Fiv in Ungaria 90
Raspunsuri - Pagina 13
mami_vreau spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adipapazi clomifenu ala citrat se gaseste in romania? vaz ca voua va baga PK si asa ceva, pe mine ma sare la capitolul asta. cine stie cum imi zice si de CC si io nu-l am in frigider! samira, cand faci primul tzep in burta? |
dap, se gaseste si la noi in tara! se numeste clostylbegit!
cine are in schema?
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
mami_vreau spune:
| citat din mesajul lui samira33 cezara...vorba barbatului...daca fara o trompa deloc si cu una ciuruita m-am incapatanat sa raman gravi...apai daca le aveam pe amandoua si bune pe deasupra...cica nu ma mai oprea DD adi...da,poti vorbi cu dr.Albu...mie imi place tare mult...sincer este medicul ce-mi place cel mai mult de la Medlife. si asa e...ne petrecem la Buda. chiar asa...unde va cazati fetelor???v-ati rezzervat ceva??? eu am dat pe 16 nopti la Korall,cu mic dejun,parcare inclusa si internet...449 de euroi. intre clinica si pensiune sunt fix 5 km...Michelin spune asa. |
da madame! ai schema de stimulare de domnisorica!!! n-ai treaba cu tine!
apropo de Albu! si mie imi place mult de el! eu am facut histeroscopia cu el + alte cateva controale!
auzi sami da' n-o putea sa ne dea eco in format electronic sa i-o trimitem lui p.k.?
eu inca nu mi-am facut rezervarea la cazare ca primul fiv l-am amanat o luna din cauza unui chist! asa ca pana nu fac eco nu ma bag la cazare! dar inclin spre helios!
Laura
adipapazi spune:
mai mami_vreau, io nu inteleg deloc. cand iei tu AC?cate zile?faci pauza si apoi bagi cate 3 injectii: suprefact, gonal, merional, desi ai amh mic?
mare bandit PK.
helois sau hotel, nu stiu, stai sa ajungem acolo.
deci la dr albu sa ma duc cand tre sa facem ecografia aia ca sa nu fie chisturi.bine!
mami_vreau spune:
pai adi iau AC x zile (18-21, cate imi zice p.k.) fac pauza 3 zile si apoi incep suprefact, gonal f si merional!
Laura
dia_na spune:
salutare fetele 
acum am revenit si noi de la Budapesta
ati avut dreptate e super Dr K - un adevarat profesionist
la noi situatia e asa:
- dat fiind tot peisajul, ne recomanda sa facem 3 IUI in urmatoarele 3 luni daca si dupa ce fac HSG sa verificam trompele (eu asta nu facusem inca)
- IUI sunt cu stimulare de Clomiphene Cytrate (Closteylbegyt sau cum se numeste in farmacie), cu Pregnyl la momentul ideal
abia pe urma sau daca HSG arata ceva nasol la trompe, ne recomanda fiv
la toate analizele mele vrea sa ajute un pic functia ovariana fara sa treaca neaparat pe fiv si prin aceste IUI vrea sa vada si cum raspund la stimulare (avand in vedere ca eu alte stimulari nu am facut)
toate astea vor fi cu monitorizari
deci ce am de facut sa citesc despre HSG si IUI sa ma familiarizez, sa facem HSG cit mai repede si sa trecem la atac
o sa avem citeva vizite in capitala tarii vecine si prietene in urmatoarele luni, ceea ce e minunat pt ca e un oras superb, revin cu bucurie acolo mereu
ps voi medicamentele care le luati din tara le luati pe reteta? ca mie nu mi-a dat reteta, a zis ca nu e valabila in RO; pe unde ati comandat vi s-a cerut reteta?; ma refer la Pregnyl si astea speciale ca la restul cred ca nu e asa de problema
cezara66 spune:
| citat din mesajul lui adipapazi mami_vreau, dar tu iei si suprefact, si AC?ce zice cezara ca nu pricep?inhibarea nu se face pri cu una, ori cu alta? ![]() ![]() |
AC se iau in ciclul dinaintea FIV-ului,sa-ti puna ovarele pe liber o luna.Dupa cum ti-a spus mami_vreau, dupa trei zile pauza incepi inhibarea cu suprefact si in paralel stimularea.Doza de Suprefact se scade treptat.El are rolul de a impiedica foliculii sa creasca prea repede si sa fie goi de ovocite-de aceea se da in paralel inhibare si stimulare( sa creasca oole uniforme si de calitate).
