cum sa-l fac sa se hotarasca
Raspunsuri - Pagina 5
maru spune:
eu is aci, in Canada, si daca mi-ar zice cineva (ar trebui sa arate olecutza bestial si sa aiba un cont in banca masiv) vinde tot si vino la miiinneeee, hm, nu stiu cat si cum m-as repezi sa o fac. Si crede-ma ca nu sunt comoda, ca imi place noul si tot tacamul.
E ceva putred la mijloc, si eu as sta departe de el.
Poate mi-as cauta job in noul oras, si apoi as gandi o mutare, dar si asa, sunt f multe semne de intrebare...
conchita spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ann1907
conchita, tu pui problema foarte bine dar in situatie noastra, presiunea asupra lui nu ar fi fost atat de mare, eu fiind in stare sa ma intretin singura, cunoscand orasul (am mai locuit acolo multi ani in urma), avand chiar si niste prieteni cu care sunt in contact acolo si care m-au sfatuit sa vin chiar daca nu ma mut la el.. din alte motive (in primul rand joburi mai multe si mai bine platite)
eu nu am zis ca e imposibil sa se mute, dar l-am inteles ca i-ar fi mai greu, in conditiile in care el nu locuieste cu copilul si nu-l poate aduce cu el aici... si in conditiile in care el isi doreste sa petreaca mult timp cu copilul spre deosebire de tatal fetitei mele.. |
ann, cateva ore pe saptamana inseamna ca tatal vrea sa petreaca timp cu fetita voastra. dar fie cum vrei tu. tu esti dispusa sa sacrific absolut totul pentru prietenul online, iar el te-a refuzat deja. si in continuare esti dispusa sa ierti si sa il convingi tu pe el ca meriti respect si sa-si tina promisiunile. el nu face nici un sacrificiu, iar tu ii gasesti scuze. realizezi ca tu deja ti-ai trasat trendul in relatia asta? ca de fiecare data in viitor tu vei fi cea care va trebui sa se adapteze, accepte, ierte, schimbe, sa-si dezradacineze copila oricand pentru el ? ca tu nu ai cale de intors de la patternul asta de comportament, odata iertandu-l pentru ce ti-a facut?
l-ai cunoscut in 3 vacante, cand omul da ce-i mai bun. si in milioanele de mesaje pe net e totul fum si iluzie. doar daca realitatea confirma perceptia despre virtual, atunci inteleg. iar realitatea e ca te-a lasat cu casa goala. fetita ta ce intelege din asta? ca femeia sta la dispozitia barbatului indiferent de comportamentul sau. iar in cazul asta, desigur ca tu poti sa-l transformi in tristan si isolda, infrumusetandu-l cu poezii si vitregia soartei, acordandu-i circumstante ca nu e refacut emotional dupa divort (caz in care ce cauti langa el? ca esti femeie, nu infirmiera), dar adevarul ramane unul singur - bataia de joc la adresa ta si a copilei tale. tu pari o femeie blanda, dulce si intelegatoare. vezi, ai grija, unii vad in calitatile astea deosebite doar niste puncte nevralgice pe care le pot exploata. ce ti-a facut barbatul asta este incalificabil. nu-i desavarsi opera prin ce ti-ai putea face singura cu manuta ta, din prea mult romantism si prea putina intelepciune prevazatoare.
babyblue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui conchita tu pari o femeie blanda, dulce si intelegatoare. vezi, ai grija, unii vad in calitatile astea deosebite doar niste puncte nevralgice pe care le pot exploata. ce ti-a facut barbatul asta este incalificabil. nu-i desavarsi opera prin ce ti-ai putea face singura cu manuta ta, din prea mult romantism si prea putina intelepciune prevazatoare. nimic |
scurt si la obiect, exact asa cred si eu. esti pe punctul de a-i desavarsi opera din prea mult romantism si visare.
si eu sunt balanta ca tine. nu stiu dc femeile balanta trag la pesti, eu de ex, candva, mi-am semi-distrus viata pt un rac, prb trag la zodiile de apa.:))
mie mi se pare ca acum esti in faza de orbire, in care incepi sa-i atribui lui circumstante atenuate pe care nu le are, ingaduinta si intelegere. tu poti visa cat vrei, asta nu inseamna ca realitatea este alta. prb ta este ca ai un copil. si nu prea poti sa ti pierzi capul pt oricine. imi pare rau!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
galliciana spune:
citat din mesajul lui ann1907 eu va dau dreptate in privinta faptului ca probabil aceasta relatie nu prea are sanse de reusita... desi el ma suna in continuare si ma implora sa-i dau 2 luni, ca vrea sa fie cu mine, ca nu are pe altcineva si numai la mine tine.. Insa eu cred ca se exagereaza cu comentariile referitoare la faptul ca ma gandesc exclusiv la mine... asa cum am zis mai sus, eu nu ma duc chiar in necunoscut, ma bazez pe un job, ceva cunostinte, plus ca stiu cat de cat si orasul... copila era dus intr-o scoala catolica unde se facea destula carte, ea este un copil foarte adaptabil si sociabil, cand eram mai mica am stat cu ea in romania vreo 3 luni si s-a adaptat perfect si imediat la noua gradinita, adora sa-si faca noi prieteni... eu sincer cred ca as fi fost mai afectata de mutare decat ea.. singura problema pentru ea referitor la aceasta mutare era despartirea de tatal ei, care cred ca ar fi afectat=o... de necontestat... dar totusi nu am asa remuscari stiind ca el nu vrea sa petreaca mai mult de cateva ore pe sapt cu ea.. oricum, ne facuseram planuri sa petreaca vacantele cu tatal ei (2 luni vara si cateva sapt iarna).. De asemenea, e adevarat ca taica-su nu petrece mult timp cu ea.. dar asta nu inseamna ca eu trebuie sa-l urasc si sa nu mai accept nici un sfat de la el... nu mi-a convenit si m-am suparat tare la inceput, stiind ca si copilul are nevoie de tata... dar nu am reusit sa-l fac sa se schimbe dar nici sa fac razboi cu el nu am considerat... |
ann,fa altceva:
NU ne da dreptate, gandeste logic!:
2 luni? din mom. ce el are cont activ pe net,pt CE?
