Fiv in Ungaria 90
Raspunsuri - Pagina 19
bb_yasmi spune:
ala, denisa, multumesc frumos! 

happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

mami_vreau spune:
adi daca imi mai zici de 2 ori pe bune ca te cred ca e un fleac!
acum pe bune, mi-e un pic teama sa mi le fac dar eu sper sa reusesc! ce e mai nashpa e ca dupa ce ca-s novice mai tre' sa-mi fac si 3 intepaturi/zi!
sima ce tare!!!! gemenele tale sunt din 2 ovocite rezultate dupa punctie??? uite domne' ca se poate!!! si io o sa am bebe! cel putin unu'! 
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
mami_vreau spune:
violeta tu cum mai esti? ti-ai mai revenit sau tot atat de ocupata esti? ramane la vara fiv-ul, nu? 
mire cand vii acasica? mai stai sa faci perfuzii?
Laura
Marcelle spune:
Buna seara fetelor,
Felicitari pt bb-ei fetelor si va tin pumnii la toate sa fie cu bb-i.
Akaju, iti raspund la intrebare.
Azi am fost la Debrecen, la dr Tandor. Mi-ai spus sa iti scriu parerea mea.
Din pacate parerea mea nu e prea buna.
1. Lua tot 2 paciente in acelasi timp. Una in cabinet care se dezbraca(pt consulattie) si altii in cabinet cu care vorbea. Asta nu mia placut deloc. O practica tampita romaneasca des intalnita la noi.
2. Am stat pana sa intru 2 ore, ceea ce nu mi se pare normal pt o Clinica respectabila.
(Eu am mai facut tratament in Lyon, dar acolo dr era dr adevarat, un comportament si o adtitudine ireprosabila), ora de programare era ora respectata.( cel mul 10 minute de intarziere).E mult sub acel nivel, si ca latura umana si ca profesinalism, si Clinica mi-a lasat o impresie proasta.
3. Eu pana acum am ramas inscarcinata de 2 ori in 2001 si 2003, ambele natural, am facut o insemniare la Lyon nereusita iar in urmatoarea luna am ramas natural, bineinteles ca eram sub influemta medicamentelor pt stimulare. In 2001 am ramas pe cale naturala dar s-a oprit sarcina in evolutie.
Acum incercam de 3 ani jumate si nu reusim, am facut o stimulare cu Clostilbegyt timp de 6 luni, spermograma sotului e intre 20-60 mil/ml cu mobilitate de 50%, iar dr Tandor imi propune sa ma urmareasca o luna, si daca ovulez si daca sperma e buna , imi propune direct FIV, ceea ce m-a nemultumit foarte tare.
Cand am fost la Lyon nu s-a pus nici un momnet problema de FIV, mi-a spus ca incercam 6 inseminari si apoi ne gandim la FIV.Dar am ramas in 2 luni. Pe cand Tandor aproape ca mia propus direct FIV ceea ce nu mi se pare ca este cazul nostru.
Voi dupa istoricul meu ce parere aveti?A gresit sau gresesc eu?
Va multumesc pt raspunsuri.
drign spune:
Multumim de incurajari!
Mai asteptam sa ne revenim si apoi vom incepe sa facem planurile pentru FIV 2, care va fi reusit!
Irina si Dragos
mami_vreau spune:
drign ma bucur ca aveti o gandire pozitiva! asa ca luati acum o pauza de revenire si inapoi la lupta! fiv-ul 2 trebuie sa iasa!!!! 
aaaand... action!!!!!!! azi e ziua 1! incep AC! i-am trims mail lui p.k. sa-mi dea schema pe zile! 
Laura
cristm spune:
Laura
multumesc pentru incurajari. M-am gandit si eu la balanta asta intre a face Fiv cu donatoare in strainatate undeva sau in Ungaria cu vreo persoana care ar vrea sa-mi doneze. Asa e, una peste alta, costul ar fi acelasi...Spune-mi te rog tu unde ai auzit ca ar fi sub 4.000 eur?
P.K. este fenomenal..eu nu am mai intalnit asa ceva...mi-a raspuns la e-mail a 2 zi dimineata.
imi transmite asta :
Hi,
These results are not good unfortunately. The very high FSH in combination
with the low estradiol indicates no ovarian function. In these cases the
only infertility treatment that can be offered is IVf using donor eggs.
There is no point in trying stimulation as the values indicate that the
ovaries are not working anymore in other words that there are no
recruirtable follicles in them. As there are no follicles / eggs
stimulation is unable to stimulate the growth of them.
asa ca , ma gandesc ca pana ma interesez unde, ce si cum...iau branca ursului...nu stiu daca ma va ajuta f. tare, dar sunt sigura ca rau nu poate sa-mi faca ( am citit ca unor femei le-a revenit Cm dupa 5 ani de intrerupere, o fi la baza, nu stiu....)
bafta tuturor....
a gandeam ca poate vin si eu la Bud prin aprilie incolo...se pare ca nu...
vedem...
mami_vreau spune:
cristm variantele postate la subiectul "FIV sau inseminare cu donatoare/donator" sunt in jur de 3700-4500 euro!
eu le-am trimis mailuri dar inca nu am primit raspuns!
Laura
sima1 spune:
mami vreau la fiecare stimulare aveam 2 ovocite din care rezultau 2 embrioni care s-au nidat la a treia incercare.Un fiv a fost esuat din lipsa de foliculi.
Fetelor va mai spun o data secretul ie sa nu renuntati.
Sa stiti ca la ultimul fiv nu am stat deloc in pat ,am facut tot ceea ce am crezut ca ma face sa ma simt bine in afara de efort fizic.M-am plimbat ,am,facut cumparaturi,a doua zi m-am urcat la v