Fara sprijin dar insarcinata (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulse spune:

cum activez pm-ul? k nu stiu ca sunt putin:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Te duci in stanga ecranului, la meniu, unde ai mesaje private, cand intri in mesaje , ai options, intri acolo si acolo ai posibilitatea activarii PM.

Odihneste-te, hraneste-te si hidrateaza-te....noi te asteptam

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

ei mi-au spus ca am 34 de saptamani 35 36... dar pe iesirea din spital scrie 38 de saptamani (dupa mine si ecografiile facute lunar am 39) oricum sarcina mea e pana pe 20 maxim....deci pana pe 20 ar trebuii sa nasc. asa mi-a zis si moasa blackgirl0 ca daca vreau imi provoaca nasterea dar mi-a explicat ea ca atunci cand te apuca cu adevarat travaliu atunci este copilul complet dezvoltat si pregatit sa iasa si a spus pe mine doar sa ma apuce durerile sa mi se deschida colul pentru ca ea ma ajuta sa nasc mai repede. bine nu a fost faza ca m-au tinut acolo cateva ore bune fara sa ma bage nimeni in seama ca am inteles ca ama vut travaliu fals dar felul in care se poarta cu tine .. eu sunt mai bruneta :) (seman cu tata) dar mamica mea e alba si toata lumea ma lua drept de tziganca si imi vorbea urat si.. chiar si doctora in cabinet am auzit-o spunand "la tiganca aia de la 309 ati fost" m-am simtit... mai ales intr-o dimineata avenit mama sa vorbeasca cu ea sa se intereseze ce si cum daca am ceva daca sunt bine ( normal ca orice mama nu? ) a intrat doamna doctor cu un student... si ala i-a zis lu mama pur si simplu "iesi" deci copil de 20 si ceva de ani... sa vorbesti cu o femeie de 50 de ani asa... si cand m-au vazut prima oara in salon atat a zis doamna doctor "si pas`ta cine a mai adus-o aici" dupa ce ca nu dormisem de 3 zile si nu stiam ce se intampla de ce m-au mutat dintr-o parte in alta cand am auzit-o si pe doamna doctor am inceput sa plang si eram si singura in salon si nu ma baga nimeni in seama nici macar nu veneau asistentele sa vada mai traiesc nu mai traiesc.. toata lumea ma intreba ce medic ai cine ti-a urmarit sarcina si eu ziceam nu am medic si se strambau si... bine ca sunt acasa si ca e bebita mea bine.. aveam cea mai agitata bebitza cand venea vorba de testul anti`stress sau ascultatul inimioarei dimineata nu ne conveneau deloc aparatele lor:) oricum o data si o data tot o sa iasa ea:) si mami o asteapta cu cel mai mare drag....

Mergi la inceput

l=am activat gata:)

