Fara sprijin dar insarcinata (2)
Raspunsuri - Pagina 16
nela_didea spune:
Felicitari Dulse si din partea mea! Sa dea D-zeu sa fiti sanatoase si voioase in continuare.
18+
dulse spune:
Fetele care ati nascut prin cezariana.. e normal sa ma doara operatia rau:( bine mai mult sub operatie.. parca am dureri de CM... si daca merg simt ca mi se desprinde... astazi am observat si cheaguri pe absorbant si...trebuie sa schimb absorbantul dupa cateva picaturi de sange pentru ca.. miroase cam urat.. e normal? la cat dupa nastere trebuie sa ma duc la control? nu sangerez mult.. dar mi-a spus cineva ca se poate sa nu ma fii cusut bine inauntru si m-a cam speriat. vreau sa ma duc maine sa fac o ecografie sa vad daca e totul bine... astept raspuns va multumesc
cristoiu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dulse Fetele care ati nascut prin cezariana.. e normal sa ma doara operatia rau:( bine mai mult sub operatie.. parca am dureri de CM... si daca merg simt ca mi se desprinde... astazi am observat si cheaguri pe absorbant si...trebuie sa schimb absorbantul dupa cateva picaturi de sange pentru ca.. miroase cam urat.. e normal? la cat dupa nastere trebuie sa ma duc la control? nu sangerez mult.. dar mi-a spus cineva ca se poate sa nu ma fii cusut bine inauntru si m-a cam speriat. vreau sa ma duc maine sa fac o ecografie sa vad daca e totul bine... astept raspuns va multumesc |
Miroase? Mars la doctor, nu maine, ACUM!!!!!!!!!!!!
poate fi infectie, vorbesc serios, urca-te ACUM in taxi si zboara la doctor.
dulse spune:
Ma duc maine ca nu am cu cine sa las fata ca toti sunt la munca si nici nu pot s-o iau cu mine pentru ca nu are vaccinul de Tbc facut s mi-e frica sa nu se imbolnaveasca
cristoiu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dulse Ma duc maine ca nu am cu cine sa las fata ca toti sunt la munca si nici nu pot s-o iau cu mine pentru ca nu are vaccinul de Tbc facut s mi-e frica sa nu se imbolnaveasca |
dulse, daca e infectie nu e de gluma. fata mea nici pina acum nu a facut vaccin TBC si am fost prin toate locurile publice cu ea, inclusiv peste ocean la 4 saptamini.
Vezi de sanatatea ta, ca e cel mai important pentru bebe.
aysha_bebe spune:
Buna Ziua tuturor..sunt noua aici..ce pot spune..cunosc site-ul asta de 5 ani de zile..mul#355;i membrii de aici m-au ajutat enorm de mult si #355;in sa le multumesc pe aceasta cale...avem 17 ani si adusesem pe lume o minune de baietel...nu aveam nimik in acel moment decât o mama care dup#259; 2 ani in care mi-am crescut copilul singura mi l-a vândut unei familii...socul a fost prea puternic pt mine si am plecat din tara pt ca nu mai puteam sta cu ea in casa...vroiam sa mor sau sa o omor pt ce îmi f#259;cuse...am locuit 3 ani de zile in Austria..am muncit..m-am chinuit si am reu#351;it sa îmi inchiriez un apartament si sa m#259; stabilesc acolo...am cunoscut un austriac si am fost împreuna 2ani de zile(înc#259; nu am terminat-o cu el).dup#259; tot ce s-a întâmplat cu primul copil mi-am dorit enorm de mult sa îmi dea d-zeu înc#259; unul...ce pot sa va spun ? Dorin#355;a mi-a fost indeplinita...problema e ca prietenul meu s-a schimbat enorm de mult si pur si simplu nu ii pasa de noi...sapt trecut#259; am fost La eco si am v#259;zut k e o fetitza.nu stiu ce sa fac! Vreau sa m#259; întorc in România acolo nu pot traii singura cu copilul f#259;r#259; munca si f#259;r#259; bani...m#259;car aici as putea locuii cu bebele La unchiul meu si m#259;car el m#259; poate ajuta...nu mai #351;tiu ce sa fac sunt disperata si in depresii nu mai g#259;sesc nici o solu#355;ie...as avea nevoie de ni#351;te sfaturi..nu #351;tiu... O idee...va multumesc
alex_andra spune:
aysha, in primul rand, deschide un topic al tau si apoi o sa incercam sa te ajutam, macar cu un sfat, o vorba buna. Si acolo ne poti da si mai multe detalii despre tine
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
aysha_bebe spune:
Dar nu #351;tiu cum sa fac asta...sunt noua aici..ieri mi-am f#259;cut cont..si Mai sunt pe Internet cu telefonul si nu prea merge asa de bine...si sa Mai spun si partea a doua nu sunt in stare de nimik..nu am rabdare sunt cam la pamant
dulse spune:
aysha ai jos unde scrie raspunde la subiect, langa subiect nou.. dai click acolo, siscrii povestea ta:) te