Fara sprijin dar insarcinata (2)
Raspunsuri - Pagina 5
Eseea spune:
nastere usoara, ti-am urmarit povestea!!
4 milioane e ENORM pt moasa, poate doar daca nasti numai cu ea, fara dr, sa-i dai atat!!
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
andruskandu spune:
[purple]
Dulse, nastere usoara iti doresc, cu puiuta sanatoasa si papacioasa! Cat despre datul banilor, ca sa-si faca treaba cum trebuie, mi se pare o rusine, dar ... traim in Romanica, nu?
Cat despre respiratie, e perfect normal, mai ales daca ai o burtica mica, si ridicata... dormi si tu pe 2 perne, un pic inclinata, te va ajuta.
Te [/purple]
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici
Poznele lui Andrei Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei Muzica mea
Andreea mamica fericita de Andreiut Puiut 11.06.2006
delsim spune:
Daca nasti doar cu moasa, sa zicem, dar:
- e inacceptabil sa aiba tarif
- e inacceptabil ca medicul de garda sa nu vina sa-ti monitorizeze deloc travaliul si macar in expulzie si delivrenta sa stea cu tine; e obligatoriu sa vina un cadru medical cu studii superioare, macar un rezident; daca apar complicatii pe parcurs? chiar daca e moasa de-aia cu diploma de colegiu, tot nu are pregatirea necesara sa intervina daca ceva nu merge bine
- mi se pare mult , eu nu stiu daca la Bucuresti se da atata la o moasa
dulse spune:
stiu si eu c e normalsa vina un medic.. nu ammedic si de aceea nasc doar cu moasa.. si cat am avut travaliu acum cand am fost internaa in spital m-au dus la sal de nasteri dar nu erau decat 2 moase si 2 asistente la fel si pana sa am cotractii din 5 in 5 minute m-a controlat asistenta din ora in ora (asta dupa ce avenit mama pe a 11 noaptea si a vorbit cu ea si a contribuit cu cva acolo) mie mi -a spus daca vrei sa ai o nastere usoara si sa nu dureze prea mult trebuie sa cotizezi.. si acum.. ce sa fac? decat sa paescce am vazut pana acum ca se chinuiau saracele cu apa rupt de la 8 seara si era 5 jumatate dimineata si ele inca nu nascuse`ra...mai bine au aclo niste banuti si scap mai repede
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui noideea ce-i aia moasa? |
off stiu ca se va interpreta aiurea,dar..."viitor de aur/tzara noastra are!"
Dana
n/a spune:
treci peste andacos, nu era mai simplu daca raspundeai la intrebare?
Eu cand am nascut nu am nascut cu nici o moasa. Am nascut cu doctorul, anestezista si asitenta din grada respectiva care venea si se mai uita din cand incand la mine. Trei persoane mari si late.
Inca o data: ce naiba e moasa. Eu de moasa am auzit doar la tara, o femeie fara pregatire medicala oficiala care ajuta femeile sa nasca daca doctorul nu ajunge la timp, pe vremea cand nasteau femeila acasa sau pe vreme rea....
andacos spune:
Uite aici noideea!
http://dexonline.ro/search.php?cuv=moasa
Daca dulse e tinara si fara experientza unei nasteri deci scuzabil,tu,cu o anumita pregatire si cu o nastere la activ ar fi trebuit sa fii familiarizata cu termenul asta!
Dana
Lali_mete spune:
Dulce,eu am nascut la etajul 7, cu moasa Deliu Stefania,si i-am dat 200 ron LA SFARSIT dupa ce am nascut,si la infirmiere cate 20 ron,si prosop cum e traditia la noi,si nu s-a uitat nimeni urat,nici nu mi-a spus vre-un tarif absolut nimeni.Moasa nici nu s-a uitat cati sunt,i-a luat,i-a bagat in buzunar si a spus"multumesc, cu criza asta nu prea mai dau multe femei bani,ca nu au",si a stat saraca cu mine 2 ore sa nasc,am tinut-o numai langa mine ca imi era frica sa raman singura in sala de nasteri.In tot travaliul m-au controlat dr de la urgenta,dr de garda de la et 7,inca un dr care era pentru pacienta lui acolo,moasa si asistenta.Dr de garda mi-a rupt apa,a venit si m-a controlat si in sala de nasteri si i-a spus moasei ca nu am probleme,deci pot naste doar cu ea,cu asistenta si infirmiera.Dr de grda tot vine sa te vada.Atunci nu erai de nastere si nu erau probleme,de aia nu te-a vazut dr,sau avea nasteri"live".Daca vrei sa vd ,adauga-ma in lista de mess,iti trimit id-ul pe pm.te pup "dulse,dulse" sa iti treaca frica.
Lali Lacra de
Paul-Iulian
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/Paul#
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/PaulSiMamiSinguriAcasa#
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian
Selene_Bunny spune:
dulse, eu am inceput sa "construiesc" pachetelul pentru tine, astept insa un alt pachetel, care contine hainute mai mici, de fetita, sper sa se potriveasca si de acolo una-alta. Da' de nasti pana atunci, nu de alta, dar macar scapi de stres (un fel de stres, ca pe urma vine stresul cu ingrijitul copilului) si scapi cu bine si de afurisitul ala de spital, din ce povestesti, imi lasa o impresie... neagra, Doamne fereste de ceva rau si Doamne da sa vii repede acasa, cu fetita in brate, sanatoasa amandoua!
Intrebai de nume, mie, sincer, nu imi place combinatia, una din cauza acelei melodii, cu Maria-Ioana campioana, si doua, pentru ca ambele nume imi par puternice, sunt nume vechi, au traditie, asta le da putere, si, in combinatie, parca sunt prea, prea puternice pentru o mogaldeata... Mie imi plac numele sau combinatiile de nume care au si gingasie, si dulceata in ele...
Dar asta e doar parerea mea...
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit