Fiv Europa - 27

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

buna fetelor!am fost fericita pt numai o ora azi cand mau sunat de la firma de curier si miau sp ca o sa am primosistonul azi la 3,dar inainte de al lua de la firma eu deja luasem rezultatul analizelor hormonale si papnicolau toate au iesit bune in afara de prolactina care este 42,7 si normal ar treb sa fie maxim 26,53 deja a vazut un medic gineco rezult si mia sp ca numi poate da nic pana nu vb cu cei de la wunscbaby,iam sunat si miau spus ca ma suna ianpoi dar nu mau sunat!sunt intro mare ceata deja si eforturile noastre de avea primosisonul la timp au fost in zadar!eu am luat deja o tab.si pana ma culc voi lua si urmatoare le 2 tab pt ca treb sa iau 3 pe zi si maine poate voi reusi sa vb cu ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Citat:
citat din mesajul lui bryny

buna fetelor!am fost fericita pt numai o ora azi cand mau sunat de la firma de curier si miau sp ca o sa am primosistonul azi la 3,dar inainte de al lua de la firma eu deja luasem rezultatul analizelor hormonale si papnicolau toate au iesit bune in afara de prolactina care este 42,7 si normal ar treb sa fie maxim 26,53 deja a vazut un medic gineco rezult si mia sp ca numi poate da nic pana nu vb cu cei de la wunscbaby,iam sunat si miau spus ca ma suna ianpoi dar nu mau sunat!sunt intro mare ceata deja si eforturile noastre de avea primosisonul la timp au fost in zadar!eu am luat deja o tab.si pana ma culc voi lua si urmatoare le 2 tab pt ca treb sa iau 3 pe zi si maine poate voi reusi sa vb cu ei!

Of fir-ar sa fie. Lasa ca o sa fie bine ai sa vezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Bryny prolactina poate creste si de la stres, linisteste-te. Anal asta se face la o ora dupa ce te-ai trezit si tb sa fii odihnita bine, repeta anal zilele urmatoare si poate iese buna. Poti lua ceva antistres care nu afecteaza tratam, TONOTIL-N . Intreaba-i si pe cei din Austria dc sunt de acord, spune-le ca ai fost f stresata.
Elenada DOAMNE AJUTA!
Mizo multumesc!
Stefy prednison se da pt a nu respinge organismul embrionul. Anal imunologice ai facut?

Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Stefy acum am vazut ca ai FAN. Eu cred ca iti vor da prednison sau vei face IVIG . Si dc nu intreaba-i de ce nu-ti dau, poate au uitat ca ai FAN

Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

bryny, imi pare rau ca ai probleme cu Prolactina. Incearca sa vorbesti maine cu un medic de la Wunschbaby. Fii si tu mai curajoasa: daca vezi ca nu te suna inapoi pana la o anumita ora, suna-i si aminteste-le de problema ta.

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

mau sunat cei de la wunscbay si miau sp ca nu este f mare prolactina si ca o sami trimita mail in seara asta cu ce treb sa iau adica ce exista in austria si scade f repede prolactina si daca nu este aici sai comunic eu urgent ce este la noi pt scaderea prolactinei...off decii plec pana la urma ah...iam sp ca sunt a16 zi aCM ca am luat deja o tab de primosiston ca am luat si femibion si trombo ass soo mia sp "fff bine" fetele voi ce spunetii???eu vreau sa fiu acolo cand miam propus dar nici nu vreau sa nu fiu k adica intelegeti voi...Miki cred ca o sa iau xanax cum lua michael jeacson ca nu mai pot..eu sunt o fire ff calma si la vorba si la port dar stiu eu poate interior sunt mai agitata asa cami fac fel si fel de gandurii...balanta_tm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragele mele,

am fost de garda si deci de 2 zile sunt offline...
Si ce de ati avansat!
Mizo, esti tare! Asa de fain e sa citesti de succese, sper sa fie o serie acum!
Stefy, sunt sigura ca ce este prednisonul ai gasit deja pe net. Practic el este un imunosupresor clasic, iar daca ai o autoimunitate (ca de exemplu acesti anticorpi antinucleari) el scade nivelul aceste imunitati anormale. Merita discutat cu doctorii daca sa nu iei totusi. Intre 5-10 mg. Oricum, in afara de FAN, ai si alte analize de imunitate facute? Din cate am vazut ai avut azi ET? In orice caz, multa multa bafta, stres minim si sa fie FIVul norocos!
Bryny, la noi se da in general Bromocriptina ptr a scadea prolactina. Sunt curioasa ce iti dau ei.

Acum am si eu o intrebare: unde e cel mai bine sa tin Menopurul? Acum ca am gasit unul care expira in 2012, mi-e sa nu-l stochez gresit - scrie sub 25 grade, in casa sunt cam 24-25. Pe balconul inchis vreo 10 (dar daca da soarele si uit de Menopur?) iar in frigider banuiesc ca intre 0 si 4. Voi cum ati facut?

Va pup

Pisuc Mic

Mergi la inceput

violab pai o sa fie bn ca trebuie sa fie bn pana la urma exista variante pt tot nu vezi dar numai ca noi nu am inteles un lucru doar ca timpul le rezolva pe toate!Miki prolactina o pot face in orice zi aCM?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bryny

mau sunat cei de la wunscbay si miau sp ca nu este f mare prolactina si ca o sami trimita mail in seara asta cu ce treb sa iau adica ce exista in austria si scade f repede prolactina si daca nu este aici sai comunic eu urgent ce este la noi pt scaderea prolactinei...off decii plec pana la urma ah...iam sp ca sunt a16 zi aCM ca am luat deja o tab de primosiston ca am luat si femibion si trombo ass soo mia sp "fff bine" fetele voi ce spunetii???eu vreau sa fiu acolo cand miam propus dar nici nu vreau sa nu fiu k adica intelegeti voi...Miki cred ca o sa iau xanax cum lua michael jeacson ca nu mai pot..eu sunt o fire ff calma si la vorba si la port dar stiu eu poate interior sunt mai agitata asa cami fac fel si fel de gandurii...balanta_tm

Ai vazut ca nu trebuia sa-ti faci griji?

Mergi la inceput

bryny de ce trebuie sa iei atitea pastile. Ai ceva probleme?

Mergi la inceput