Fiv Europa - 27

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

bryny, macar te-ai mai linsitit un pic, fiindca te-au sunat...
Eu stiu ca pt scaderea Prolactinei se ia fie Bromcriptina, fie Dostinex.

pisucmic, eu pastrez Menopurul in frigider.

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Pisucmic o intrebare pt tine la Trombofilia. Eu tin Gonalul in balcon intr-o cutie mare de carton (il am spre nord). Poti sa-l tii si in frigider in cutia pt legume.
Bryny nu XANAX. Pt stres e bun Tonotil-N, contine aminoacizi si e ceva mai soft, nu afecteaza organismul. Pt prolactina mai e buna si tinctura de coada soricelului dar vezi ce-ti dau dr din Au. Da, poti repeta anal in orice zi a CM dar sa fii odihnita si la o ora dupa ce te-ai trezit te duci sa dai sange.

Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

pisucmic cand am vb cu doctora Ana de la wunscbaby la telef mia spus ceva de dostinex sau asa ceva,dar mia trimis mail sa iau bromcriptin 2,5mg sau norprolac(QUINAGOLID) De prima am auzit ca mia sp si azi dr mea gineco de la noi dar de cea de a doua nam auzit!Miki glumeam cu xanaxmai bn imi fac un ceai relaxant dar si mai bn am sa incerc sa ma relaxez...aaaa... sau ma duc si eu pe la magazinele de vise ca se mai vand inca 10 zile si dupa le inchid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Bryny ma bucur ca ai rezolvat cu pastilutele si cu problema prolactinei. Acum fii buna si calmeazate ca stresul face mult mult rau. Stiu ca vrei din toata inima sa ramai graviduta asa ca fii buna si oferale embrionasilor tai un culcus cald si relaxat. Cred ca nici tie nu ti-ar place sa stai langa o persoana agitata.
in concluzie pana cand vei fi graviduta vreau sa te vad ca o floricica fara nici o grija.Ok?

Violab sa stii ca si eu am luat aceleas pastile ca si Bryny cand am facut fiv fara sa am vreo problema legata de trombofilie sau probleme imunologice. Avand in vedere ca nu se cer analize pt trombofilie in dosarul standard de fiv cred ca ei isi iau niste masuri de precautie. In caz ca ai avea o problema sa nu iti afecteze implantarea.

Bafta multa fetelor

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

violabfemibion sunt vitamine,tromboass pt circulatia sangelui pt ca sunt ptin fumatoare si se da in gen la fumatoare,primosistonul sun ac pt reglareaCM adica eu azi sunt a16 zi aCM si a trebuit sa incep protocolul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Fete, de dimineata.
Eu tocmai am facut beta si astept dupa 16 raspunsul.
Va urez o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Mona multa multa bafta. Sa vii cu un beta mare.

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki-miki

Stefy acum am vazut ca ai FAN. Eu cred ca iti vor da prednison sau vei face IVIG . Si dc nu intreaba-i de ce nu-ti dau, poate au uitat ca ai FAN

Multumesc frumos Miki pt raspuns.
Am fost ieri la ET am transferat 2 embrionasi frumosi de 4 si 5 celule la 48 ore de cea mai buna calitate ..... insa cred ca m-am pricopsit cu o hiperstimulare usoara. Desi nu am avut asa multi foliculi, 14 ovule extrase, iar punctia a fost usoara fara dureri groaznice ca la fiv1 cand nu puteam sa merg pana la baie, acum la fiv2 punctia a fost suportabila, usoare dureri acceptabile, insa dupa ET am niste dureri groaznice de nu ma pot intoarce in pat. La Et aveam deja prea mult lichid in uter, mi-a luat sange pt prima data si urmeaza sa ma sune azi sa-mi dea rezultatul. Vineri merg din nou la ecografie sa vedem daca s-a retras lichidul sau nu.

In ceea ce priveste tratamentul de dupa ET, bineinteles ca mi s-a dat doar crinone si Fragmin P de 0,2(dupa ce am insistat mult de tot, incepand de vineri) fara prednison ,fara nimic care sa ajute la implantare. Voi mai purta o discutie vineri, din nou, insa nu inteleg de ce eu trebuie sa cer tratament cand ar trebui pur si simplu dat, avand in vedere ca eu am in dosar copii dupa toate analizele imunologice si de trombofilie, analize pe care le-a vazut si despre care am discutat inca de la prima intalnire . Dar asta e viata ..mergem mai departe.

Mutatia protrombinica G20210A - genotip heterozigot
Factor antinuclear pozitiv
OATS girl
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Hai Mona-zuza-buburuza!!!!
Vreau sa mai vad o duamna cu prefix nou si beta mare
Elenada pt tine pt pitici
Fetelor eu am ajuns la concluzia ca austriecii sunt tari pe tratamente de sustinere.
Dau:
-heparina+aspenter care sunt un tratam pt SALF si alte pb imunologice
-prednison pt pb imunologice mai urate
-duphaston pt NK
Deci acopera tot

Imi aduc aminte ca vb odata de endometru, ca tb sa fie vascularizat bine inainte de ET iar Moniland doar ce venise de la prima consultatie si ne-a povestit ca i-au facur eco si ca au fost f incantati de ceea ce au vazut, era in faza luteala si nu-si explica de ce erau asa incantati si cand i-am spus ca un endometru bine vascularizat se vede albastru la eco Dopller at si-a dat seama ca asta vazusera. Heparina vascularizeaza uterul, lui bb ii place un uter bine vascularizat si cald. Nu mancati nimic rece din frigider, totul sa fie cald si o sa vedeti ca bb se prinde.

Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic
Stefy, sunt sigura ca ce este prednisonul ai gasit deja pe net. Practic el este un imunosupresor clasic, iar daca ai o autoimunitate (ca de exemplu acesti anticorpi antinucleari) el scade nivelul aceste imunitati anormale. Merita discutat cu doctorii daca sa nu iei totusi. Intre 5-10 mg. Oricum, in afara de FAN, ai si alte analize de imunitate facute? Din cate am vazut ai avut azi ET? In orice caz, multa multa bafta, stres minim si sa fie FIVul norocos!

Da, pisucmic am facut aproape toate analizele imunologice, mai putin anticorpi anti ADN.
Sper si eu sa fie cel norocos ... ca sincer am adunat destula suferinata. Cu Dumnezeu inainte.
Multumesc frumos de raspuns.

Mutatia protrombinica G20210A - genotip heterozigot
Factor antinuclear pozitiv
OATS girl
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit

Mergi la inceput