Aspirante optimiste > 20 ani (443)
Raspunsuri - Pagina 7
PaulaFrida spune:
Cosminutza LA MULTI ANI! 

Iti doresc un ocean de sanatate,un munte de noroc,un camion de bani,fericire maxima si
mult dorit sa va faca viata mai frumoasa.Distractie faina la party
.Multi 

sarbatoritei si 

cos_minutza spune:
Paula multumesc frumos
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
roxy@vasi spune:
Buna,('
');('
');Cos minutza,sa ai parte de tot ce-i mai bun in viata ,multa sanatate, alaturi de cei dragi tie si sa ti se indeplineasca cat mai curand dorinta de a devenii mamica ('
')('
');('
');
leonardo2007 spune:
o intrebare. e tarziu sa fie ovulatia in ziua 18? (din cm normal de 28 zile?).
azi am facut un test de ovulatie (oview) si mi-a aratat ca este ovulatie. cel d eieri nu indica nimic.
roxy@vasi spune:
Leonardo,se poate sa ovulezi si mai tarziu(la un ciclu de 28 zile-ovulatia incepe in ziua 14),eu am incredere in testele de ovulatie.
doina2222 spune:
Buna fetelor,
va rog sa completati si la noi data nasterii. La luna Iulie 2009, data 14 .
Multumesc
.
Darius s-a nascut cu o malformatie cardiaca si a fost operat la Tg Mures. Acum, acolo sunt in prag de colaps din cauza ca le-au micsoart bugetul. Haideti sa dam si noi o mana de ajutor ! Semnati va rog petitia si dati-o mai departe.
Va multumesc din suflet
http://www.petitieonline.ro/petitie/fonduri_pentru_institutul_de_boli_cardiovasculare_si_transplant_tg_mures-p23145044.html"
mamica de baietzel Darius
pozele lui Labuta
Darius s-a nascut a doua oara
roxy@vasi spune:
Draga Doina,ii doresc multa sanatate baietelului tau,si sper ca semnatura mea la petitie,sa-l ajute foarte mult pe el si pe alti copii.
Sa va ajute BUNUL DUMNEZEU sa reusiti mai departe.
raluci_b spune:
Cosminutza draga mea, am retinut ca azi e ziua ta si am intrat sa-ti urez O ZI MINUNATA la multi ani cu sanatate sa-ti ajute DD sa ti se implineasca tot ceea ce-ti doresti 

iti daruiesc un buchet mare de

Ralu, mami de
Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
Poze BUBU
camcris spune:
Scuze daca deranjez, sunt o noua aspiranta pe forum , am si eu o intrebare la voi:
in primul rand sunt o pacienta a doctorului Tutunaru, am facut laparoscopie trompa pozitiva pe stanga, greu permeabila pe dreapta, acesta a fost diagnosticul, sotul a efctuat spermograma si spermocultura la clinica dansului Genesys acestea sunt OK.
De 2 ani dorim si noi un
si nimic, conform analizelor totul este OK.
Asa ca am inceput sa iau Menstrovital plus 2cps/de 3oripe zi si ceai de napraznic si de 1 zi spalaturi vaginale cu infuzie marul lupului.
Intrebarea este a mai luat cineva Menstrovital si ce rezultate a avut?
A folosit cineva marul lupului si ce rezultate a avut?
Marturisesc ca am aceste tratamente naturiste din revista asul verde nr.64/2009