Locul fetelor Nou-Venite! (66)
Raspunsuri - Pagina 6
mvb spune:
explica-te mai mult
| Citat: |
| citat din mesajul lui trutzi Fetelor ati auzit ceva despre doctorul Pavel Chirila? Am inteles ca, este sub indrumarea Parintelui Iustin Parvu. Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)

si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
polo spune:
Cora, la noi de cand cu luptele pentru a avea un bb, fugareala e din ce in ce mai placuta. Este si asta un lucru bun, nu?
http://community.webshots.com/user/diove
Arianna11 spune:
| citat din mesajul lui mvb Sa nu uitati sa va rugati si la sfantul inger pazitor, care are grija de noi in orice clipa de fiecare data cand in fac rugaciunile ma rog la mai multi sfinti care imi sunt mie dragi eu una ma rog Fecioarei Maria, domunului Isus Hristos, Tatalui Ceresc, sfintilor Mihai si Gavril( acest acatist il am dat ca si canaon de la parintele duhovnic si il citesc zilnic), sf. Nectarie( de care m-am atasat cam de un an si ceva si pe care il chem in ajutor de fiecare data cand sunt la nevoie), sf Xenia de la rusi( cartea cu viata ei am citit-o la serviciu unde mi-a fost oferita de o colega, am ramas impresionata de viata ei), Sf Parascheva de la Iasi( este ocrotitoarea tinerilor; in timpul studentiei m-am rugat si am plans de f multe ori la racla ei), sf. Ioan de la Suceava, sf. Nicoale( acu ceva ani am citit f des acatistul lui), sf. Vasile cel mare( este protectorul sotului meu) si sf inger pazitor ![]() MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! |
Cuv Parascheva ne-a unit pe mine si sotul meu...datorita ei suntem impreuna....
cora79 spune:
| citat din mesajul lui polo Cora, la noi de cand cu luptele pentru a avea un bb, fugareala e din ce in ce mai placuta. Este si asta un lucru bun, nu? http://community.webshots.com/user/diove |
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
polo spune:
Cora, Anca Moisa este la Giulesti? Sti daca maia ctiveaza si i alta parte? Tu de ce ai renuntat la ea.
http://community.webshots.com/user/diove
trutzi spune:
Prof. dr. Pavel Chiril#259;
medic primar medicin#259; intern#259;
Centrul Medical Naturalia
| citat din mesajul lui cora79 Mi se pare cunoscut numele,cred ca am citit pe la alte subiecte despre el,sa nu fac vreo gafa,este cumva homeopat? "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:
Ai dreptate. Eu omit acest lucru. Sa-mi fie rusine 
| citat din mesajul lui mvb Sa nu uitati sa va rugati si la sfantul inger pazitor, care are grija de noi in orice clipa de fiecare data cand in fac rugaciunile ma rog la mai multi sfinti care imi sunt mie dragi eu una ma rog Fecioarei Maria, domunului Isus Hristos, Tatalui Ceresc, sfintilor Mihai si Gavril( acest acatist il am dat ca si canaon de la parintele duhovnic si il citesc zilnic), sf. Nectarie( de care m-am atasat cam de un an si ceva si pe care il chem in ajutor de fiecare data cand sunt la nevoie), sf Xenia de la rusi( cartea cu viata ei am citit-o la serviciu unde mi-a fost oferita de o colega, am ramas impresionata de viata ei), Sf Parascheva de la Iasi( este ocrotitoarea tinerilor; in timpul studentiei m-am rugat si am plans de f multe ori la racla ei), sf. Ioan de la Suceava, sf. Nicoale( acu ceva ani am citit f des acatistul lui), sf. Vasile cel mare( este protectorul sotului meu) si sf inger pazitor ![]() MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
cora79 spune:
| citat din mesajul lui polo Cora, Anca Moisa este la Giulesti? Sti daca maia ctiveaza si i alta parte? Tu de ce ai renuntat la ea. http://community.webshots.com/user/diove |
Am ales FIV si ne-a trimis la Laura Dracea
JoAnn spune:
buna 
harnicute sunteti fetelor
capitol nou deja...
sa auzim vesti bune 
www.youtube.com/watch?v=YUswfxAkLME" target="_blank">
Forever,Michael
cora79 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui trutzi Prof. dr. Pavel Chiril#259; medic primar medicin#259; intern#259; Centrul Medical Naturalia
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |