Fiv in Ungaria 90

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

bau
ce faci madam????

te-am vazut la topicul grecilor....si de disperata ce sunt...am zis sa scriu repede ceva...sa te prind...da nu stiu cum am reusit ca am...ca am inchis calculiciu

Mergi la inceput

uite-o si pe sora mea mirela...alta care da buzna cand te vede ,goggy...numa ca ei vad ca i-a reusit...te-a prins

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

samira..poi goggy e pasare rara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cezara66 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_vreau

Gagici ati avut dreptate! Mi-a raspuns p.k.!
schema mea e foarte asemanatoare cu a cezarei! cu 3 intepaturi /zi......
acum astept cm-ul care nu mai vrea sa apara ca sa ii trimit mail si el sa imi dea schema pe zile! afurisit de cm!!!!!

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Cred ca nu ti-a raspuns pana acum fiindca voia sa-ti dea schema cu data cu tot si cu prima programare la eco.Sa-i mai scri neaparat cand vine mosu'pt ca iti da anticonceptionalele astfel ca ziua ta 6 de stimulare (si deci de eco)sa se potriveasca cu programul lui.
Avem schema aproape la fel-stimulare de senioare....Uite la Samira ce schema light i-a dat-isi aminteste el ca a ramas gravida si dupa sonograma,dar daca o mai si stimuleaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

samirra, cand te programezi la albu la echo se poate numai vinerea?
si macar poti sa te mai si cinversezi cu el despre una-alta?

akaju, nu repeti rubella, aia o faci o data in viata (si boala, si analiza) si gata.

mami_vreau, dar tu iei si suprefact, si AC?ce zice cezara ca nu pricep?inhibarea nu se face pri cu una, ori cu alta?

muama, adicatalea samira+mami_vreau+adi=love la budapesta in martie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

clomifenu ala citrat se gaseste in romania?
vaz ca voua va baga PK si asa ceva, pe mine ma sare la capitolul asta. cine stie cum imi zice si de CC si io nu-l am in frigider!

samira, cand faci primul tzep in burta?

Mergi la inceput

cezara...vorba barbatului...daca fara o trompa deloc si cu una ciuruita m-am incapatanat sa raman gravi...apai daca le aveam pe amandoua si bune pe deasupra...cica nu ma mai oprea DD

adi...da,poti vorbi cu dr.Albu...mie imi place tare mult...sincer este medicul ce-mi place cel mai mult de la Medlife.
si asa e...ne petrecem la Buda.

chiar asa...unde va cazati fetelor???v-ati rezzervat ceva???
eu am dat pe 16 nopti la Korall,cu mic dejun,parcare inclusa si internet...449 de euroi.
intre clinica si pensiune sunt fix 5 km...Michelin spune asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Citat:
citat din mesajul lui goggy

Bau!

MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero

woooow! de cand nu ne-am mai vazut! pai bine bre, vii, ne speri si apoi dispari??? treaba-i asta? treci la raport!!!

Laura

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cezara66

Citat:
citat din mesajul lui mami_vreau

Gagici ati avut dreptate! Mi-a raspuns p.k.!
schema mea e foarte asemanatoare cu a cezarei! cu 3 intepaturi /zi......
acum astept cm-ul care nu mai vrea sa apara ca sa ii trimit mail si el sa imi dea schema pe zile! afurisit de cm!!!!!

Laura

Cred ca nu ti-a raspuns pana acum fiindca voia sa-ti dea schema cu data cu tot si cu prima programare la eco.Sa-i mai scri neaparat cand vine mosu'pt ca iti da anticonceptionalele astfel ca ziua ta 6 de stimulare (si deci de eco)sa se potriveasca cu programul lui.
Avem schema aproape la fel-stimulare de senioare....Uite la Samira ce schema light i-a dat-isi aminteste el ca a ramas gravida si dupa sonograma,dar daca o mai si stimuleaza

ma eu nu prea cred ca de-asta nu mi-a raspuns ca eu de fapt in mail ii trimisem rezultatele de la toate analizele + alte cateva intrebari! cred ca pur si simplu nu a vazut mailul sau a uitat de el! bine ca l-am retransmis! da, normal ca ii scriu din nou zilele astea! numa' sa-mi vina odata cm-ul asta! ca vad ca nu da semne! idiot!

Laura

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

samirra, cand te programezi la albu la echo se poate numai vinerea?
si macar poti sa te mai si cinversezi cu el despre una-alta?

akaju, nu repeti rubella, aia o faci o data in viata (si boala, si analiza) si gata.

mami_vreau, dar tu iei si suprefact, si AC?ce zice cezara ca nu pricep?inhibarea nu se face pri cu una, ori cu alta?

muama, adicatalea samira+mami_vreau+adi=love la budapesta in martie?

da adi! o sa fie dragoste mare in budapesta in martie!
da, eu iau si suprefact si ac! in asta consta de fapt flare-protocol cel pentru low-responderi! stii de fapt pe ce se bazeaza aceasta schema (din cate am citit eu)? faptul ca suprefactul care este de fapt inhibator in prima perioada in care il iei creste valul de LH si ajuta la stimulare! beeeeeah... nu cred ca se intelege ceva din ce-am zis! da' cam asa e!

Laura

Mergi la inceput