cum sa-l fac sa se hotarasca

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

eu cred ca fostul vrea sa te cazeze.
n-as merge pe mina lui.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Nici un tata nu si-ar dori ca fata lui sa fie la distanta.Ai grija ce sfaturi binevoitoare iti da ex-ul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Nu, nu , nu! Relatia asta are o gramada de alarme, nu le ignora de dragul de a avea pe cineva alaturi! Da-ti doua palme, spala-te cu apa rece pe fata, uita-te in ochii fetitei tale si apoi pune-l la ignore pe lista de messenger si nu te mai uita inapoi!

Chiar... ce fel de tata iti spune: "ia-mi copilul si du-l la mii de km de mine dupa un nene care nici nu stie ce vrea de la viata"?... Alooo... ceva nu e in regula si cu el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

:)) da, fostul sot e un mare sfetnic de taina.:)))

tipul de pe net mi se pare un ciudat.
eu personal nu l-as ierta pt tzeapa ca m-a adus sa mi vand si mobila si sa renunt la job pt el. ever never!
relatia e sortita esecului, e un om pe care nu te poti baza! greseli de genul asta nu se iarta niciodata. nu exista prima greseala, sau prima data. nu exista asa ceva.
eu zic sa i dai ignore.e nasol ca ti s-a pus pata pe el, dar asta e. dc nu aveai fata, poate iti permiteai sa ti consumi patima cu tipul asta, dar nu prea iti permiti. asa ca taci, strange din dinti si mergi mai departe.
asta e.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ann1907 spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita
el s-a hotarat deja, ti-a zis ca si-a gasit pe altcineva si cu tine o sa faca planuri pe la colectia de vara-toamna. ann, exul tau te sfatuieste prost - in functie de indragosteala ta, nu de realitate. ce conteaza cat esti tu de indragostita? vinzi casa, mobila, renunti la job ca sa ajungi acolo si sa-l gasesti pe minunat cu alta? sau sa te insele mai tarziu?

tu stii ce presupune mutarea in alt oras dpdv al unei relatii create pe net? si ma refer numai la tine acum, desi fetita ta e cea mai importanta in toata povestea, iar tu continui sa judeci exclusiv din punctul tau de vedere. se intampla urmatoarele: o imensa presiune asupra partenerului de la fata locului ca suport pentru adaptare la noua locatie. iar rata de reusita e foarte scazuta. de unde stiu? ca am citit despre asta recent. ca sa-mi ajut o alta prietena pe care o lovise tot asa amocul sa plece cu doi copii dupa ea dupa un nene de-asta. care i-a dat cu flit din rezonuri metafizice la doua zile dupa ce o chemase la el.

conchita, tu pui problema foarte bine dar in situatie noastra, presiunea asupra lui nu ar fi fost atat de mare, eu fiind in stare sa ma intretin singura, cunoscand orasul (am mai locuit acolo multi ani in urma), avand chiar si niste prieteni cu care sunt in contact acolo si care m-au sfatuit sa vin chiar daca nu ma mut la el.. din alte motive (in primul rand joburi mai multe si mai bine platite)

Citat:

nu, ann, pentru el nu este imposibil sa se mute. adevarul pe care nu vrei sa-l recunosti e ca nu vrea sa se mute pentru si cu tine. tatal fetitei tale e aici, deci la fel de imposibil ar trebui sa iti fie si tie. si daca nu simti ca-ti este, atunci repetati de un zilion de ori in oglinda, poate te autosugestionezi si ajungi sa crezi. te intereseaza ca are casa, dar pe tine te-a facut sa-ti vinzi mobila si sa tii copila intr-o casa goala - si tu poti, ca mama, sa ierti asa ceva unui strain?!

eu nu am zis ca e imposibil sa se mute, dar l-am inteles ca i-ar fi mai greu, in conditiile in care el nu locuieste cu copilul si nu-l poate aduce cu el aici... si in conditiile in care el isi doreste sa petreaca mult timp cu copilul spre deosebire de tatal fetitei mele..

Mergi la inceput

eu va dau dreptate in privinta faptului ca probabil aceasta relatie nu prea are sanse de reusita... desi el ma suna in continuare si ma implora sa-i dau 2 luni, ca vrea sa fie cu mine, ca nu are pe altcineva si numai la mine tine..

