Fiv Europa - 27
Raspunsuri - Pagina 8
Moniland spune:
Mizo, FELICITARI!!!!! Sarcina usoara si sanatoasa sa ai!!!!
Violab, sigur ca da.
Unde vei face Fiv-ul, in Italia?
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)
violab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Moniland Mizo, FELICITARI!!!!! Sarcina usoara si sanatoasa sa ai!!!! Violab, sigur ca da. Unde vei face Fiv-ul, in Italia? de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009) |
Da, in Italia.Of ce fercita esti. Ai doua fetite. Vreau si eu fetita.
elenada spune:
Mizo ma bucur ca reusita mea te-a inspirat si ca acum esti graviduta.
Violab esti bine venita. Mult succes iti doresc si pleci cat mai repede la odisee.
pupici tuturor
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
miki-miki spune:
Mizo
le vreau eu
Activeaza-ti PM-ul pt a-ti trimite adresa mea de mail. Uite cum faci , dai clic pe mesaje private(il gasesti in stanga in meniu, tb sa fii logata) , te va trimite in forumul vechi unde iti cere iar nick si parola. Dai iar clik pe mesaje private, apoi pe options unde bifezi activeaza mesaje private si primesc instiintare pe mail apoi dai trimite modificarile.
Vad ca austriecii ating tot. Prednison 1 si 1/2 pana la 12 sapt? Ai ceva anticorpi? Heparina zic sa nu o intrerupi decat dupa un control hematologic, poate ai nev de ea toata sarcina. Dc nu ai facut anal de trombofile ar fi bine sa faci un consult la Fundeni la dr Uscatescu inainte de a intrerupe heparina.
Elenada
ma bag la burticenie dar in secret. Mi-e sa nu-mi zboare visul. Cunosc 3 cazuri mai grele carora le merge f f frumos, de aici imi vine optimismul
Sper sa nu cad de f de sus.
Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin
mizo40 spune:
moniland, iti multumesc pentru urari. Si eu iti urez sa iti traiasca micutele leoaice, sa fie sanatoase si sa te bucuri de ele.
Miki, am activat PM-ul si astept mesajul tau.
violab spune:
mizo40 FELICITARI!!!! Ma bucur mult pt tine. Dar ce de chestii ti-a dat dupa ET. Mie mi-a dat doar cardioaspirina, progefik si medrol doar 10 zile. Oare de ce ti-a dat atitea?Ai avut ceva probleme sau asta e protocolul lor?
miki-miki spune:
Mizo
ti-am trimis mesaj privat.
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
elenada spune:
Miki pe tine te astept direct la clubul scutecelor.
Violab asa au cei de la whunchbaby un protocol stufos. Il dau preventiv si acopera mai multe probleme care ar putea duce la pierderea sarcinii.
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
miki-miki spune:
Elenada
DOAMNE AJUTA! Sper sa fie cu noroc de data asta, nu stiu dc mai am putere sa o iau de la capat dc mi se intampla din nou nenorocirea
. Pup pumnisorii piticilor