Aspirante optimiste > 20 ani (443)
Raspunsuri - Pagina 6
roxy@vasi spune:
Cos minutza tu ce ai mai facut(nu am apucat sa citesc chiar tot din urma),ai fost la Cluj???
roxy@vasi spune:
Eu trebuie sa merg luna viitoare la control sa vedem daca tratamentul asta,da rezultate,si sa vad ce fac cu scurgerea la san.
nike974 spune:
seara buna,
ama vut examen si mult de munca.
sunt franta,desi am dormit dupa amiaza asta putin.
in rest,ritmul meu:greturi,dureri,utircarie,hipotensiune,tahicardie si tot asa.
sper sa ma echilibrez macar la kg.

cos_minutza spune:
Roxy nu am mai ajuns la Cluj,am sunat si doar in martie ma puteau programa
Am fost aici la Oradea la endocrinolog,din puctul e de vedere sunt ok analize...
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
cos_minutza spune:
nike 
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
BraveGirl spune:
Buna, noi am fugit joi la munte. Aveam chef de aer curat, dar de dimineata m-a sunat tata sa-mi zica ca a murit bunica. asa ca am plecat la Constanta. Ma cam doare coccisul, ca am stat cam mul tin masina. Nu am citit nimic, fug...
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
cos_minutza spune:
Corina condoleante

In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
cos_minutza spune:
Azi fac cinste![]()
Va invit la salata de vinete,beuf,cartofi cu maioneza,chiftelutze,snitele,branzica,prajiturele si nu in ultimul rand tortuletz de cioco
si de baut fiecare ce-si doreste.
Duminica placuta va doresc
Multi 
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
leonardo2007 spune:
niste granule cu nume ciudate ...
dar oricum nu e la fel pentru toata lumea tratamentul asta. depinde ce ai ...
mie mi-a pus 1000 de intrebari despre toate alea ...si apoi mi-a dat tratamentul.
daca vrei tratament homeopat, mergi intai la o discutie cu un doctor homeopat si-ti indica ceva special pentru ce ai nevoie.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Joy21
Salut! ce tratament homeopat iei? Victoria, mami de Anna Sofia mA fAc MaRe ![]() Sofia, 1 an si 5 luni ![]() "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |

5+ si mami fericita de
Cristian - 29.12.2008