Fara sprijin dar insarcinata (2)
Raspunsuri - Pagina 17
Bee spune:
Dulse, sa-ti traiasca printesa.
Legat de dureri si sangerari. Lohiile, pot sa tina si 6 saptamani. Durerile dupa operatia de cezariana pot aparea si din cauza vremii. La a 2-a nastere (prin cezariana), dupa 6 saptamani de lohii, m-am trezit cu o hemoragie zdravana care m-a speriat (cheaguri, sange rosu si tot tacamul). Doctorul cu care nascusem mi-a spus ca poate fi vorba de "micul ciclu". Inca doua saptamani a durat distractia. Una peste alta 2 luni n-am putut renunta la absorbante dupa ce am nascut.
Sanatate!
www.dropshots.com/dochia" target="_blank">poze1
poze2
dulse spune:
face o luna aysha pe 26 luna aceasta... Bee.. nu sangerez mult dar sangele e rosu... ma duc azi la un eco sa vedem care e treaba... pe cine am intrebat m-a speriat ca poate am infectie ca poate mi s-a desfacut operatia inauntru sau ca nu m-a cusut bine.... de durat nu ma mai doare asa tare ma simt de parca as avea menstruatie ma dore jos sub operatie
alex_andra spune:
Dulse, cum a fost la control?
Ce-ti mai face printesa? Cum evolueaza?
Botezul pe cand?
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
dulse spune:
Andra, am fost la control sunt bine uterul meu este foarte bine mi-am facut si eco si control ginecologic fetita mea a luat in greutate 800 de grame.knd am fost la doctor scazuse in greutate si mi-a dat Nan1 sa-i dau i-am dat si nan si lapte de la mine si mi se constipase fata 2 zile a facut numai cu supozitoare nu dormea noaptea plangea intr-una dak o atingeai pe burtik plangea asa rau.. si acum ii dau doar lapte de la san dar mananc bine..in rest suntem bine.. nu ma mai doare operatia dar mi-a zis Doamna doctor sa n-o mai car de colo` colo` ca din cauza asta ma doare nu ca as avea vreo infectie sau ceva sa iau fier in continuare si vitamine calciu sa mananc bine sa dorm bine botezul pe 10... are ceva daca plec cu ea la surioara mea pe 12 daca nu are vaccinul TBC facut? plecam cu masina.. si am inteles ca nu pot sa-i fac pasaport cum o scot din tara?
alex_andra spune:
Cine ti-a zis ca nu poti sa-i faci pasaport?
Eu i-am facut fetitei mele pasaport la 5 luni. Daca se poate la 5 luni, cred ca se poate si la o luna si ceva.
Eu cred ca nu poti iesi cu ea din tara, indiferent in ce tara ai merge, daca nu are pasaport, pt ca e singurul ei act de identitae cu poza, unde se poate vedea clar ca e ea.
Ai grija, daca pleci cu masina la drum lung, te rog, sa nu o tii in brate, sa-i cumperi o scoica de masina.
De vaccin nu stiu ce sa-ti zic, mai bine intreaba pe cineva avizat, un doctor.
Eu stiu ca acest vaccin se face in spital, la nastere, dar nu vreau sa te induc in eroare.
A luat f bine in greutate printesa ta, bravo, ma bucut pt voi
pe amandoua.
dulse spune:
i-am luat cosuletz ... mi s-a spus ca e prea mica la o luna pentru a-i face pasaport.. si vaccinul nu mi l-a facut pentru ca s-au scos din spitale pt ca erau expirate si mi s-a spus sa sun la spital sa intreb daca a ajuns vaccinul....
pitzinuca spune:
eu stiu ca poti sa faci pasaport copilului, intereseaza-te personal, da un telefon. daca nu, iti faci tu si o treci la tine pe pasaport.
eu , cu (DPN 20.08.2010), andi (24.06.2003) si tati
_
traduceri si asistenta
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pitzinuca eu stiu ca poti sa faci pasaport copilului, intereseaza-te personal, da un telefon. daca nu, iti faci tu si o treci la tine pe pasaport. eu , cu (DPN 20.08.2010), andi (24.06.2003) si tati _ traduceri si asistenta "Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita." |
cand am fost eu sa ma interesez pt eva cum sa o scot din tara, mi-au spus cei de la pasapoarte ca nu se mai pun copii pe pasaportul parintilor, ca se face pasaport individual.
Dulse, fa cum zice pitzinuca, da un telefon la serviciul de pasapoarte, ca sa fii sigura.
dulse spune:
multumesc de luni pot sa ies fara si ma duc la pasapoarte cu tot cu ea sa i-l fac daca tot ajung pe acolo