Mergi la inceput

vroiam sa va povestesc ceva.. ce mi s-a intamplat dar mi-a fost... asa oarecum pentru ca toata lumea imi zice ca sunt nebuna si ca e prea devreme.. mai multe. deci.. inainte sa-l cunosc pe tatic.. am fost cu un baiat ( am fost e prea mult spus eram.. prieteni ca nu am avut o relatie intima cu el) si asta a durat cam aproape un an.. aveam 15 ani el avea 19.. si ne intelegeam perfect.. a fost prima mea iubire..:) pana intr-o zi cand mi-a zis ca trebuie sa plece din constanta in armata. el nu era de aici doar muncea aici. in sfarsit am fost devastata..plansete lacrimi( eram un copil nu ca acum as fi mai matura:) ) trec toate la putin timp il cunosc pe... tatic... am inceput noi relatia noastra aceea perfecta :) si dupa ceva timp am inceput sa vorbesc iar cu primul meu prieten.. pe messenger... vorbeam in fiecare zi si se convertise in confidentul meu cel mai aproiat prieten care il aveam a inceput sa vina prin constanta ( intre timp se angajase in bucuresti) nu foarte des dar cand venea ne vedeam la un suc.. ca amici nimic mai mult.. vorbeam povesteam exact ca doua bune prietene dar la un moment dat incepuse sa-mi spuna sa renunt la relatia mea cu.. prietenul meu ca n-o sa-mi fie bine ca nu-i place sa ma bafa suparata.. si multe.. printre care ca el tine foarte mult la mine si ca am fost o persoana speciala pentru el... am ramas putin.. socata pentru ca eu eram cu un singur gand nu vroiam sa renunt la prietenul meu care cu toate ca imi facea multe pentru mine era perfect. in sfarsit... dupa ceva timp ma anunta ca pleaca din tara sa munceasca.. nu am mai vorbit mult timp pana cand.. in seara in care am aflat ca al meu iubit este cu alta fata la mine in cartier cu prietenii nostrii si eu stiam ca el este la munca.. in alt oras dupa ore de plans si de agitatie de certuri cu el la telefon de cuvinte urate primesc un telefon.. cine era? confidentul meu. am vorbit in seara aceea o ora si ceva la telefon.. i-am povestit tot ce mi s-a intamplat si a fost singurul care m-a calmat si mi-a oferit sprijin total si psihic si material la orice ora. si de atunci din seara aceea ma suna in fiecare seara si vorbeam si spre surprinderea mea.. ma calma .... ne aduceam aminte de anumite parti din relatia noastra chestii amuzante..numai sa ma faca sa uit de tatic sa trec peste ce mi s-a intamplat. nu ii spuneam decat ca nu voi mai fii niciodata fericita ca un copil e o piedica, ca n-o sa se mai uite nimeni niciodata la mine si el nu-mi spunea decat "daca ai incredere in tine o sa fie bine promit" nu intelegeam niciodata... si dupa un tip apropouri ca el inca mai tine la mine ca a tinut foarte mult la mine ...si ca ma iubeste si ar vrea sa faca orice sa-mi fie bine si mie si copilului si ar vrea sa-i fie tata... si ca daca il las o sa ma faca cea mai fericita.. am zis ca cine stie glumeste dar adoua zi la fel.. l-am lasat in pace si asa... incet incet am inceput sa visez bine la inceput am zis ca.. e nu are cum.. are 24 de ani are toata viata inainte n-o sa stea sa-mi creasca mie copilul .. sa se lege la cap cu o alintata ca mine.. dar a venit in tara de Craciun si ne-am intalnit.. si ne-am purtat de parca eram impreuna de mult timp si ne cunosteam fiecare gest in parte a stat la mine 2 saptamani mi-a cunoscut parintii si intr-o seara am hotarat sa mergem la casa casatoriilor sa fie el sigur ca nu ma mai impac cu... taticul fetei si ghinion ii expirase buletinul.. dar ce vroim sa zic este ca in el am gasit ce cautam.. cand ma bagam seara la somn statea cu mana pe burtica mea si daca adormeam imi zicea a doua zi m-a batut mi-adat un piciorus 2 3... si mi se parea ceva iesit din comun pentru ca eu 7 luni de zile nu am simtit afectiunea nimanui si mergeam ne plimbam prin orashel si se uita la masinute si imi zicea uite aici o sa venim cu fata peste 2 3 ani cand o fii mai mare si..usor usor am inceput sa tin mult la el si acum nu pot sa adorm daca nu vorbim la telefon ( e plecat iar) sau nu vorbim prin mesaje... mai ales acum cat am fost internata ma suna tot timpul sa vada ce am facut chiar cand i-am dat mesaj ca sunt la spital ca am contractii m-a sunat si mi-a zis pur si simplu " mamy am emotii dabea astept sa vin sa vad fetele mele". eu una cred ca o sa mearga. si voi credeti ca e prea devreme? parintii mei mor dupa el si mama imi zice tot timpul ca dupa cat am suferit s-a intors Dumnezeu si sa uiat si la mine. acum urmeaza doar sa vad cum e cu fata cum se poarta cu ea.. si daca e bine atunci... e bine:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Dulse....sa dea DD sa fie bine....deocamdata fetita e pe primul loc. Ia toate lucrurile pe rand. Intai sa nasti. Si apoi vezi si tu cum se poarta cu fetita si bineinteles si cu tine. EU ti-as zice sa nu te mariti inca si nici sa nu te ia valul deocamdata, dar tu stii cel mai bine. Pana la urma...cui pe cui se scoate.....Dar tu in momentul asta ai nevoie de foarte multa afectiune si pentru ca o primesti din partea acestui baiat, s-ar putea sa o confunzi cu iubirea. Nu te grabi.
In ceea ce priveste tratamentul cadrelor medicale....n-am cuvinte. SUnt multi care nu-si merita aceasta meserie. Incaerca sa nu pui la suflet.

