Clubul Cucelor Nauce *5*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Tizo mi-a fost tare dor de tine...Ti-ai schimbat nr de tel si

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

da, am zacut 1 an si-am schimbat sa uit ...si n-am uitat.PUNCT.
ti-l trimit pe PM

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Gabrielo,vezi ca se da rosu si pentru insinuari acu' ...si baga o poza sexoasa la misha sa te treaca in catalog ,nu ma fa sa caut io ca te-ai lins pe bot

Camelia,ce-ai patit fata??? cu cine te-ai pus rau ??? oricum si mie mi s-a parut dubios ca ne-ai gasit tocmai pe noi pe gustul tau ...si mai am o nedumerire cu privire la varsta fetei tale ...are 1.3 ani,1.4 ani sau 1.6 ani, ca eu tot nu am priceput

Iulia , mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

o poza nud? s-a golit cumva Antipa?

trimit maine, dar unde ? ca acum vrea Adi la PC ....

off topic : buuey, apropos de insinuari... ma abtin le spun in punga

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

cine-i Sandel, ha?vreau sa stiu tot. pfu.... daca nu eram maritata,jur, a lu' Sandel eram, ca facui pasiune "subtila" si intzepenita ..dar pana una alta... cine-i Sandel?!

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns basandicaion spune:

FETITA MEA ARE 1,4 LUNI, DE MULTE ORI MA ZAPACESC,IAR PE VOI V-AM GASIT,PE FORUM SI MA FACUT CURIOASA IMNUL ALA AL VOSTRU . M-IA PLACUT IMNUL VOSTRU ,SI M-AM GANDIT SA VA CUNOSC,SI JUR CA NU-MI PARE RAU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Am ajuns si io acasa ! ma chinui sa va incarc pozele-dovada, fiica-mea gateste la ira asta, ta-su e nemultumit continuu( simpatic altfel el...) si io calare pe forum... Na dic sa culc odrasla si revin cu poze. Daca nu vin inseamna c am adormit (IAR) cu Sonia...

Va pup ! N-am citit nimic din urma, da revin .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Oana de aceea de ..caci esti sincera
Tizo astept...

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

noapte buna

Noapte buna Delphi

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

noapte buna

Hai ma Vero doar atat?

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">

Perle de shef!!
*Miracolul nostru*

[b] "If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

http://www.trilulilu.ro/zep/38d4aaf7ad7abb

Iulia , mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput