie,bai,nu asa! hai,serios,pls! |
Pai, vino, mergem la nunta la Amy
sau vrei sa astepti pana ii botez pe piticii lui Lumy?!
galliciana spune:
![]()
![]()
no money,no game!![]()
![]()
![]()
for the moment!![]()
![]()
![]()
crezi ca,daca era,nu veneam,io,neinvitata????![]()
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
guzelnico spune:
Sunt ofticata rau.
Am iesit iar sa dau zapada ca se stransese iar (imediat mi-au sarit vecinii in ajutor
). M-am schimbat, cu gandul sa plec putin si surpriza: sub stratul de zapada este gheata si masina mea patineaza, se pare ca am cauciucuri three-seasons.
Chestia cu all-seasons e frectie.
Am sunat la Urban sa-i intreb cand au de gand sa dea cu lama si pe straduta mea si mi-au raspuns: "Aaaaaaa, la primavara!". Imi pare rau ca nu i-am inregistrat.
Dar totusi au trimis un tractor dar n-a facut decat un sens, ca cica asa are dispozitie. Tara de nebuni. Si daca se nimeresc 2 masini, ce se intampla? Va fi ca in povestea cu cele 2 capre pe podet.![]()
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui Beatrix69 Excelenta idee, de abia astept intalnirea! Beatrix 19+ http://lbdf.lilypie.com/DuPQp2.png |
Cu burticile ne intalnim mai incolo un pic, sa se mai incalzeasca un pic vremea.
Beatrix, stai linistita, ca aici sunam adunarea, nu pe PM.
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui galliciana for the moment! crezi ca,daca era,nu veneam,io,neinvitata???? |
Io nu te mai inteleg, fata hai.
Tu intrebi de analize, tu vrei la distractie si ... cand sar io repede cu propuneri ... dai inapoi. Esti sigura ca n-ai vreun ascendentel in Rac?
galliciana spune:
neh,neh,in leu,cu siguranta!!!!!![]()

micomic spune:
buna fetelor, stiu ca cred ca m-ati dat disparuta, am intrat foarte rar din pacate.
felicitari pt floricica, sa iti traiasca

va pup pe toate mi-ati lipsit mult
declar si eu prima zi de cm astazi cand tocmai imi planificasem tot pentru azi analize si ecografie 
pupici