Ai tot ce-ti trebuie pentru fetita?

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

oricum mai astept sa vad cum se poarta cu fata pentru ca e cel mai importabt lucru din viata mea dar bine ca am un sprijin:) am ce-mi trebui pentru fata imi mai trebue patut dar il iau dupa ce nasc.. il ia mama. tre sa-i mai iau de la farmacie glicerina si un ulei dar si alea le ia mama dupa ce nasc sa nu ma car cu ele la spital knd o fii atunci. am la mine doar scutece pampersi 2 body`uri 2 caciulite o pereche de manusele fasa.. ce-mi trebuie atunci dupa ce nasc imediat ca dupaia mi le aduc ei pe toate. apropo.. a aflat fostul meu prieten ca am fost in spital si i-a zis unei colege.. ca mie nu a a vut tupeu ca e plecat sa faca rost de banuti sa-i faca testul de paternitate la fata si daca intradevar este a lui isi spala rusinea.. nu`mi vine sa cred cata nesimtire ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_miruna spune:

Citesc de ceva timp mesajele tale. Vreau sa-ti urez nastere usoara. In acelasi timp vreau sa-ti spun ca spitalul din C-ta e jalnic in ceea ce priveste ”umanitatea” personalului medical. Si eu am nascut acum ceva ani, am avut dr meu, deci nasterea nu a fost o prob. Dupa ce nasti e mai greu, si crede-ma ca eu nu sunt ”mai bruneta”, si am cotizat bine ca sa poarte frumos. Si tot am facut depresie cand o dr de la copii mi-a spus ca fetita mea n-o sa mearga. Si vb aia... nu am nici un fel de prob cu ea. Pt spital e bine sa-ti mai cumperi de la farmacie si ceva pt colici, sa-ti iei pijamale ( sunt mai comode decat camasa de noapte), vata, tampoane, servetele umede pt bebe, si eventula cateva scutece din finet ca alea din spital sunt jalnice. E bine sa le clatesti acasa dan nu cu mult detergent ca unii puiuti sunt alergici. Pt tine e bine sa-ti iei apa plata. La o zi dupa nastere ti se va face ff sete, in plus ca stimuleaza lactatia. In caz ca nu vei putea naste normal si ajungi la cezariana, a doua zi poti manca (o citez pe dr mea, care a fost o scumpa) o cana cu supa de legume pasate ca la bebei, 2 felii de paine prajita si o banana. Asta ca sa ai scaun. Iti spun astea pt ca daca nu aveam medic nici mie nu mi le spunea nimeni.
Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Dulse...iti urez tot binele din lume, esti o luptatoare, nu te lasa. Iti tin pumnii sa ai o nastere usoara si bebelina ta sa fie sanatoasa. Eu te sfatuiesc sa mai ai rabdare cu noua(ma rog,vechea) relatie. Intai de toate trebuie sa ai grija de tine si de bebelina ta.Vei vedea pe parcurs cum vor decurge lucrurile si apoi vei putea lua o decizie mult mai inteleapta. Acum esti si bulversata de tot ce ti s-a intamplat si nu e bine sa iei o decizie pripita. Mai ai rabdare. Totul va fi bine. Capul sus si sa auzim de bine.

Mergi la inceput

am pijamalute ca in spital am stat in pijamle ca nu suport camasile de noapte i-am cumparat scutece de finet amvreo 4 cred.. toate hainutele le-am clait cu dero special.. mi l-a trimis sora mea special pentru bebei trebuie sa-i mai iau ceva pentru colici ca in rst am ce-mi trebuie cristina fetita te e bine acum? dec cel mai tare m-a speriat a fost ca au lasat o femeie cu apa rupta in sala de nasteri mai mult decat trebuia si a murit bebitza inauntru sufocata cu plcenta si nu stiu de ce la scurt tmp a murit si ea... iar and im scriau iesirea in spital vorbeau asistentele care s-o duca la morga.. si m-am sperit groaznic. ma rog in fiecare searasa fie bine si sa nasc usor sa am un copil sanatos

Mergi la inceput