Locul fetelor Nou-Venite! (66)
Raspunsuri - Pagina 24
aleesicoo spune:
e cam dubioasa trb...in fine mai bine schimba spitalul
asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 23 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
aleesicoo spune:
vio, pana ajungi la noi sa platesti tot ce trebuie pt sanatate, si daca mai stai si in spital cateva zile bune, mori de inima mea![]()
asa creste bebicu
ale
ma
lorin7774 spune:
fetelor.....ce sume bagati aici !!!![]()
![]()
![]()
la dr. meu o consultatie costa 20 de lei...
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA 
http://zilepentruluciana.wordpress.com/
jesia spune:
fetele...prietena mea a nascut in dec si a dus-o toata treaba 2000 ron cu totul 
Ce nu te doboara te face mai puternic
lorin7774 spune:
in schimb am aflat acum, de cand cu "aventura" sotului, ca spagile nu sunt ilegale...SUNT BINE-VENITE, NECESARE si niciodata suficiente !
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA 
http://zilepentruluciana.wordpress.com/
nike974 spune:
fata mea, in Brasov am strans 20 d emilioane de la gasca pt a-i da anestezistului, la Judetean si .........mi-a cerut sa semnez c anu sunt de acord cu internarea.aveam peritonita!!!!!am facut 11 ore pana la bucuresti, un drum de cosmar,refuzata din spital in spital.la municipal ma astepta un om minunat, dupa 24 de ore de garda,care si-a sumat riscul si m-a operat.am facut moarte clinica de la socul anafilactic(alergica la toate anestezicele),s-a chinuit 3 ore sa ma reanime.................banii i-a luat dupa ce m-a externat si dupa ce l-am fugarit ca s aii dau.
violab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nike974 fata mea, in Brasov am strans 20 d emilioane de la gasca pt a-i da anestezistului, la Judetean si .........mi-a cerut sa semnez c anu sunt de acord cu internarea.aveam peritonita!!!!!am facut 11 ore pana la bucuresti, un drum de cosmar,refuzata din spital in spital.la municipal ma astepta un om minunat, dupa 24 de ore de garda,care si-a sumat riscul si m-a operat.am facut moarte clinica de la socul anafilactic(alergica la toate anestezicele),s-a chinuit 3 ore sa ma reanime.................banii i-a luat dupa ce m-a externat si dupa ce l-am fugarit ca s aii dau. |
Mai nene dar toate ti se intimpla numai tie...
aleesicoo spune:
hai sa iti zic ceva nike....
indiferent de ce boala ai, te pune sa semenezi pt internare , ulterior pt operatie daca este cazul, peritonita am avut si eu la 18 ani, soc anafilactic am facut si eu de la o muscatura de albina.....
dar nu te obliga nimeni sa ii dai unui medic cat da una care are nu stiu cate zerouri in conturi plus ca tu erai o urgenta , automat trebuia sa se ocupe de tine.
bravo lui ca este un medic cu frica lui dzeu si in primul rand OM!!
asa creste bebicu
ale
ma
nike974 spune:
alessico,
sa iti explic.pe mine refuza sa ma consulte.cand vad de reactie alergica la antihistaminice????????????
am 8 socuri anafilactice si o moarte clinica.
aleesicoo spune:
imi pare rau de ce ti s a intamplat, dar crezi k daca nu exista dr asta si aveai vreo problema , alti medici stateau si se uitau la tine cum mori?
si eu am o colega care este polialergica, nu stiu eu exact si la ce alimente.. si uite ca s a operat de rinita hipertrofica...exista pt fiecare cate o solutie
| Citat: |
| citat din mesajul lui nike974 alessico, sa iti explic.pe mine refuza sa ma consulte.cand vad de reactie alergica la antihistaminice???????????? am 8 socuri anafilactice si o moarte clinica. |
asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 23 sapt ma