Fara sprijin dar insarcinata (2)
Raspunsuri - Pagina 8
dulse spune:
Era asistenta pentru ca infirmierele erau imbracate in albastru si veneau si luau cosurile de gunoi din toaleta si spalau asistentele in alb si ne chemau la cabinet unde scria "cabinet asisente" sa ne asculte bebeii... i ne faceau injectiile dimineata si seara iar doctorii veneau numai dimineata la 8 jumate la vizita si era doar Domnul doctor Boteanu pe sectia gravide iar la lehuze era Doamna Tomescu . stiu sigur ca este asistenta si o cheama Gina..petru ca asa o strigau fetele din salon ca venea seara si ieseau la tigare. si nu mi-a zis ea ca-mi face epidurala mi-a zis doar cat costa atata tot... si dupaia mi-a zis ca daca vreau sa-mi faca ceva sa nu ma mai chinui cu durerile...si i-am zis ca nu
blackgirl0 spune:
Dulse, dc vrei anestezie la nastere normala, trebuie sa iti iei inima in dinti si sa vb cu un anumit dr. cu care vrei sa nasti. Altfel, nu cred ca s-ar putea in conditiile actuale. Tb sa stii inainte de nastere dc nu cumva tu tb sa cumperi trusa pt anestezie (costa cam 150-200 ron), sa vezi dc au medic anestezist in permanenta, etc. etc.
Si nu te baza pe ce spune asistenta, e o prostie ca numai onorariul anestezistului sa ajunga la 150 euro (egal 650 ron). Pai tariful ginecologului, al moasei, al neonatologului??? De banii astia, te invit sa nasti la Brasov la Clinica Eva (privat, super curat, tot ce vrei) unde o nastere normala costa 2000 ron!!!
dulse spune:
Nu vreau neaparat anestezie.. ca nu sunt nici prima nici ultima care naste fara si nu stiu cu ce doctor sa vorbesc pentru ca cer multi bani si bani care eu nu-i am.. dau 2 mil pe epidurala mai dau 1 mil la anestezist mai dau cateva mil si la doctor .. si nu am decat 10 milioane care trebuie sa-mi ajunga pana ies din spital...adica pentru asistente una alta...
alex_andra spune:
Dulse, ai tot ce iti trebuie pentru fetita? hainute, cosmetice, pampersi, patut?
Tu ai nevoie de ceva?
sa nu uiti sa-ti cumperi ceai de pelin, sa te speli cu el la operatie, e foarte bun, e natural si e cea mai ieftina varianta.
Te pup, cu mult drag
Daca ai nevoie de ceva, nu-ti fie jena sa ne spui. Poate reusim sa te ajutam.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
dulse spune:
am hainute(de la o mamica de pe forum careia ii multumesc din suflet) am pampersi am servetele umede.. ce iau acum la spital cand o sa-mi vina timpul.. in rest toate mi le ia mama dupaia sa nu le car dupa mine acum iau doar ce-mi trebuie atunci ca trebuie sa-i dau un pampers stiu ca sa i`l puna scutece am, am 2 body`uri... o caciulita manusele.. . si patut nu i-am luat inca pentru ca am zis sa vedem cat cheltuim cu nasterea ce ne mai ramane si sa luam un patut mai ieftin...eadoar sa vina pe lume ca in rest le iau eu pe toate pe parcurs...pampersi i-a luat mama cu glicerina si servetelele cu vitamina e si musetel.. sunt bune? nu i-am luat decat 4 pampersi ca stiu ca sunt unii copii care nu suporta orice fel de pampersi si... sa nu-i iau multi sa n-am ce face cu ei...
dulse spune:
sper a nasc mai repede ca mananc non-stop si cred ca de cand am iesit din spital am ai luat ceva in greutate ca a facut o burtica mareeee parca mai am putin si bubui.. maine intru in 9 luni.... daca mai sta o saptamana o ajung sigur pe mama( care are 70 si ceva de kg)
madalina84 spune:
DULSE imi pare rau ca ai trecut prin atatea si sper sa ai o nastere usoara si bebita sa fie sanatoasa.Parerea mea este sa incerci sa cumperi mai multi pampersi pt ca iti cer in spital,mie imi cereau mereu.Cu bani la dr ii dai ca sa fi tu sigura ca va fi bine dar la o adica sunt obligati sa te ajute,mi se pare enorm sa dai 4 mil la moasa,gandeste-te ca mai sunt atatia la care trebuie sa cotizezi(ca asta e romania).Exact cum ti-au spus si fetele nu ezita sa ne ceri ajutorul,fiecare vom incerca sa te ajutam atat cat putem.
In alta ordine de idei asteapta sa vezi cum se va comporta confidentul tau cu fetita si dupa multa meditatie sa iei o decizie.Stiu ca avand pe cineva langa tine e cel mai usor sa treci peste o dezamagire in dragoste dar mai exista si riscul sa dai din put in lac.
E normal sa te doara jos caci copilul coboara si iti va fi din ce in ce mai greu sa te intorci de pe-o parte pe alta dar mai ai putin si iti vei tine fetita in brate.Te si numai bine
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
POZE CU NOI
o perioada din viata mea Rasplata a sosit
Eseea spune:
Dulse, ceva pt colici cred ca nu ai apucat sa iei, posibil sa faca sau sa nu faca bb colici, dar daca face ar tb sa fii pregatita. Uite o fata aici care doreste sa doneze niste infacol :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=102235&whichpage=25#top
eu as zice sa-i scrii pe pm si sa o rogi sa ti le dea tie daca nu le-a dat deja altcuiva.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
delsim spune:
parerea mea este sa accepti ajutorul fetelor: iti trebuie multe pentru fata (patut, lenjerie, scutece obisnuite, prosoape, cosmetice-sapun, gen de dus, sampon, crema de fund, ulei de ingrijire,eventual crema de masaj, iti trebuie pompita de nas, hainute destule ca sa ai de schimb, saltea de pat, protectie impermeabila de saltea, paturici, carut, marsupiu, sac de dormit, caditza de baie, termometru de bebe, geanta de plimbare, produse farmaceutice gen: comprese sterile, ser fiziologic, vitamina D (vigantol), crema de galbenele, cutaden sau bepanthen, spirt, betadina, ceva de colici, supozitoare de copii cu glicerina, paracetamol supozitoare de copii nou nascuti etc)
Ti-am scris un minim necesar, unele pot fi cumparate pe parcurs, altele e bine sa le ai din timp in casa. Oricum, e vorba de multi bani, ceea ce inteleg ca e o problema.
Pampers ia mult mai multe, o sa-ti ceara la spital si o sa ai nevoie si acasa.Nu o sa se irite de la scutec, decat daca nu ii menti o igiena locala stricta.
Vezi ca iti trebuie un pediatru care sa-ti vada fata dup-aia , sa o monitorizeze periodic, sa te invete ce si cum.E bine sa vorbiti dinainte , ca sa vina sa v-o vada in primele zile dupa ce te externezi.
Sincer din ce spui , mie nu mi se pare ca esti tocmai pregatita cu cele necesare la bebe.
Uita-te si la mica publicitate de pe forum, mai sunt fete care doneaza diverse.
dulse spune:
nu ii cumpar acum decat ce-mi trebuie neaparat la spital...pentru ca am vazut ca acum cand iti face externarea cu bebicu...din spital iti da o sacosa cu creme uleiuri sampoane pentru bebei...cele necesare...asa ca sa nu ii cumpar degeaba:)