Insa eu cred ca se exagereaza cu comentariile referitoare la faptul ca ma gandesc exclusiv la mine... asa cum am zis mai sus, eu nu ma duc chiar in necunoscut, ma bazez pe un job, ceva cunostinte, plus ca stiu cat de cat si orasul... copila era dus intr-o scoala catolica unde se facea destula carte, ea este un copil foarte adaptabil si sociabil, cand eram mai mica am stat cu ea in romania vreo 3 luni si s-a adaptat perfect si imediat la noua gradinita, adora sa-si faca noi prieteni... eu sincer cred ca as fi fost mai afectata de mutare decat ea.. singura problema pentru ea referitor la aceasta mutare era despartirea de tatal ei, care cred ca ar fi afectat=o... de necontestat... dar totusi nu am asa remuscari stiind ca el nu vrea sa petreaca mai mult de cateva ore pe sapt cu ea.. oricum, ne facuseram planuri sa petreaca vacantele cu tatal ei (2 luni vara si cateva sapt iarna)..

De asemenea, e adevarat ca taica-su nu petrece mult timp cu ea.. dar asta nu inseamna ca eu trebuie sa-l urasc si sa nu mai accept nici un sfat de la el... nu mi-a convenit si m-am suparat tare la inceput, stiind ca si copilul are nevoie de tata... dar nu am reusit sa-l fac sa se schimbe dar nici sa fac razboi cu el nu am considerat...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rala

Si eu cred ca e posibil sa se fi speriat. Sa fie un om bun dar care tocmai a iest dintr-o relatie cu responsabilitati si poate si-a dat seama ca ar vrea sa mai "flacaiasca" putin. E posibil ca si tu sa fi rezolvat toate aranjamentele cu mutarea mult prea repede fata de cum se astepta el sa evouleaze lucrurile.
Eu mi-as remobila casa, as fi politicoasa si retinuta fata de el, nu i-as da niciun ultimatum si mi l-as scoate din cap ca potential partener o vreme.
E cumva balanta?

"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

rala, cam asa m-am gandit si eu sa fac... fara ultimaturi dar sa racesc relatia.. problema e ca daca nu ii raspund la mesaje si mai rau face, ma suna de o suta de ori pe zi...

el e peste... eu sunt balanta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta spune:

ann....nashpa combinatie....pestii comozi...fara potential de a fi capul unei familii...cu mici secrete si de neclintit din turnuletul lui de fildes...tre sa fii puternica ca femeie...o spun din experienta...tata peste....iubit peste....sot peste...io balanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Hmmm...El peste, tu balanta? Povestea ta suna izbitor de bine cu cea pe care o stiu eu. Doar ca balanta de care vorbim este casatorita, ''pestele'' e in alta tara. Si i-a prmis luna de pe cer (el) si ea a crezut tot. S-a aruncat in dragoste cu capul inainte (ea) si vroia sa isi lase familie, copil, tot, sa mearga la el. In ultima clipa instinctul i-a zis ca ''hold it, something is fishy''.
Si bine a facut ca, vezi tu, el era deja insurat in realitate (desi ei ii jura ca nu) Cum s-a simtit ea? Cat de greu si-a revenit? Cati ani au trecut ca ea sa fie ''over him''? Prea mult.. Intre timp copilu a crescut marisor, sotul a sustinut-o si ea incet, incet, si-a revenit la normal.
Ah, ca uitai: si ei doi : tot pe net s-au intalnit...
Ma intreb ce s-ar fi intamplat daca chiar ar fi plecat la el. Probabil nu si-ar mai fi revenit niciodata..
Asa cam Ann, mai bine singurica decat asa un exemplar masculin care sa te tortureze cu ''dragostea'' lui indecisa. Te vrea cica. Ma intreb insa in ce fel.

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Iasmin, cazul de care spui tu e de-a dreptul ciudat si eu nu cred ca am ajuns pana acolo... in primul rand, ea CASATORITA fiind se indragosteste de unul cunoscut pe net? in al doilea rand, nu stiu unde locuia tipul din poveste, dar aici in canada inainte de a divorta trebuie sa fii separat un an de zile... deci se poate ca el sa fi fost in situatia asta...

balanta, deci se pare ca pestii trag la balante sau invers..... oricum, eu de aceea am luat hotararea sa ma mut acolo... pentru ca mi-am dat seama ca el nu o va face (si daca ar fi putut i-ar fi fost greu sa se hotarasca)..

azi de dimineata m-a sunat sa-mi spuna ca s-a hotarat si ma vrea acolo definitiv...i-am zis sa se gandeasca pana la sfarsitul saptamanii si a spus ca nu are rost, ca a luat decizia deja...

Mergi la inceput