Fiv Europa - 27

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Stefy cred ca ei merg pe heparina+aspenter in tratam pt FAN. Avand trombofilie se feresc sa-ti dea cortizon deoarece ac coag sangele. Am obs ca nemtii nu prea dau cortizon. Posibil ca in FAN sa fie sufic ac tratam dar eu o pastiluta mica de prednison tot as lua
Tin pumnii sa vii cu un beta mare

Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Miki, din cate am inteles eu, cu siguranta nu e regula, ei dau doar heparina. Ce ma nedumereste pe mine este faptul ca desi am recomandare de la medicul hematolog de Clexane de 0,4 cei de la clinica imi da Fragmin P de 0,2. Este adevarat ca inca nu am discutat cate injectii voi face pe zi pt ca nu stiam cat contine doza. Astept azi rezultatul analizelor si vom vedea ce vom face.

In ceea ce priveste prednisonul ... din pacate nu pot lua ....aici nu iti da la farmacie daca nu ai reteta.

Mutatia protrombinica G20210A - genotip heterozigot
Factor antinuclear pozitiv
OATS girl
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Citat:
citat din mesajul lui bryny

violabfemibion sunt vitamine,tromboass pt circulatia sangelui pt ca sunt ptin fumatoare si se da in gen la fumatoare,primosistonul sun ac pt reglareaCM adica eu azi sunt a16 zi aCM si a trebuit sa incep protocolul!

Iti multumesc pentru lamuriri. Eram in ceatza. Of cite chestii noi. Le-ai cumparat fara retzeta?

Mergi la inceput

Stefy ti-am scris un PM, astept raspuns.

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki-miki

Stefy ti-am scris un PM, astept raspuns.

Multumesc frumos Miki

Mutatia protrombinica G20210A - genotip heterozigot
Factor antinuclear pozitiv
OATS girl
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mizo40 spune:

Sunt disperata. Astazi am repetat Bhcg si are o valoare de 264 fata de 163,3 cat am avut in urma cu 48 de ore (in ziua a 13-a de la embriotransfer). Asta inseamana ca nu este bine, imi este frica sa nu fie sarcina ectopica, sau oprita din evolutie. Va rog sa imi spuneti daca voi v-ati urmarit Bhcg-ul si daca ati avut vreo problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

mizo,
Nu te impacienta, mai repeta la inca 48 de ore. Daca ai avut 2 sau 3 embrioni, e posibil unul sa se fi oprit in evolutie si restul sa fie ok. Eu zic sa mai repeti beta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cor-cora spune:

cred ca nu pot sa mai plec la wunsch pt embrio transfer.
azi trebuia sa-mi vina uratii si n-am nici un semn ca vor veni iar acum 3 zile am avut pete la inceput maronii mai apoi putin rosii , care s-au oprit in aceeasi zi( cu exceptia celor doua menstre de dupa embrio esuate de anul trecut ,nu mi s-a mai intamplat)
A doua prob ar fi ca am facut progesteronul si tsh-ul in ziua 18 si
tsh-ul mi-a iesit sub limita 0,28 micro IU/ml valorile normale0,35-4,94.eu n-am avut niciodata prob cu tiroida..
si asta nu este ...in dimineata asta sotul meu a descoperit ca are varicocel de gradul 2 si o infectie pe care anul trecut nimeni n-a bagat-o in seama -mai intai s-a tratat pt Escherichia coli apoi la analize a iesit Klebsiella
cei de la wunsch n-au mai spus nimic...
prob este ca noi am obtinut anul trecut 10 embrioni in ciuda varicocelului si a klebssielei,dar ma intreb daca nu cumva nu sunt buni embrionii -noi n-am facut body polar .ce sa fac?
urologul i-a spus ca daca facem din nou fiv eltrebuie sa se opereze si sa-si trateze infectia .dar cum s-o tratateze daca n-a cedat dupa 4 serii de antibiotic???
offf ce rau imi pare ca n-am facut polar body..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Gagici, nu va mai tin in tensiune...
Beta Z12 =26
A zisdoctorul ca inca e prematur sa ne bucuram, dar sunt sanse.
Va reamintesc ca am facut ET la 48 de ore.
Deci trebuie sa ne rugam la DD si sa continuam tratamentul, 2 endometrin pe zi. Beta din nou Duminica.
Mi-au dat lacrimile si mie si seicului cand l-am anuntat.
Ce ziceti mai stiti cazuri in care a fost beta asa de mic si a fost de bine?

Mergi la inceput

Mizo ai repetat anal la ac laborator? Dc nu poate din cauza asta nu este chiar dubla val dar sa stii ca nu tot timpul se dubleaza..... eu totusi vad ca a crescut . Am auzit de o fata careia nu i se dubla val si totusi a fost bb, a nascut o fetita. Repeta poimaine dar tot la lab unde ai facut ultima anal. Tin pumnii, DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput