Aspirante optimiste > 20 ani (443)
Raspunsuri - Pagina 8
roxy@vasi spune:
Bine ai venit Camcris,in aceasta mare familie('
');nu stiu ce sa zic dar sunt fete care stiu mai multe despre tratamente naturiste,si o sa-ti raspunda.
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doina2222 Buna fetelor, va rog sa completati si la noi data nasterii. La luna Iulie 2009, data 14 . Multumesc .Darius s-a nascut cu o malformatie cardiaca si a fost operat la Tg Mures. Acum, acolo sunt in prag de colaps din cauza ca le-au micsoart bugetul. Haideti sa dam si noi o mana de ajutor ! Semnati va rog petitia si dati-o mai departe. Va multumesc din suflet ![]() http://www.petitieonline.ro/petitie/fonduri_pentru_institutul_de_boli_cardiovasculare_si_transplant_tg_mures-p23145044.html" mamica de baietzel Darius pozele lui Labuta Darius s-a nascut a doua oara |
Semnat petitia

Mada
5+ si mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
bb_yasmi spune:
cosminuta LA MULTI ANI FERICITI!!!! SA PRIMESTI DE LA VIATA TOT CE E MAI FRUMOS SI BUN SI SA DEA DOMNUL SA VINA BEBE CAT MAI REPEDE!!! LA MULTIII ANIII!!!!!!!

happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

cos_minutza spune:
Multumesc tare mult pt urari

In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
Joy21 spune:
Buna seara, dragelor!
Am intrat la timp sa urez o viitoare mamica
:
Cosmy, La multi ani! si iti doresc sa ai parte cat mai curand de 

, cu ajutorul Domnului.
la toata lumea din zona.
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe 
Sofia, 1 an si 5 luni
David Lloyd George
ANDREEA84 spune:
cu iertare pt aceasta ora dar eu abia akm am liber pana dimi si cum sa nu intru... !??!
hai sa incep:LA MULTI-MULTI ANI COSMINUTZA,sa fii sanatoasa in primul rand,fericita din tot sufletul,implinita pe toate planurile si nu in ultimul rand sa-ti aduca barzuta

mult asteptat si dorit,tortul a fost extraordinar si multumim pt tratatie
nu trebuia sa te deranjezi!![]()
multi pupicei la toate,se pare ca strigarea mea de ieri a fost auzita
si va doresc din toata inima sa impartasiti noi sentimentele,frumoase si calde,cat si celor care au experienta de aceste sentimente
sa va strangeti puiutii la piept si intr-o zii sa auzi MAMA
ma intinsai
va tzuc

si o noua saptamana frumoasa caci eu maine ies pe cos din casa
14+ ERIC astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA
01-02-2007
http://www.flickr.com/
ANDREsiALEX
PaulaFrida spune:
Buna dimineata fetelor
,va poftesc la cafeluta
,ceiuc,laptic si micul dejun
camcris bine-ai venit la noi 
Fetelor va

pe toate si va doresc o zii frumoasa 

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2cb6bdcee2249b211b077&skin_id=601" target="_blank">Poze Nunta
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2f0ed64fffef3a6b8f0ff&skin_id=601" target="_blank">Poze cu noi
Abia asteptam sa vina minunea
in viata noastra.
tanamera spune:
Buna dimineata!
Cosminutza
cu intarziere
La multi ani

,sa fi sanatoasa,fericita si sa ti se indeplineasca cat mai curand cea mai arzatoare dorinta.
Paula multumim pentru cafea
.
O saptamana cat mai usoara!