Fara sprijin dar insarcinata (2)
Raspunsuri - Pagina 2
dulse spune:
imi mai pasa de el.. normal ca...o sa am un copil cu el care o sa-mi aduca aminte tot timpul de el dar chiar daca s-ar intoarce n-as putea sa-l mai primesc napoi pentru ca un om nu se schimba asa de la o clipa la alta si o data ce a apucat-o pe drumul asta al drogurilor al bauturii nu cred k o sa-si revina prea repede. si sunt mult mai fericita fara el acum decat eram cu el si nu as da la o parte persoanele care m-au sustinut pana acum doar ca-mi zice el ca ma iubeste sau altele pentru ca atunci cand am avut mai mare nevoie n-a fost langa mine. Sunt hotarata sa merg mai depate fara el pentru ca daca intradevar tinea macar putin la mine dadea un telefon sa vada ce fac sau... macar un mesaj un apel ceva dar nu el 5 luni de zile n-a dat un semn de viata. E sunt constienta ca inca nu m-am maturizat pentru ca pe de-o parte nu vreau sa ma maturizez vreau sa raman acelasi copil alintat de mamicuta mea care imi face toate placerile sa-mi asculte toate tampeniile facute la liceu sau iesirile cu fetele cu colegii... la inceput nu vroiam sa tin sarcina asta toata lumea imi zicea ca mi-am stricat viata ca nu stiu ce inseamna un copil ca nu ma gandesc multa lume imi spunea "impinge si tu un pat un sifonier ca poate asa scapi" si tot timpul m-am gandit ma ce poate sa insemne un copil nu e sfarsitul lumii nu e o pedeapsa nu e o cruce grea de dus nu? am doua maini doua picioare alintata asa cum sunt e copilul meu si dupa aceea a inceput sa miste am fost si la luni la eco si asa usor usor am trecut peste.. cu toate ca nu mi-am mai suparat parintii( de obicei ma certam in fiecare zi cu ei) pentru ca vedeam ca ii doare si se chinuie sa-mi fie bine si mie si copilului care o sa-l aduc pe lume, nu mi-a mai pasat ce zic lumea ca e a lui (al fostului) ca nu este putin m-au interesat vorbele celorlalti un lucru este sigur E A MEA.... si asta conteaza cel mai mult. Poate sa vina pe lume oricand ca mami o asteapta cu bratele deschise si vrea sa-i ofere toata dragostea din lume. am avut nevoie si am in continuare nevoie de afectiune cu toate ca pe timpul sarcinii nu am avut de la cine s-o primesc:) nu consamn pe nimeni si nu-i judec pe parintii mei pentru chestia asta chiar inteleg poate au facut-o pentru ca stiu firea mea.. stiu ca trec peste orice ma inchid in min..., pot sa fiu cateodata cel mai dur om dar la cea mai mica atingere sau vorba de dulce.. plang.. si plang muult si probabil de aceea m-au lasat in pace. 5 luni am fost eu, si puiutul meu cu ea am vorbit la ea m-am plans si pentru ea m-am incurajat si i-am promis in fiecare seara si ei si mie (mai mult mie) ca o sa fie bine si ca nu sunt singura mamica la 20 de ani singura ii multumesc lui Dumnezeu ca am niste parinti extraordinari si ma rog pentru sanatatea lor sa ma sustina in continuare. nu neaparat material dar sa fie acolo pentru mine cum au fost si pana acum si va multumesc si voua ca, necunoscandu-ma,v-ati pus in locul meu si m-ati sfatuit si m-ati incurajat. Singurl sprijin care l-am gasit a fost in voi. Stiu ca ce e mai greu dabea acum incepe dar e si frumos merita. peste ani cand o sa privesc fetita mea o sa fiu mandra ca am reusit :)
alex_andra spune:
Dulse, cand o sa-ti vezi fetita, o sa fii mandra, o sa fii fericita, o sa fii coplesita de sentimente si o sa-ti dai seama ca ai facut alegerea cea mai buna. Sentimentul si trairea de mama nu poate fi inlocuit cu nimic
Spune-mi, te rog, daca ai toate lucrusoarele de care ai nevoie pentru inceput. Ai hainute, pampersi, creme, tot ce-ti trebuie?
Daca nu ai, poate mai putem noi sa te ajutam.
Si mai spune-mi, ce mai face mama ta? Cum se mai simte?
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Lali_mete spune:
Iubita nu am spus ca te-ai intoarce la el,am vrut sa spun ca este foarte greu sa uiti, sa te convingi ca partile rele ale lui sunt la fel de reale ca si cele bune.