Te-am zapacit mai rau?
cristm spune:
ciao fetele
Vin si eu ce niste vesti proaste. In nov. sm stsbilit cu P.K prin emsil ca-mi mai fac o tura de analize: fsh, lh si estradiol la intamplare, nu intro-a anumita zi a ciclului. Am tot asteptat de atunci...poate-mi vine, poate-mi vine.Nimic.Asadar sambata le-am facut. Rezultate dezastruoase. Nu ca ma asteptma la ceva bun, dar parca nici chiar asa : fsh 74, lh 48, estradiol 49; doar estradiolul este intre limite; ultima mensta 30 oct. P.K. imi sugera ca daca rezultatul analizelor va fi sub 20 valare la fiecare dintre ele, chiar daca amh-ul meu este <0.05 pot incerca fic cu ovocitele mele. Se pare ca nu voi reusi. I-am scris e-amil in seara asta..sa vedem ce zice ( scuze ca-l mai bazai si eu cu chestii nu asa importante ca ale voastre...scheme, programari ). Sigur raspunsul lui va fi : FIV cu donatoare....nu stiu daca imi permit...
ma bucur pentru voi, sper sa reusiti toate.
va tin pumnii...
Diana eu nu am gasit in Timisoara Pregnyl, l-am cumparat de la Szeghed cu reteta romaneasca.
samira33 spune:
mami...io o sa scanez eco...ma gandesc insa sa-l rog pe dr.Albu sa-mi scrie concluziile direct in engleza.
meyyy fetelor...vreau sa-mi fac si eu Progesteronul in ziua 21...oare faptul ca sunt pe AC influenteaza rezultatul???
feli...tu cat Progesteron ai facut dupa ET???
cam ce cantitate ar trebui sa-mi cumpar???
va pup
ma duc la somn

mami_vreau spune:
| citat din mesajul lui cristm ciao fetele Vin si eu ce niste vesti proaste. In nov. sm stsbilit cu P.K prin emsil ca-mi mai fac o tura de analize: fsh, lh si estradiol la intamplare, nu intro-a anumita zi a ciclului. Am tot asteptat de atunci...poate-mi vine, poate-mi vine.Nimic.Asadar sambata le-am facut. Rezultate dezastruoase. Nu ca ma asteptma la ceva bun, dar parca nici chiar asa : fsh 74, lh 48, estradiol 49; doar estradiolul este intre limite; ultima mensta 30 oct. P.K. imi sugera ca daca rezultatul analizelor va fi sub 20 valare la fiecare dintre ele, chiar daca amh-ul meu este <0.05 pot incerca fic cu ovocitele mele. Se pare ca nu voi reusi. I-am scris e-amil in seara asta..sa vedem ce zice ( scuze ca-l mai bazai si eu cu chestii nu asa importante ca ale voastre...scheme, programari ). Sigur raspunsul lui va fi : FIV cu donatoare....nu stiu daca imi permit... ma bucur pentru voi, sper sa reusiti toate. va tin pumnii... Diana eu nu am gasit in Timisoara Pregnyl, l-am cumparat de la Szeghed cu reteta romaneasca. ![]() |
problemele ficarei persoane de aici sunt importante! asa ca sa nu te mai prind ca-ti ceri scuze pentru nimic; nu ai nici o vina!!!
imi pare tare rau de valorile analizelor! dar eu zic sa nu renunti! mi-ar face mare placere sa vb deoarece si eu m-am documentat destul de mult in legatura cu ovo donate!
hai sa iti spun rationamentul meu care ma face sa nu renunt la ideea de fiv cu ovo donate (in cazul in care nu va functiona cu ovocitele mele) chiar daca nici eu nu stau pe roze cu banii... cat ma costa fiv-ul in ungaria (aproximativ)?
1500 euro procedura + 800 euro tratamentul +500 euro toate analizele pe care le-am facut acum, inainte de fiv + 500 euro cazarea (ca trebuie sa stai acolo 2 sapt)= 3200 euro grosso modo...
in cazul in care gasesti o donatoare din tara printr-un anunt mi se pare ca sunt costuri mai mari sau egale decat cu donator anonim intr-o clinica de afara (si riscuri mult mai mici) bineinteles...
te-ar costa in jur de 2000 FIV-ul + 1000 euro contributia donatorului + 500-800 euro tratamentul de stimulare al respectivei persoane + cel putin 500 Euro pentru analizele donatorului! deci cam 4000-4300 euro...
acum varianta clinica de afara: poti gasi clinica de afara unde costul e putin pana in 4000 de euro... fata de un fiv normal nu mai ai costuri cu medicamentele, analizele le ai deja facute, cazarea te va costa muuuult mai putin deoarece nu va fi nevoie sa stai decat cateva zile acolo pentru ET!
nu am pus cheltuieli de transport deoarece toate cele 3 variante implica astfel de chletuieli... probabil imi vei spune ca varianta 2 e in tara... da, corect, dar nu stii de unde este donatoarea si trebuie sa o duci la monitorizari, punctie etc... si tot acolo ajungi!
ce zici???
Laura
mami_vreau spune:
dia_na iti tin pumnii la inseminari! inseamna ca sunt sanse mari, nu ai cine stie ce probleme!
asa ca mine! ![]()
samira eu o sa imi mut programarea la albu ca marti e prea devreme (in situatia in care nu mi-a venit inca cm)... asa ca voi face dupa tine! sa imi spui daca iti scrie rez in engleza!
Laura