Fiv in Ungaria 90
Raspunsuri - Pagina 18
samira33 spune:
numai eu is de alta categorie
cine imi face injectia???de pe 3 pana pe 10 cand vine mami???
ca m-am gandit mai bine si nu-mi fac singura![]()
samira33 spune:
dragossiirina...imi pare rau.
fruntea sus si nu ne dam batuti!!!data viitoare o sa fie cu noroc.
violeta70 spune:
Clara, adya imi pare rau.
La fel am patit si eu, nu s-a prins nimic.
Dragos si Irina imi pare rau
. Este groaznic tinand cont ca ati avut 3 embrioni implantati.
Mirela 

Sima ce superb! felicitari si pentru al treilea bebe. Te superi daca te intreb ce varsta ai?
Pupici
Dumnezeu are grija de noi 
mami_vreau spune:
samira si ce insinuezi, ca te dai pe mana mea???? pai draga mea si eu am nevoie de training ca nu mi-am facut niciodata! da' mi-am scos tot felul de filmulete in weekend si m-am documentat! un fleac... ma ciuruiesc de nu ma vad! da' nu stiu daca te pot ciurui si pe tine! so... daca nici eu nu reusesc cine ne face injectiile???? haideti fetelor ca dam de baut daca ne inteptai ca lumea! ![]()
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
adipapazi spune:
samira, ti-am mai zis ca ti le fac eu.sa fiu eu atunci in tara si ti le fac. cred ca macar pe primele 2 ti le fac.
dragos si irina, nu cred sa fie cineva aici sa nu stie prin ce treceti. as vrea sa va spun ce am invatat eu din nereusita mea la fiv 1: eu cred ca prea ne ducem setati cu gandul ca la ce sacrificii facem, tre sa ne iasa, ca meritam etc. dar uitam ca semnam niste hartii unde scrie clar ca numai 25-30% reusesc. involuntar, mereu ne autoinseram in procentajul asta, nu in cel de nereusita. trebuie sa fim constienti ca e multa loterie in fiv si ca nereusita primului nu e o catastrofa. las ca iese soarele! fiti puternici, nu va invinovatiti cu nimic. la urma urmei, am facut tot ce ne sta in putere. de aceea zic ca daca suntem mai detasati si mai je m'en fiche, e mai bine ca stare generala. va tin pumnii, fiti tari ca sa nu dam si in depresii, ca urmeaza fiv2. va pupa adi si mihai
mami_vreau, asa ma gandeam si eu, ca baga el un cetrotide pe undeva macar.cetrotide e tot aia cu clomiphene?
mirela, ma gandesc la tine. mereu esti puternica. si vesela. tare de tot!
felicia, cum mai esti?
fete, dr albu face si inseminari, sa inteleg?pot sa ii zic ca fac fiv cu PK? sau face nazuri ca de ce ne ducem la strainezia?
dia_na, ce ma bucur ca PK te-a mai inveselit. fa HSG: vezi ca lumea zice basme horror despre hsg: am facut de 2 ori, nu m-a durut deloc. trompe permeabile. acuma poate ca daca sunt impermeabile, doare. totusi, nu cred ca merita sa faci anestezie pt atata lucru.ca locala nu poti, numa generala. tin pumnii
sima1 spune:
Fetelor va multumesc pt felicitari.Eu nu o sa am timp sa va felicit pe voi sau sa va sfatuiesc si sa va impartasesc din experienta mea.Apropo de FSH sa stiti ca si eu il aveam mare .16 ,10,7,cand cum.La fiecare fiv am avut doar 2 ovocite si apoi 2 embrioni de 10 si 8 celule.
Violeta eu am 36 dar arat si ma simt de 25 de ani pe cuvant
Sunt slabuta si am in garderoba mea doar haine de pustioaice
serios.
mami_vreau spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adipapazi samira, ti-am mai zis ca ti le fac eu.sa fiu eu atunci in tara si ti le fac. cred ca macar pe primele 2 ti le fac. ... mami_vreau, asa ma gandeam si eu, ca baga el un cetrotide pe undeva macar.cetrotide e tot aia cu clomiphene? ... fete, dr albu face si inseminari, sa inteleg?pot sa ii zic ca fac fiv cu PK? sau face nazuri ca de ce ne ducem la strainezia? |
pai sunt geloasa! numai pe samira o intepi?

nu! cetrotide si clomiphene n-au nici o legatura una cu cealalta! cetrotide e pentru inhibare si clomiphene pentru stimulare!
fivuri face clar albu! nu stiu nimic de inseminari!
mie nu mi-a facut nazuri! eu am facut histeroscopia la el si nu a fost deloc deranjat ca fac fiv afara! s-a purtat exemplar! nici un semn de ranchiuna! jos palaria! ii poti spune linistita ca faci fiv afara!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
mirela2 spune:
goggy am luat 4mg din prima zi de cm pana in ziua 11 si tot 7 a fost dupa ce mi a bagat stimulare a inceput sa creasca siendo si am oprit estrofemul.
mami sami va fac eu injectii de nu va vedeti

adi

adipapazi spune:
mami, ti le fac, tzatzico ma chere, dar ma uit ca stai la ploiesti, cum facem?
ti-am mai zis ca e pistol cu apa plata.
mirela, ajuta-ma sa le convingem ca injectie=fleac!