Ehe,cat despre "mamica de doar 20 de ani" crede-ma ca sunt destule si mai mici de atat,destule fara nici un sprijin. Cum spunea cineva(nu stiu daca la postul tau sa altul,si imi cer scuze ptr asta),cu timpul nu va mai fi "tatal fetitei" ci "un tip care te-a lasat insarcinata",nu vei mai fi afectiv legata de el.Eu stau in poarta 6,dar sunt mai plimbareata,am doar 3 prietene,asezate strategic sa ma plimb in tot orasul,una este chiar aproape de tine ,langa scoala 8,pe bratianu. Nu ezita sa ceri ajutor daca ai nevoie... Chiar si cand ai nevoie de un zambet/o imbratisare pe cale virtuala,nu ezita sa intri si sa spui : vreau si eu niste imbratisari,si sigur vom fi cateva care iti vom trimite cate un , sau o imbratisare de
Lali Lacra de
Paul-Iulian
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian
ely2304 spune:
dulse:felicitari pt curajul de care dai dovada..am citit pe orizontala povestea ta..am ramas socata de curajul tau...am inteles k mai ai putine zile pana la nastere..dk mai apuci sa citesti pe forum,iti urez NASTERE USOARA!cand ai tp si chef adauga.ma in listuta ta,mi-ar face placere sa schimbam 2-3 cuvinte!
felicitari pt numele ales...f frumos..cat despre parintii tai,cinsteste-i si respecta-i k merita ...id-ul meu este f simplu...acelasi de aici...
ely mamica fericita....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
madalina84 spune:
DULSE numele ales de tine este foarte frumos si nu te mai gandi ca o sa te injure ca i-ai pus numele asta.Cine ti-a zis asa ceva nu au nimic in cap.Si mie mi s-a zis ca o sa-i fie rusine cu mine ca nu am picioare cand va fi el mare dar noi o sa stim cum sa ne educam copii incat sa fie mandri,sa ne respecte si sa ne iubeasca.Imi pare rau ca ai ajuns la spital dar ma bucur ca e totul bine.Felicitari si pentru relatia cu parintii tai.Iti mai spun inca odata,nastere usoara si mult laptic pentru bebita
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
POZE CU NOI
o perioada din viata mea Rasplata a sosit
alex_andra spune:
Madalina, cine a fost atat de insensibil si ti-a zis asta?? Eu cred, dimpotriva, ca baietelul tau va fi cu atat mai mult mandru de tine
Eu ti-am citit povestea si te-am vazut si la tv si n-am avut pentru tine decat adminratie, cand am vazut cat de puternica esti
Dulse, te asteptam cu bratele deschise, pe tine si pe bebe
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
madalina84 spune:
Vai ALEX_ANDRA daca ai sti cati oameni rai si insensibili sunt.Mi-am auzit cum ca m-am si imbogatit dupa urma accidentului,ca datorita lui Alin am casa ca a fost cu mine la otv si multe altele dar nu are rost sa vb aici
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
POZE CU NOI
o perioada din viata mea Rasplata a sosit
dulse spune:
nu am mai raspuns de mult pentru ca am fost iar internata 5 zile iar m-au ciuruit.. am plekat cu dureri de acasa cu colul deschis si acolo dupa 1zi si o noapte de chin m-au dus in sala de nasteri si m-au lasat acolo 3 ore de la 3 dimineata pana la 6 nu au vrut sa-mi rupa apa nu au vrut sa-mi faca nici o injectie si dupa aceea mi s-a inchis colul si m-au adus inapoi in salon. 5 zile nu mi-a zis nimeni de ce ma tin acolo un doctor imi zicea ca am anemie si ca am sarcina de 24 de saptamani un altul imi zicea ca am sarcina de 36 de saptamani si dupa toate ecografiile mele si iesirea din spital de pe 27 luna trecuta am 28 de saptamani si pe iesirea din spital scrie doar travaliu fals si mi-au facut numai injectii cum ma apucau contratciile cum imi faceau injectii si-mi trecea am plans 3 zile incontinuu si astazi in sfarsit mi-au zis ca nu am infectie urinara nu am nimic si sa plec acasa sa vin cand ma apuca cu adevarat. moasa care mi-a facut controlul mi-a zis ca mai am cam o saptamana maxim acum...Dumnezeu stie cand o vrea ea sa iasa:)
blackgirl0 spune:
Dulse, stai cuminte la pat! Este vital pt bebe sa stea cat mai mult timp acolo, in burta! Dar tot nu am inteles cate saptamani de sarcina ai cu adevarat? Cand ti s-a spus ca trebuie sa nasti?
Foarte bine ca nu ti-au rupt membranele, foarte bine ca ti-au inhibat contractiile in spital! Asa si trebuie! Riscai o nastere prematura, cu bb avand plamanii poate insuficient dezvoltati, cu stat la incubator, cu complicatii si alte porcarii de genul acesta. Chiar nu cred ca de asta ai nevoie, nuuu???
Asa ca stai cuminte, in pat, la caldura, alimenteaza-te corespunzator, bea lichide, ia vitamine daca ti s-au prescris!
andata spune:
Dulse, stai linistita, si eu am avut travaliu fals si am facut injectii. Doctorul mi-a explicat ca nasterea se declanseaza oricum daca e la termen, dar daca e un travaliu fals, nasterea doar nu se mai produce in momentul respectiv. Si eu am stat 5 zile in spital pana am nascut, e adevarat ca pana la urma mi-a declansat doctorul nasterea ca altfel mai stateam, dar doar pt ca am insistat eu si pt ca eram in 40 de saptamani.
Linisteste-te, mai ai putin si iti vei tine bebelina in brate. Protejeaza-te si menajeaza-te cat mai mult.
Activeaza-ti te rog PM-ul.
http://community.webshots.com/user/annadana1
http://ganduri-de-mama.blogspot.com/