Fiv in Ungaria 90

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_na spune:

multumesc mami_vreau - planul cu IUI merge in continuare daca HSG arata okay; trebuie sa il fac intii pe ala (peste vreo 2 sapt imediat dupa ciclu, ca sa prind si luna aia in planul de IUI pt sanse mai mari); daca nu e okay raminem pe FIV; deci inca nu stiu; Dr K a zis ca si daca e amh mic sunt sanse mari si la IUI daca trompele sunt okay; sincer a zis ca amh e foarte la moda acum, dar nu mi s-a parut ca e punctul esential; dr mi s-a parut foarte logic in argumentare si nu mi s-a parut ca are dublii legat de ceea ce ne recomanda; mi-a inspirat incredere multa

samira, progesteron de z 21 sub AC o sa iti iasa mic de tot ca nu ai corp galben (nu ai avut ovulatie) sa iti produca progesteron, nu te mai intepa ca o sa iti iasa ca la un ciclu anovulator

pt cine cauta cazare, noi am stat la Hotel Budapesta - 4 stele conditii f okay, 34 euro pe noapte camera dubla; e un hotel rotund ca un spray cu 15 etaje, am stat la etajul 13 si am avut o panorama superba la toata Budapesta; e aproape de clinica, noi am mers pe jos, dar si cu masina se poate

pt cine merge cu trenul din Cluj, va recomand incolo trenul de la 10 dimineata si incoace cel de la 13 ca sunt intercity, aer conditionat si super misto; pret 150 ron dus intors; autobuzul care duce la clinica este 90 si 90A si se ia de la Deli (puncul final la metroul M2); sunt foarte okay mijloacele de transport acolo si vin foarte des, nu am simtit nevoia de masina defel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna dimineata

am vazut ca se poate cumpara Menopur de la Farmacia Tei. Puteti sa imi dati si mie adresa?

KiraClara - am vazut rezultatul. Imi parea sincer rau!

o zi frumoasa!

In 2010 voi fii o mandra graviduta si o mamica fericita !...asa sa ma ajute Maica Domnului!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

cristm imi pare tare rau ca ai asa valori la analize... sa ne zpui ce parere are PK.
Samira eu n-am facut inca progesteron injectabil, o sa fac dupa FET. Doza mi-a stabilit-o dr (el mi-a recomandat injectabil pt ca mi-a venit f repede ciclul dupa FIV, poate iti amintesti). Mi-a dat cate o injectie de 25 mg/zi pana la test.
Diana - sper sa ai rezulat bun la HSG si sa reusesti cu IUI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicia_

Bombi, la unele dintre noi cresc mai repede foliculii, la unele mai incet, de aceea nr zilelor de stimulare e diferit. Important e mai mult sa fie omogeni (sa nu creasca unii prea mari sau sa ramana altii prea mici). Eu zic ca e bine! Bafta in continuare!

felicia, multumesc de incurajare . Sint la primul FIV si nu stiu la ce sa astept. Sint cam speriata de bombe ...
Iau in continuare 3 ampule Menopur + 1 Dipherelin si vineri - din nou ecografie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alekusta spune:

Citat:
citat din mesajul lui dia_na

salutare fetele

acum am revenit si noi de la Budapesta
ati avut dreptate e super Dr K - un adevarat profesionist

la noi situatia e asa:
- dat fiind tot peisajul, ne recomanda sa facem 3 IUI in urmatoarele 3 luni daca si dupa ce fac HSG sa verificam trompele (eu asta nu facusem inca)
- IUI sunt cu stimulare de Clomiphene Cytrate (Closteylbegyt sau cum se numeste in farmacie), cu Pregnyl la momentul ideal

abia pe urma sau daca HSG arata ceva nasol la trompe, ne recomanda fiv

la toate analizele mele vrea sa ajute un pic functia ovariana fara sa treaca neaparat pe fiv si prin aceste IUI vrea sa vada si cum raspund la stimulare (avand in vedere ca eu alte stimulari nu am facut)

toate astea vor fi cu monitorizari

deci ce am de facut sa citesc despre HSG si IUI sa ma familiarizez, sa facem HSG cit mai repede si sa trecem la atac

o sa avem citeva vizite in capitala tarii vecine si prietene in urmatoarele luni, ceea ce e minunat pt ca e un oras superb, revin cu bucurie acolo mereu

ps voi medicamentele care le luati din tara le luati pe reteta? ca mie nu mi-a dat reteta, a zis ca nu e valabila in RO; pe unde ati comandat vi s-a cerut reteta?; ma refer la Pregnyl si astea speciale ca la restul cred ca nu e asa de problema

Buna dia_na iti tin pumnii pt inseminari, cred k si eu o sa le incep si daca ai nevoie de pregnyl eu te pot ajuta k am cumparat pt mine si la mine nul pot folosi inka. te
SPERANTA2008 daca ai nevoie de menopur eu mi am cumparat 2 cutii si am facut 13 fiole...si nimik asa k dak ai nevoie eu ti le pot da la un pret mai mic decat in farmacie...si ma ajuti si pe mine..k am dat mult pe ele.
VINO BEBE...VINO IUBIRE LA MAMI SI LA TATI pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

nu stie nimeni sa imi recomande o pesiune in szeged???

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KiraClara spune:

Citat:
citat din mesajul lui speranta2008

buna dimineata

am vazut ca se poate cumpara Menopur de la Farmacia Tei. Puteti sa imi dati si mie adresa?

KiraClara - am vazut rezultatul. Imi parea sincer rau!

o zi frumoasa!

In 2010 voi fii o mandra graviduta si o mamica fericita !...asa sa ma ajute Maica Domnului!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)

Speranta, farmacia tei e pe bulevardul lacul tei, pe aceeasi parte cu facultatea de constructii dar mai spre barbu vacarescu. E undeva pe colt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

bb yasmi
Pe prima pagina te-ai uitat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Buna fetelor

Am intrat sa va dau o veste buna despre mine .Dupa FIV 4 am nascut 2 fetite frumoase care acum au 10 luni iar eu sunt din nou gravida natural si chiar fara sa vreau.
Va doresc din suflet sa vi se implineasca visul de a fi gravide ,de a avea copii.Va sfatuiesc sa nu renuntati .Eu am luptat 10 ani .Nu mi s-a gasit niciodata nici un diagnostic.Ai multumesc din suflet lui Dumnezeu ca ma binecuvantat pana la urma cu copii,care sunt cea mai mare bucurie a vietii.Acum il astept pe al treilea si sunt fericita chiar daca nu o sa-mi fie usor cu 3 copii mici.

Vreu sa le salut pe Adaca,Andicu ,Crisis si pe toate cele care isiamintesc de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns drign spune:

Salutare!

Rezultat negativ: Beta hCG = 0.39, test facut astazi!

De ce nu s-a nidat niciun embrion din trei ???!!!!

A reusit cineva din prima incercare?

Dragos

Mergi la inceput