Locul fetelor Nou-Venite! (66)
Raspunsuri - Pagina 22
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo 500 de euro medicul??? ![]() ![]() ![]() dar ce face ? naste el in locul tau? la ce spital nasti? asa creste bebicu ale cu printesa Karina Florentina in 23 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
10 mil dau dr mele este suficient...nu ale??
+15 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulicipaunita
Lia73 spune:
cine are si-i prisoseste poate da si 200 mil ,,,yo una nu-mi permit
pozulici
paunita
aleesicoo spune:
atat ii dau si eu lia, 10 mil.
si daca nu ii dau cat o fi el obisnuit ce face, ma lasa cu copilul in burta?
hai ma sa fim seriosi..
ac si daca le dai 500 d euro sau le dai 10 mil ei tot asa te vor ajuta la nastere
parerea mea...
fiecare poate sa dea cat vor si cat pot
asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 23 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
Lia73 spune:
dar se screme cineva in locul meu?????? hai sa fim seriosi...si cate nu sunt care se duc si nasc fara sa dea un leu...si nu le omoara nimeni....dar asa suntem noi disperate iar ei profita LOGIC
pozulici
paunita
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui nike974 tocmai, c anu aveau.si habar nu am,la ce probleme am,ce sa fac??????? |
la ce spital nasti nike???? u ai si oaresce prob si nu te lasa asa o sa aiba grija de tine
pozulicipaunita
aleesicoo spune:
ii dai cat ai si gata, ca nu se taie chitanta pe spaga![]()
eu lucrez cu medici si sa stii ca atentia e la fel si pt ala kre da si pt ala kre nu da(ce-i drept nu toti medicii, dar majoritatea)vin altele din fundul tarii kre nu stiu nici sa numere atatia bani...ii da o gaina si a nascut si gata
| citat din mesajul lui nike974 tocmai, c anu aveau.si habar nu am,la ce probleme am,ce sa fac??????? |
asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 23 sapt ma
violab spune:
Pai cum domne nu s-a terminat inca cu spagile in tara? Am crezut ca nu mai se dau spagi. Ca e ilegal.
aleesicoo spune:
la maternitatea unde nasc eu(bucur)medicul merge 10-15 mil(poti sa ii dai si inapoi k sigur nu tii da inapoi
)
anestezistul 1mil -1mil juma
moasa 500
si asistentele care tre sa aiba grija de tine la reanimare(in cazul in care nasti cu cezariana)cate 100d mii
si sa zicem la neonatolog 2mil , ca deh sa fie bebe bine ![]()
asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 23 sapt
ma
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui violab Pai cum domne nu s-a terminat inca cu spagile in tara? Am crezut ca nu mai se dau spagi. Ca e ilegal. |

vioooooooo mor de ras
pozulicipaunita