Fiv in Ungaria 90
Raspunsuri - Pagina 17
alinamolnar spune:
Sima1 felicitari si sarcina usoara. Nu iti va fi usor cu trei mititei, da' gandeste-te ca puteai avea tripleti![]()
Va iesi soarele si pe strada mea 
MTHFR - A1298C,genotip homozigot,3 sarc oprite in ev(3s,5s,7s)
alinamolnar spune:
Goggy ce bine ca ai aparut, ca deja Mirela si Samira nu mai faceau fata pe forum. Trebuie sa le dai o mana de ajutor. Cum la ce ?... La ridicarea moralului!![]()

alinamolnar spune:
Drign imi pare tare rau!

Irina a facut analize de trombofilie? Multe cauze care duc la FIV nereusit se pot depista din analizele astea.
Multa bafta in continuare
mami_vreau spune:
sima felicitari pentru burtica dar si pentru micile printese pe care le ai deja! sarcina usoara!
goggy, soarele meu, stelutza mea din tot cerul seninat... m-am topit de dorul tau nu alta!!! ![]()
ai vazut ce bine m-am antrenat?
pai mi s-au lungit urechile asteptand sa mai intri si tu pe-aci! 
da' ma! a venit si randul meu s-o iau din loc spre budapesta! bineinteles ca mi-o ia felicia inainte si apoi hop tzop si samira! da' stii ce? nu ma supar ca io o sa am nevoie de consiliere si cand oi fi gravida si le las pe ele sa incalzeasca locul la odisee... mirela am impresia ca si-a facut deja rezervare pt un locsor caldut acolo! Tu??? ai zis ca iti pregatesti "oole"
Unde faci fivul?
pamy pai daca-i vb de bauta ma bag, cum nu? ![]()
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
adipapazi spune:
cezara, m-a zapacit pk. eu nu am in skema decat ACm nu si suprefact. la fiv 1, am luat atata suprefact incat toti foliculii au fost goi.
mami_vreau spune:
pai mai adi dar tu poate ai cetrotide acum in schema! si nu iti mai da suprefact! ia mai detaliaza o data schema ta ca am si io o varsta si mai uit! ![]()
Laura
adipapazi spune:
mami vreau, skema e asa:
AC aprox 18 zile
3 zile pauza
api 5 zile la rand gonal f 150 ui si merional 2 amp.
atat, niciun suprefact, niciun clomiphene.
amh de 0,66, fsh de 8,8. lh-4,35.
cam asta e!
tu cum ai? cum ai skema si hormonii astia?
mami_vreau spune:
da adi dar tu cu siguranta vei face cetrotide la sfarsitul stimularii! ai protocolul scurt! incepi cu stimulare si cand ajung foliculii la dimensiune mare bagi inhibare ca sa nu se sparga! te stimulezi in continuare cateva zile pana ajung foliculii la dimensiunea optima si apoi opresti si stimularea si inhibarea si faci pregnylul cu vreo 36 de ore inainte de punctie! asta-i schema ta! si tu ai ac-ul ca sa iti puna ovarele in repaus! nu tine loc de inhibarea propriu-zisa din protocolul fiv!
Laura
mami_vreau spune:
eu am schema ca a cezarei si am amh 0,26!
FSH=10,94, LH=5,78 si E2=51,12...
Laura