Locul fetelor Nou-Venite! (66)
Raspunsuri - Pagina 23
aleesicoo spune:

hai k ai fost super simpatica
nu se vor termina nicodata spagile
mai ales pe foamea si criza asta
cand spui Romania, spui - hotie, spaga si tot Guvernul pervers si dupa ciolan
| Citat: |
| citat din mesajul lui violab Pai cum domne nu s-a terminat inca cu spagile in tara? Am crezut ca nu mai se dau spagi. Ca e ilegal. |
asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 23 sapt ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
Lia73 spune:
viooooooooo daca vrei sa-ti inscri copilul la gradinita tre sa dai spaga directorului, altfel nu mai sunt locuri 
+15 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
paunita
nike974 spune:
fetele,
dr meu nu a vrut sa imi ia spaga acum,cand am fost in spital.asistentele insa nu au venit nici cand am aprind lumina aia de anunta caz grav.
m-au lasat cu tensiunea 7, nu mi-au facut ranititdina,desi o aveam eu, decat dupa 6 ore,timp in care eu am vomitat in continuu.nu mi-au luat tensiunea decat atunci cand venea dr meu.dar dac apleca el, refuzau s amai vina.
imi scoteam perfuzia singura cand se termina,iar dupa 3 ore m-a certat asistenta ca de ce mi-am oprit-o ,ca ce dac aintra aer pe vena.
se intampla la Municipal, et 4 , A2.
dr meu e insa fantastic.uun om absolut devotat meseriei.
aleesicoo spune:
nike. din cate am inteles eu ai zis k esti asistenta....sau ca ai fost....pai daca iti era mamico asa de rau d c nu ti ai fct u tot ce trebuia?
acu' si dak erau 2 asist p toata tura cand sa se ocupe de toti?
asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 23 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
nike974 spune:
erau 2 asistente pe tura, am facut si eu reanimare si tot ai timp sa faci.
ce sa fac?sa ma duc sa ii iau tensiometrul d ela ele?le-am zis de 5 ori si nu au venit.de fiecare data erau la Tv.
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui nike974 erau 2 asistente pe tura, am facut si eu reanimare si tot ai timp sa faci. ce sa fac?sa ma duc sa ii iau tensiometrul d ela ele?le-am zis de 5 ori si nu au venit.de fiecare data erau la Tv. |
mai bine schimbi spitalul nike

pozulicipaunita
violab spune:
Slava Domnului ca nu mai am de a face cu sistemul sanitar din Romania. Nu bag mina in foc ca nu e la fel si aici. Deocamdata nu m-am confruntat. La clinica la care am facut FIV-ul totul e excelent. Am cerut un pahar cu apa si mi-au adus o sticla intreaga de 1,5l.
Fetelor azi am avut un spotting pe chilotel.Ceva roz-maroniu. E ciudat pt ca vineri au plecat uratii si luni am facut eco. De ieri iau niste prafuri pe care mi le-a dat doctorita dar din cite am citi pe net depsre ele nu sunt altceva decit acid folic si inca o chestie care cica ar face parte din categoria vitaminelor B. Ah si sa nu mai zic ca am dureri de burta cind le iau. Dureaza citeva minute dupa care trec. Se numeste Inofolic.Voi stiti ceva de asta?
nike974 spune:
dar ce sa fac????????//acolo e cel mai bun meidc din tara, un om fantastic si singurul care se baga la mine!!!!!!!!!!!!!
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui violab Slava Domnului ca nu mai am de a face cu sistemul sanitar din Romania. Nu bag mina in foc ca nu e la fel si aici. Deocamdata nu m-am confruntat. La clinica la care am facut FIV-ul totul e excelent. Am cerut un pahar cu apa si mi-au adus o sticla intreaga de 1,5l. Fetelor azi am avut un spotting pe chilotel.Ceva roz-maroniu. E ciudat pt ca vineri au plecat uratii si luni am facut eco. De ieri iau niste prafuri pe care mi le-a dat doctorita dar din cite am citi pe net depsre ele nu sunt altceva decit acid folic si inca o chestie care cica ar face parte din categoria vitaminelor B. Ah si sa nu mai zic ca am dureri de burta cind le iau. Dureaza citeva minute dupa care trec. Se numeste Inofolic.Voi stiti ceva de asta? |
yo habar nu am vio...nu am avut prob de sanatate grave MULTUMESC LUI DUMNEZEU
pozulicipaunita