Fiv Europa - 27
Raspunsuri - Pagina 9
stefy13 spune:
Buna dimineata fetelor!
Am si eu o rugaminte la voi(in special la pisucmic) pt ce e prednisonul?
Am vazut mai multe tratamente recomandate dupa punctie, la clinici diferite, printre care e si prednisonul.
Eu desi am ANA pozitivi cu un titer destul de mare 1:320 si mutatia protrombinicica heterozigota, medicul imi da tratament cu crinone si clexane 0,4. Imi este teama sa nu fie suficient tratamentul si acest al 2 fiv sa nu aiba un rezultat negativ.
Astazi am ET .
Va rog lamuriti-ma si pe mine.
Mutatia protrombinica G20210A - genotip heterozigot
Factor antinuclear pozitiv
OATS girl
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit
anais74 spune:
Mizo40 FELICITARI!! Sarcina usoara!! 
Bafta multa tuturor!! Sa auzim numai de valori mari la BHCG!!! 

Mona40 spune:
Salut fete...
Asa mai da sa incepi ziua....
Mizo40 multa multa sanatate si Felicitari.
Sa ne spui si noua daca ai avut vreun simptom in aceste zile pana la rezultat?
Saraca de tine...parca esti Obama...care trebuie sa dea interviuri...
Scuze, nu vrem sa te obosim, dar iti imaginezi ce simtim...
Violab, cand astepti rezultatul?
Eu de sustinere am primit doar progesteron...
Si nu mi-au recomandat analize de trombofilie.
Mai vedem...
O zi buna va urez
alekusta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki-miki Mona-zuza-buburuza esti fumee cu prefix nou, stai cuminte , nada sex, nada -nada pana nasti . Ai inteles? Durerile alea pot fi de la impantare asa ac stai cuminte, pune ceva caldut pe burtic, apa multa dar sa nu fie rece si vineri saa vii cu beta mareCor-Cora nu merge pe la contul meu cum a zis Mona pt ca e serverul bolnav.Dc nici asa nui te descurci dai click pe plicul care il are Bryni in bara ei de deasupra si ii trimiti mail cu nr tau de tel.Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s) Caut pregnyl........... ieftin |
Buna miki daca esti interesata de pregnyl da mi un PM k eu mai am...te

VINO BEBE...VINO IUBIRE LA MAMI SI LA TATI
violab spune:
| citat din mesajul lui Mona40 Salut fete... Asa mai da sa incepi ziua.... Mizo40 multa multa sanatate si Felicitari. Sa ne spui si noua daca ai avut vreun simptom in aceste zile pana la rezultat? Saraca de tine...parca esti Obama...care trebuie sa dea interviuri... Scuze, nu vrem sa te obosim, dar iti imaginezi ce simtim... Violab, cand astepti rezultatul? Eu de sustinere am primit doar progesteron... Si nu mi-au recomandat analize de trombofilie. Mai vedem... O zi buna va urez Mona zuza ![]() |
Cum te simti? Simptome ceva? Nu astept nici un rezultat. Tocmai ce am terminat cu primul FIV. Bineinteles nereusit. Dar aveam sanse fparte mici. Am avut un singur embrion si ala de 3 celule. Dar l-am bagat oricum. Am zis ce-o fi o fi. Acum ma pregatesc de al 2-lea. O sa fac in aprilie. Intrebam si eu de toate analizele astea pt ca nu stiam cu ce se maninca. Nici mie nu mi-a dat nici un fel de analize in afara de cele uzuale. Ieri la eco dupa FIV mi-a gasit endometrul de 7mm si trilaminar. Tu ce stii? E bine?
mizo40 spune:
anais74, mona 40 va multumesc si va urez sa traiti si voi aceste momente de bucurie.
mona40, sa stii ca nu am avut niciun semn in afara de mici intepaturi de scurta durata si mica intensitate, ba in jurul ovarelor, ba in zona uterului. A, in primele trei-patru zile dupa embriotransfer m-au durut sanii, dar este posibil sa fi fost reactii adverse de la tratament.
Acum la fel, am rare intepaturi si dureri de sani si au aparut durerile de cap.
Important este sa fii relaxata si optimista si ai sa vezi ca testul tau va fi pozitiv.
Iti tin pumnii stransi.
bryny spune:
Mizo40

felicitari constanteanca mea,ce bucurie mare ne-ai adus...cata fericire si ce multe sperante, pt mine vestea asta a venit exact cum nu se putea mai bine...Dumnezeu fie cu tine in continuare sa ai o sarcina usoara si la termen!Felicitari
mamico sa fii cumintica si totul o sa fie bn de acum inainte! acum spui de gonal nu ziceai si tu mai inainte:(
Elenada am inteles sa traiti!eu personal o sa fac tot posibilu de acesta data sa execut ordinul si sa nu te mai dezamagesc mai apoi sa facem o intrunire cu BBei austrieci de la wunscbaby!
elenada spune:
Bryny te astept sa facem o plimbare cu bebeii austrieci.
Miki mie logica imi spune ca de data asta va fi totul bine. Acum ai descoperit toate cauzele care au dus la pierderea sarcinilor si te poti feri de ele. Stii ce tratamente sa urmezi ca sa nu mai ai probleme.
Capul sus ca o sa fie bine. Noi tinem pumnii stransi. 
Bafta tuturor si sa aveti numai bhcg-uri mari
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
mizo40 spune:
bryny,multumesc si ai sa vezi ca de data asta o sa fie bine iar visul ti se va indeplini.
Bafta multa, embrioni sanatosi si lipiciosi.
violab si tie aceeasi urare. FIV-ul asta va fi cel norocos. A#351;a sa crezi.
violab spune:
| citat din mesajul lui mizo40 bryny,multumesc si ai sa vezi ca de data asta o sa fie bine iar visul ti se va indeplini. Bafta multa, embrioni sanatosi si lipiciosi. violab si tie aceeasi urare. FIV-ul asta va fi cel norocos. A#351;a sa crezi. |
Doamne Ajuta!! Felicitari!!!!Sper sa simt si eu aceasta bucurie curind.

Esti la primul FIV?

. Ai inteles? Durerile alea pot fi de la impantare asa ac stai cuminte, pune ceva caldut pe burtic, apa multa dar sa nu fie rece si vineri saa vii cu beta mare