Locul fetelor Nou-Venite! (66)
Raspunsuri - Pagina 25
nike974 spune:
alessico,
alergiile alimentare sunt una.poti face desensibilizare la ele.alergiile medicmentoase sunt alta si cand la teste iti arata ca nu poti face medicamentul ala si il faci, pur si simplu mori.
daca nemtii au facut testele, elvetienii mi le-au facut, romanii mi le-au facut si au decis o premedicatie,dar am facut alergie la cel mai recomandat antialergic,atunci, sunt constienta ca depind exclusiv de mila lui Dumnezeu si de pregatirea exceptionala a medicilor.
da .am intalnit medici car em-au lasat balta.multi.ultimul , acum cand am fost internata, cand nu a fost medicul meu.
aleesicoo spune:
nike, colega mea este polialergica si la medicamente si la alimente...la asta m am referit![]()
sper sa nu mai ai nevoie de alti dr. si sa fie bebe bine la sfarsit
asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 23 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
JoAnn spune:
fetelor.

ce e cu scorurile astea aici ???![]()
![]()
![]()
la nastere nu stiu cum e...
dar eu de cate ori merg in spital...nu am chef sa le dau bani...
dau doar daca ,consider eu ca persoana intr-adevar merita si nu pt ca nu are chef sa isi faca meseria...si ii trebuie un stimulent...
am avut noroc pana acum ca de cate ori am fost in spital am dat doar peste persoane amabile...
Imi aduc aminte ca atunci cand am fost operata, a doua zi eram mai varza ca niciodata si
si tot venea o asistenta draguta si imi dadea sa beau ceai sau sa vada cum ma simt si am vrut sa fiu amabila cu ea si sa ii dau 10 lei...si m-a refuzat ...a zis ca lasa ca o sa ai nevoie mai incolo de ei....
Dar daca ar fi sa dau peste unele mai
si sa am nevoie de ceva si sa nu ma serveasca
...
ca asa asa reactiona....
www.youtube.com/watch?v=YUswfxAkLME" target="_blank">
lorin7774 spune:
20 de mil la un anestezist in Judetean ???
e crunt ce se intampla !!!

Nike, tie ar trebui sa nu-ti mai ia nimeni nici un ban si sa te declare eroina !!!
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA 
http://zilepentruluciana.wordpress.com/
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui JoAnn fetelor. ![]() ![]() ce e cu scorurile astea aici ???la nastere nu stiu cum e... dar eu de cate ori merg in spital...nu am chef sa le dau bani... dau doar daca ,consider eu ca persoana intr-adevar merita si nu pt ca nu are chef sa isi faca meseria...si ii trebuie un stimulent... am avut noroc pana acum ca de cate ori am fost in spital am dat doar peste persoane amabile... Imi aduc aminte ca atunci cand am fost operata, a doua zi eram mai varza ca niciodata si si tot venea o asistenta draguta si imi dadea sa beau ceai sau sa vada cum ma simt si am vrut sa fiu amabila cu ea si sa ii dau 10 lei...si m-a refuzat ...a zis ca lasa ca o sa ai nevoie mai incolo de ei....Dar daca ar fi sa dau peste unele mai si sa am nevoie de ceva si sa nu ma serveasca ...![]() ca asa asa reactiona....www.youtube.com/watch?v=YUswfxAkLME" target="_blank"> Forever,Michael |
in ce oras locuiesti???
+15 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulicipaunita
lorin7774 spune:
am taiat-o la gradinita si apoi la dansuri.
dupa-amiaza placuta !
ne auzim maine, fara spagi si doctori, doar cu multa sanatate...
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA 
http://zilepentruluciana.wordpress.com/
Lia73 spune:
pa loricica ai grija cum mergi
+15 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
paunita
Cinezee spune:
Lia fix asa gandesc si eu ...plus ca nu vad de ce sa ii dau lu ala atata banet ptr ce pusca mea
salutaree feteleeee 
| citat din mesajul lui Lia73 cine are si-i prisoseste poate da si 200 mil ,,,yo una nu-mi permit |
gandirea pozitiva aduce optimismul iar rasplata va fi pe masura!!
JoAnn spune:
| citat din mesajul lui Lia73 in ce oras locuiesti??? |
Locuiesc in Botosani, dar sa nu crezi ca aici nu se arde la buzunare

www.youtube.com/watch?v=YUswfxAkLME" target="_blank">
mvb spune:

capitol nou
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!