Locul fetelor Nou-Venite! (66)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polo spune:

Fete, sotulache a fost incantat de mancare, eu nu prea as putea spune. Este un pic cam gretoasa, dar este bunicica.

http://community.webshots.com/user/diove

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui polo

Fete, sotulache a fost incantat de mancare, eu nu prea as putea spune. Este un pic cam gretoasa, dar este bunicica.

Sa va fie de bine

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Fetelor ati auzit ceva despre doctorul Pavel Chirila?
Am inteles ca, este sub indrumarea Parintelui Iustin Parvu.

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Da ,fetelor,eu am ajuns intr-un punct in care cred ca numai DD ma poate ajuta,nu ca as fi un caz grav,ca nu e asa,doar ca la dr am facut ce am putut....
Inainte de a intra pe forum,parca refuzam sa amintesc in rugaciunile mele si aceasta dorinta.....dupa ce v-am citit mi-am dat seama cit de mult tr sa ma rog.....si de atunci....au trecut cam 2 luni jumate,citesc in fiecare seara Acatistul Sf Imparati Ioachim si Ana...si din cind in cind si alte rugaciuni sdau acatiste...asa sigur o sa-mi ajute Dzeu...si ma simt si mai linistita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui trutzi

Fetelor ati auzit ceva despre doctorul Pavel Chirila?
Am inteles ca, este sub indrumarea Parintelui Iustin Parvu.

Mi se pare cunoscut numele,cred ca am citit pe la alte subiecte despre el,sa nu fac vreo gafa,este cumva homeopat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polo spune:

Cora, iseamna ca in seara asta se lasa cu fugareala nu gluma
Si cu tratamentul sotului sa vezi ca luna asta o sa fie luna ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Sa nu uitati sa va rugati si la sfantul inger pazitor, care are grija de noi in orice clipa

de fiecare data cand in fac rugaciunile ma rog la mai multi sfinti care imi sunt mie dragi

eu una ma rog Fecioarei Maria, domunului Isus Hristos, Tatalui Ceresc, sfintilor Mihai si Gavril( acest acatist il am dat ca si canaon de la parintele duhovnic si il citesc zilnic), sf. Nectarie( de care m-am atasat cam de un an si ceva si pe care il chem in ajutor de fiecare data cand sunt la nevoie), sf Xenia de la rusi( cartea cu viata ei am citit-o la serviciu unde mi-a fost oferita de o colega, am ramas impresionata de viata ei), Sf Parascheva de la Iasi( este ocrotitoarea tinerilor; in timpul studentiei m-am rugat si am plans de f multe ori la racla ei), sf. Ioan de la Suceava, sf. Nicoale( acu ceva ani am citit f des acatistul lui), sf. Vasile cel mare( este protectorul sotului meu) si sf inger pazitor

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui trutzi

Ce frumos Or sa se indragosteasca italienii de manastire. Mie imi plac mult mai mult manastirile ortodoxe fata de cele catolice
Sfintii nostrii sunt deosebiti fata de picturile lor
Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Da este...nu e facuta de mult..au amenajat-o si ei asa cum au putut,vor sa faca aici Episcopie,daca am inteles bine

Da si mie imi place tare mult ...mai ales ca nu e departe de mine si nici slujba nu e ca la biserica,e mai scurta dar te face sa fii mai atent....tine de la 9 la 11...si sunt maicute care canta....e tare frumos...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui polo

Cora, iseamna ca in seara asta se lasa cu fugareala nu gluma
Si cu tratamentul sotului sa vezi ca luna asta o sa fie luna ta.

Ufffff,fugareala este in grafic,dar nu vreau sa mai sper si apoi sa fiu dezamagita iarasi,ce o fii o fii,ar fii prea frumos sa fie adevarat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mvb

Sa nu uitati sa va rugati si la sfantul inger pazitor, care are grija de noi in orice clipa

de fiecare data cand in fac rugaciunile ma rog la mai multi sfinti care imi sunt mie dragi

eu una ma rog Fecioarei Maria, domunului Isus Hristos, Tatalui Ceresc, sfintilor Mihai si Gavril( acest acatist il am dat ca si canaon de la parintele duhovnic si il citesc zilnic), sf. Nectarie( de care m-am atasat cam de un an si ceva si pe care il chem in ajutor de fiecare data cand sunt la nevoie), sf Xenia de la rusi( cartea cu viata ei am citit-o la serviciu unde mi-a fost oferita de o colega, am ramas impresionata de viata ei), Sf Parascheva de la Iasi( este ocrotitoarea tinerilor; in timpul studentiei m-am rugat si am plans de f multe ori la racla ei), sf. Ioan de la Suceava, sf. Nicoale( acu ceva ani am citit f des acatistul lui), sf. Vasile cel mare( este protectorul sotului meu) si sf inger pazitor

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
Mvb ,fie ca bunul Dzeu sa iti trimita cat mai curand un bebe,ai prioritate

Mergi la inceput