Aspirante optimiste > 20 ani (443)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy@vasi spune:

Bine ai venit Camcris,in aceasta mare familie('');nu stiu ce sa zic dar sunt fete care stiu mai multe despre tratamente naturiste,si o sa-ti raspunda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy@vasi spune:

Sa dea Dumnezeu sa ramai cat mai curand ('');.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Multumesc de urari si tuturor aspirantelor si tie multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui doina2222

Buna fetelor,

va rog sa completati si la noi data nasterii. La luna Iulie 2009, data 14 .
Multumesc .

Darius s-a nascut cu o malformatie cardiaca si a fost operat la Tg Mures. Acum, acolo sunt in prag de colaps din cauza ca le-au micsoart bugetul. Haideti sa dam si noi o mana de ajutor ! Semnati va rog petitia si dati-o mai departe.
Va multumesc din suflet

http://www.petitieonline.ro/petitie/fonduri_pentru_institutul_de_boli_cardiovasculare_si_transplant_tg_mures-p23145044.html"

mamica de baietzel Darius

pozele lui Labuta

Darius s-a nascut a doua oara

Semnat petitia

Mada 5+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cosminuta LA MULTI ANI FERICITI!!!! SA PRIMESTI DE LA VIATA TOT CE E MAI FRUMOS SI BUN SI SA DEA DOMNUL SA VINA BEBE CAT MAI REPEDE!!! LA MULTIII ANIII!!!!!!!

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Multumesc tare mult pt urari

In 2010 sa dea Domnul sa fiu
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Buna seara, dragelor!

Am intrat la timp sa urez o viitoare mamica :

Cosmy, La multi ani! si iti doresc sa ai parte cat mai curand de , cu ajutorul Domnului.

la toata lumea din zona.

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

cu iertare pt aceasta ora dar eu abia akm am liber pana dimi si cum sa nu intru... !??!
hai sa incep:LA MULTI-MULTI ANI COSMINUTZA,sa fii sanatoasa in primul rand,fericita din tot sufletul,implinita pe toate planurile si nu in ultimul rand sa-ti aduca barzutamult asteptat si dorit,tortul a fost extraordinar si multumim pt tratatienu trebuia sa te deranjezi!
multi pupicei la toate,se pare ca strigarea mea de ieri a fost auzita si va doresc din toata inima sa impartasiti noi sentimentele,frumoase si calde,cat si celor care au experienta de aceste sentimentesa va strangeti puiutii la piept si intr-o zii sa auzi MAMA
ma intinsaiva tzuc si o noua saptamana frumoasa caci eu maine ies pe cos din casa

14+ ERIC astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA01-02-2007

http://www.flickr.com/

ANDREsiALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Buna dimineata fetelor ,va poftesc la cafeluta,ceiuc,laptic si micul dejun
camcris bine-ai venit la noi
Fetelor va pe toate si va doresc o zii frumoasa

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2cb6bdcee2249b211b077&skin_id=601" target="_blank">Poze Nunta
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2f0ed64fffef3a6b8f0ff&skin_id=601" target="_blank">Poze cu noi
Abia asteptam sa vina minunea in viata noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Buna dimineata!

Cosminutza cu intarziere La multi ani,sa fi sanatoasa,fericita si sa ti se indeplineasca cat mai curand cea mai arzatoare dorinta.

Paula multumim pentru cafea.

O saptamana cat mai usoara!

Mergi la inceput