BB Daniel-bun venit acasa!-primul nepotel!(68)
Raspunsuri - Pagina 9
galliciana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina_R M-ati omorit cu mincarea , vreau si eu sarmale ca n-am mai mincat de un an cred.Galli, nu te mai enerva pentru lucruri pe care nu le poti schimba, ia-le asa cum sint. |
sabina,
, ai dreptate.cu ditamai sistemu.....te invat io sa faci sarmale.e f simplu.
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
Sabina_R spune:
Invata-ma Galli, dar trebuie sa ma inveti sa pun si varza la murat. Am incercat o data si a iesit o porcarie (nici nu vreau sa-mi amintesc).
galliciana spune:
sabina,se pot face si in altceva,nu numai varza.
frunze de gulii,stevie,vita de vie,mai sunt,da nu imi amintesc,
sau vz dulce,dar mie nu imi plac.
amestecul de carne stii sa il faci?
tu de unde esti de loc?
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
galliciana spune:
simoniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
unde esti? hai la discutii!
sau hai pe mess!
Mona40 spune:
Gagici, care sunteti exilate, iaca la baba o solutie pt frunze de varza.
Se ia varza intreaga si se scobeste cotorul cat se poate.
Se baga la microunde cam 5 minute si asa se innmoaie. Dupa aceea se pune tot intreaga intr-un vas la fiert cu multa zeama de lamaie...
Si uite asa e varza murata.
Gali, vreau si eu pulpe cu...prostii.
Fete eu din ce in ce mai multe senzatii de CM ..
Mayan
Luminito suntem cu tine. Ce misto de voi cu copiii pe "capul" vostru.
Pupic tuturor, ca eu o sterg acasuta...cred ca pana maine ma podideste domnul CM
galliciana spune:
zuzo,ce prostii spui tu acolo?
in ziua 9-10?? nu se poate....
galliciana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mona40 Gali, stiu ca nu se poate dar stiu ca vineeeee ![]() Mona zuza ![]() |
nu pot sa cred.....sincer.....
galliciana spune:
nico,si laura:am o intrebare: ce analize trebuiesc facute pt mutanti?
se fac in anumite zile?sau cum?^pls.
ANI.G spune:

Am venit dupa mirosul de sarmale 

eu am facut zilele trecute astea http://clipedinviatamea.blogspot.com/2010/02/bomboloni-amorezate.html 
In rest ce sa zic ???
Cum ma stiti,nu stiu daca am ovulat,cred ca nu inca .
Am renuntat la monitorizari si teste de ovulatie. In plus cre ca ma paste ceva pe acolo...
, nu stiu de ce; sper sa o rezolv cu bicarbonat

la toate fetele
http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...
http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png