scuza-ma,poate sunt prea dura, dar, cam asa ceva am patit si eu!
ma suna de 200 ori,inclusiv la sv,ma urmarea, si mai cate....
ajunsesem sa imi fie frica sa ies din casa....
s-a ajuns si la altele...nu le mai povestesc...groaznic....
e groaznic!
daca nu s-ar fi potolit,l-as fi dat in judecata,cu ordin de restrictie...asta e....
nu vreau sa te sperii,ci gandeste-te, ca, decat sa plangi mai tz,mai bine acum, iti trece,si o iei de la capat!
e bine,totusi, ca tu mai crezi in minuni!!
ti-a dat un sut,si tu ai vrea sa te intorci la el?
NO WAY!!NO WAY!!!
scuze,dar,in cazul tau,mai bine as lua-o de la inceput, decat sa stiu ca am langa mine care nu ma apreciaza, si, cine mai stie cate....
f bine ca tii legatura cu fostul sot, dar nu mai accepta sfaturi de la el. barbatii sunt barbati,orice le-ai face!!tin cu ei,intre ei,etc! specia! sorry,guys!
as vrea sa te gandesti bine,sau,in ultima instanta, muta-te in alt oras, si IGNORA fiinta aceea!
acelasi sfat mi l-as da si mie,din nou,si surorii mele! crede-ma!
eu sper sa nu mai trec in viata mea prin asemenea experienta!
si spunea ca ma iubeste...........
te asteptam aici,cu sfaturi,indemnuri,cum vrei tu sa le spui,pt ca toti ti-au dat numai sfaturi bune.sau pe mess,mail,cum doresti!
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui maru eu is aci, in Canada, si daca mi-ar zice cineva (ar trebui sa arate olecutza bestial si sa aiba un cont in banca masiv) vinde tot si vino la miiinneeee, hm, nu stiu cat si cum m-as repezi sa o fac. Si crede-ma ca nu sunt comoda, ca imi place noul si tot tacamul. E ceva putred la mijloc, si eu as sta departe de el. Poate mi-as cauta job in noul oras, si apoi as gandi o mutare, dar si asa, sunt f multe semne de intrebare... Emma Aida e inger Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
In acelasi ton... eu sunt o mare amatoare de aventura. Asa ca, probabil ca m-as fi dus! Asta INAINTE de a avea un copil, cand eram doar eu... cu responsabilitatea unui copil, altfel gandesti lucrurile... nu sari cand un barbat pe care l-ai intalnit de 3 ori!!! iti spune "Hai... ca la mine curge lapte si miere la robinet... nu apa".
Imi cer scuze daca par rea sau dura, dar nu o inteleg... cum poti sa NU te gandesti la ce-ti supui copilul? Cum au mai spus si celelalte... daca dupa o luna trebuia sa te intorci de unde ai plecat, ca relatia nu mergea??? Ce faceai? Impachetai iar bietul copilas si iar pe drumuri? Iar mutat... scoala, casa, etc... Dat aviitoare sper sa cantaresti mai bine lucrurile si sa nu te mai arunci cu capul inainte.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Sabina spune:
Ann, NU si NU.
Fugi mancand pamantul!
Ti-a demonstrat deja ca nu e un om pe care sa te poti baza.
Nu te comporta ca o fetiscana din aia care crede ca va fi top model n Italia si se trezeste facand trotuarul la turci.Nu mai 16 ani!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
ann1907 spune:
Ieri mi-a spus ca s-a hotarat, ca ma vrea acolo si nu mai poate astepta.. insa mi-am dat seama ca nu mai pot eu... nu mai am incredere in el... asa ca am lasat-o balta si am hotarat sa ne vedem de viata fiecare si vom vedea ce ne rezerva viitorul..
galliciana spune:
ann,sincer,ma bucur ca ai luat aceasta decizie.
nu mai au rost intrebarile,analizele,
si eternul - ce-ar fi fost,daca.....
te felicit,pt aceasta decizie, si,
crezi sau nu, mai tz te vei felicita si tu!
iesi,relaxeaza-te,ocupa-ti timpul in mod util,
si rezultatele nu vor intarzia sa apara!
dar,nu uita,nu apar atunci cand vrei tu,
trebuie putintica rabdare!
oricum,noi suntem aici pt tine!
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
dulcetica spune:
Ann, dar tu pe omul asta l-ai vizitat vreodata la el acasa?I-ai cunoscut familia,prietenii?
O cunostinta de-a mea ,medic oftalmolog,divortata si cu copil,peste 40 de ani ,"cunoaste" un personaj ,care se recomanda a fi arhitect sau inginer,nici nu mai tin minte exact,care s-a dovedit a fi postas.Era foarte bun la conversatie si stia sa spuna exact ce ar vrea sa auda persoana careia i se adresa,spalat,smecher,etc.Ea avea evident o situtie materiala rezonabila si facea parte din categoria care isi dorea o relatie.El era escroc sentimental!