dulcetica, da, am fost la el acasa.. de fapt mi-a trimis poze cu casa lui chiar inainte de a merge acolo, cu copilul.. stiu unde lucreaza.. cu mama lui din romania am vorbit prin email..
La mine continue epopeea "azi ma mut - maine nu ma mai mut".. am zis ca sunt puternica, nu i-am raspuns la telefoane vreo doua zile si ieri iarasi am dat-o in bara, pentru ca am primit pachetele de la el cu lucrurile mele si nu mai stiam cate trebuia sa primesc.. asa ca i-am trimis mesaj, el m-a sunat inapoi de vreo 5 ori.. nu am raspuns dar totusi ieri dimineata am raspuns.. iarasi m-a intrebat daca ma mut acolo.. am evitat subiectul si am incheiat conversatia sub pretextul ca trebuie sa merg undeva.. azi de dimineata iarasi mesaj si apoi telefon la care nu am raspuns.. dar apoi m-am gandit ca trebuie sa vorbesc si sa-i spun clar sa nu ma mai caute ca eu vreau altceva si nu vad sensul pentru care sa mai stam "in touch".. doar eventual sa ne povestim aventurile.... asa ca urati-mi succes sa pot vorbi odata cu el si sa il conving sa nu ma mai caute..
ann,nu te lasa!!!
esti o femeie puternica,trebuie sa rezisti,
ca sa-ti fie bine! tie si copilului tau!
daca nu ii raspunzi,va continua sa iti trimita lucrurile,nu?
pai tu ai nevoie de altceva?
astept sa ne spui ce ai facut!
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius