Fara sprijin dar insarcinata (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Dulse eu nu stiu,zau pe cine intrebi tu de iti spun asemenea sume.Mai bine o cumpara cineva de la farmacie cand mergi atunci la spital,si platesti anestezistul sa o faca,dar in nici un caz nu costa 150 de euro.
Ti-au spus cam cat e de mare bebitza?

Lali Lacra de
Paul-Iulian
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/Paul#
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/PaulSiMamiSinguriAcasa#

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulse spune:

O doamna asistenta mi-a zis ca atata costa ca si-a luat fi`sa la nastere. Pria oara cand m-au internat in spital pe 24 luna trecuta mi-au zis ca bebita are 2kg700 mi-a zis domnul doctor Boteanu si acum ultima oara cand m-au intenat mi-a zs ca ae 2kg200 si ca este foarte mica.. si mi-a mai spus ca nu am 38 de saptamani ca am 34 si ca nu este cu capul in jos. si eu am fost pe 20 luna trecuta la politlinica cu plata cum mergeam in fiecare luna cand se facea 20 sa vad daca s-a intors si era cu capul in jos mi s-a zis ca are caputul de 8,5 cm si ca am 8 luni implinit.. asta luna trecuta pe 20:) si sincer o fii un doctor nebun si nu citeste bine ecografia dar nu sunt toti si pana la urm pe fisa de externare scrie ca m-am internat cu sarcina de 34 de saptamani in evolutie si am iesit cu sarcina de 38si am stat doar 5 zile internata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Elena, 150 de euro e f. mult. Poate ca asistenta a spus asa in ideea ca vei naste cu ea.
In privinta taieturii, nu prea stiu ce sa spun. Daca moasa e buna, nu vei avea nici o problema. Spun aceasta deoarece prima nastere la mine a fost cu epiziotomie (taietura), pentru ca am nascut cu doctorul meu.
La a doua nastere, doctorul era in vacanta, asa ca am nascut cu o moasa, care a avut maini atat de fine, incat nu a mai fost nevoie de nici o taietura si nici nu m-am rupt. Din pacate nu mai stiu cum o cheama.
Mezina s-a nascut tot fara epiziotomie, fara anestezie, dar cu un doctor fantastic, Chazli, la Cernavoda.
Legat de varsta pe care ti-au spus-o la echo. Din cate stiu eu doar pana pe la jumatatea sarcinii se poate spune cu exactitate varsta fatului. Spre sfarsitul sarcinii echo are o eroare de + sau - maxim 3 saptamani. Adica eu la 39 saptamani apaream ca si cum aveam doar 37, dar era trecuta si eroarea pe ecran.
Nu intra deci in panica. Menajeaza-te cat mai mult, papa bine, hidrateaza-te si daca e vreme frumoasa, iesi la plimbare, dar de preferinta insotita.

http://community.webshots.com/user/annadana1
http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

mai fetelor poate s-a referit ca toata nasterea ( naturala, cu epidurala) sa coste atat : 150 de euro. cam asta e pretul ce se da.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Nop.. am intrebat`o a pe asistenta in seara in care m-a internat daca cer epidurala mi-o face? si ea a spus da dar trebuie sa ti`o cumperi de la farmacie si este in jur de 150 de euro.. deci exact asa mi-a spus... si i-a spus si mamei mele..acelasi lucru in seara in care m-au dus la sala de travaliu deci pot sa fiu eu nebuna sa nu aud bine dar si mama? mi-a zis ca a cerut fi`sa la nastere si au cumparat`o din farmacie si ca i`a facut`o si dupa aceea tot la cezariana a ajuns ca nu s-a dilatat cum trebuie..chiar o sa intreb la farmacie sa vad cat costa

Mergi la inceput

am cautat pe google.. si in majoritatea farmaciilor pretul este de la 1 mil 400 pana la 2 mil 200... :) pana la urma care e treaba cu epidurala? la ce te ajuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

wow habar nu are, epidurala e exact cat ai gasit-o tu la farmacii. E o anestezie care te ajuta f mult in travaliu, iti cam ia durerile. eu te sfatuiesc sa o faci. Cumpar-o tu, sa o ai la tine ca altfel ti-o vand aia in spital la suprapret si in durerile alea o sa dai oricat. Stiu caz concret atunci cand am nascut eu. Bafta de nastere usoara.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

dabea astept sa treaca zilele astea.. am spalat niste hainute pentru bebita ieri le-a uscat azi le-am impaturat si le-am pus frumos in dulapior.. nu ma pot dezlipii de ele sunt asa de dragutze si imi imaginez fetita mea imbracata cu ele:X off dabea astept s-o tin in brate bagajelul pentru spital il tin langa pat cu tot ce trebuie in fiecare zi le scot de acolo le verific le bag la loc ( de poate mai lipseste ceva) nu sunt asa.. semne prevestitoare cu o zi 2 inainte de nastere? in afara de contractii si ruperea apei... dorm din e in ce mai greu noaptea cu toate pernele in pat ziua mananc non`stop si seara vomit tot... indiferent ce as manca seara inainte de culcare am program.. am cert cu wc-ul.. ma doare jos din ce in ce mai tare imi apasa parca acum iese.. cand ma duc la toaleta mi-e si frica sa nu cumva sa cine stie.. baita nu mai fac in cada fac doar dusuri ca daca mi se upe apa si eu nu simt? arsuri am... de ma terorizeaza seara si dimineata ma trezesc cu dureri mari de burtika..dupa ce ca ma doare se mai misca si ea intr`una(are treaba multa) .. dorm toata ziua.. parca sunt din ce in ce mai obosita....cred ca de aici si durerea de cap:) greu e sa fii gravida... este cea mai grea luna.. nu am avut nici o problema pana acum acum simt cateodata ca nu mai pot mai bine suport durerile o data decat sa suport in fiecare zi toate astea.... sper sa fie bine sa dea Domnul sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Io am impresia ca asistentele si moasele "taie si spanzura " in maternitatea aia! unde sunt doctorii?Dulse NICI O ASISTENTA nu are competenta sa puna epidurala! de asta se ocupa anestezistul de garda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Eu cred ca era totusi un medic care punea epidurala, IMPOSIBIL sa fie o asistenta! Dar mai cred ca dulse sau persoana in cauza nu stia sa deosebeasca un medic de o asistenta (daca nu au ecusonul cu datele de identificare, mai greu iti dai seama care-este-cine-este intr-un spital). I s-a intamplat si mamei care credea ca infirmiera era asistenta si de fiecare cand avea vreo nelamurire mergea la ea ca la biroul de informatii.

Mergi la inceput