Clubul Cucelor Nauce *5*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

irina...azi atat am putut. maine poate o sa pot mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

stati bre asa sa ma dumiresc si eu.
1. deci se nasc copii supermeni in romanica? misca la 7 sapt si vb germana din pantece???si al meu inca nu are dinti in gura la varsta lui???moamaaaa!!!unde s afac plangere ca fac!

2. GABRIELLO maica, grammairu' e o treaba prea grea. de acu se preda vanghelieru'. ala e mai simplu, nu are cratime, nu are conjugari etc. io zic sa facem un master pe tema asta ca si asa sunt in urma la acest capitol. (de master zic acu). ca toti "are" bre si io nu am si mi-e ciuda de ma omor prin sinucidere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui diarux

stati bre asa sa ma dumiresc si eu.
1. deci se nasc copii supermeni in romanica? misca la 7 sapt si vb germana din pantece???si al meu inca nu are dinti in gura la varsta lui???moamaaaa!!!unde s afac plangere ca fac!

2. GABRIELLO maica, grammairu' e o treaba prea grea. de acu se preda vanghelieru'. ala e mai simplu, nu are cratime, nu are conjugari etc. io zic sa facem un master pe tema asta ca si asa sunt in urma la acest capitol. (de master zic acu). ca toti "are" bre si io nu am si mi-e ciuda de ma omor prin sinucidere.

"Viata e o gluma foarte serioasa"- V. HUGO

Ruxandra , si minunea vesela,Andrei Tudor

Primele poezici pentru mamici si pepenasi
Au urmat poezicile de la un anisor...
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">In loc de blog...deocamdata
A fost odata...ca niciodata...povestea noastra

1.Supermeni nu stiu sa fac ...io doar Doni'
2.yes ma inscriu si IO
Ps:Asta am facut azi...si mioapa cum sunt....trebuie sa trag "obloanele" sa pot vedea si maine....deci sunt fresh...presh
PS2:am incercat sa "repar" greseli

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Irino,da' cum ati petrecut fata de ati racit toti???la peleu gol

Iulia , mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Ma faci sa rosesc,fata delicata ce sunt eu....

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">

Perle de shef!!
*Miracolul nostru*

[b] "If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

De sezon ....
Un camion urmat, la mica distanta, de o masina de lux. La un moment dat aceasta din urma intra in depasire si, cand ajunge in dreptul cabinei camionului, coboara geamul si o blonda superba, dragalasa, si cu ochi albastri, striga soferului din camion:
- Hei! Sunt Julie si sunt blonda! Vezi ca-ti cade marfa din camion in spate!
Soferul nimic. Se repeta faza de cateva ori, cu acelasi rezultat. La un moment dat, camionul trage pe dreapta la un fast food. Vizibil iritata ca bunele ei intentii au ramas in zadar, Blonda Julie merge direct la tip:
- Auzi, sunt Julie si sunt blonda si de o ora tot iti spun ca pierzi marfa din camion. Esti surd sau faci pe smecherul?
- Sunt John, sunt brunet, nu sunt surd, nu sunt smecher, imprastii sare pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Iulia

Mai dar ce avant v-ati luat ,bag eu de seama ca va lipsea ceva sau cineva,Gabriela.
Am sarit coarda cu Maria, evident,am reusit sa evit gaurirea gresiei din bucatarie,ca n-am bani s-o inlocuiesc acum.
Apoi am avut parte de o surpriza,placuta dealtfel,insa surpriza totusi ca ursu a uitat sa ma anunte ca in seara asta avem mosafiri si iaca ce pregateam eu linistita ceiucul de seara si painea prajita pt tot batalionul cand ma trezesc cu finii in prag(primii trei).
Acum au plecat musafirii am strigat mobilizare generala la strans de jucarii,ceaiul s-a racit in cratita ca ursu a comandat pizza dupa ce l-am injurat nitel printre dinti ca nu m-a anuntat si pe mine sa ma pot pregati cumsecade ,am culcat trupa cu tot tamtamul(spalat pe dinti,poveste citita,rugaciune facuta,etc) si m-am asezat la pc si gasesc 3 -4 pagini scrisela subiect.

Apropo de subiectul cu HIQ-ul si io m-am retras elegant de pe la alte subiecte deoarece copchii mei nu-s asa de avansati ca altii si nu de alta dar nu voi sa stric peisajul,consider ca aici ne si ma potrivesc mai bine.AM ZIS.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Un credincios merge la preot sa se spovedeasca:
- Parinte, am pacatuit…
- Cu cine fiule?
- Stii parinte, nu pot sa-ti spun… imi este foarte greu…
- Cu femeia primarului?
- Nu…
- Cu femeia veterinarului?
- Nu parinte…
- Dar cu cine?
- Parinte, nu cred ca sunt inca pregatit sa ma spovedesc, voi veni in alta zi…
Iesind de la spovedanie, omul nostru se intalneste cu un prieten care-l intreaba mirat:
- Ce ai facut la spovedanie?
- Am luat niste adrese utile…

Mergi la inceput

Cum se poate sa existe asa ceva ..cum am ratat astfel de emisiune http://www.break.com/index/romanian-lady-goes-crazy-on-live-tv.html

Mergi la inceput

Luati si neste reclame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Da fata ai dreptate ce emisiune a fost pe zero tv si noi n-o vazuram,tiii.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput