Fiv in Ungaria 90
Raspunsuri - Pagina 16
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui goggy maica, pe mine ma depaseste schema asta......da' tin pumnii tare, tare! MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero |
poi am plecat sa facem FET si am dat o in altele ca nu aveam foliculi.....
mirela2 spune:
| citat din mesajul lui goggy ce legatura au foliculii cu FET-ul? MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero |
poi corp galbin????? din ce????
mirela2 spune:
| citat din mesajul lui goggy la ce iti trebuie corp galben? MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero |
poi pe ce imi punea congelatii???, ca nu aveam nici endo ........
goggy spune:
cum adica pe ce iti punea embrionii? Ca doar nu ti-i pune pe corpu' galben..... De ce nu ti-a dat ceva pt stimularea endometrului si atat?
mirela2 spune:
| citat din mesajul lui goggy cum adica pe ce iti punea embrionii? Ca doar nu ti-i pune pe corpu' galben..... De ce nu ti-a dat ceva pt stimularea endometrului si atat? MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero |
am luat estrofem, nu are efect la mine
pamy spune:
intru si eu incet in cursa pentru fiv2,am rezultatul de la analize:FSH=10.4U/l LH=5.89U/l estradiol=47pg/ml prolactina=17.8ng/ml TSH=1.08U/ml iar de la urmatorul CM incep Marvelonul.
drign imi pare rau pentru voi.Sa stii ca sunt multi care reusesc din prima, chiar daca pe parcursul tratamentului inainte de fiv nu a fost totul ok,dar sunt cazuri unde daca totul a mers ca si la carte rezultatul e negativ.Chiar aceasta intrebare i-a pus-o sotul meu lui Dr.Kovacs:de ce totul a decurs bine la primul nostru fiv si nu am reusit?Ne-a raspuns ca si in FIV este ca si pe cale naturala in sensul ca nu neaparat trebuie sa reusesti din prima ci poate din a doua,a treia incercare etc.Deci trebuie sa continuam.Stiu ca e greu dar trebuie sa mergem mai departe.
Fetele care sunteti la Budapesta in martie (ca stiu ca sunteti multe) sa stiti ca dau si eu o fuga pana acolo penrtu eco si poate iesim la un pahar de ceva ![]()