Fiv Europa - 27

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mona40

Gagici, nu va mai tin in tensiune...
Beta Z12 =26
A zisdoctorul ca inca e prematur sa ne bucuram, dar sunt sanse.
Va reamintesc ca am facut ET la 48 de ore.
Deci trebuie sa ne rugam la DD si sa continuam tratamentul, 2 endometrin pe zi. Beta din nou Duminica.
Mi-au dat lacrimile si mie si seicului cand l-am anuntat.
Ce ziceti mai stiti cazuri in care a fost beta asa de mic si a fost de bine?

Mona

Of ce stres. Oricum e un pozitiv si daca doctorul a zis ce e posibil..O sa fie bine. Sa te rogi sa fie bine.

zuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

mona daaaaaa.... eu stiu destul de multe cazuri de reusita cu beta mic la inceput!!!
sunt sigura ca e bebe!!!!! super!!! mai ales ca ai facut ET la 48 ore e normal sa fie beta mai mic!!! ma bucur tare mult pentru tine!

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Doamne fete...
Ce tensiune...
Ce ar trebui sa fac, sa mananc...sa....something?
Si eu care ziceam ca merg la sala diseara...daca nu iese...
Na ca acum ma tine in ceata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mona40

Doamne fete...
Ce tensiune...
Ce ar trebui sa fac, sa mananc...sa....something?
Si eu care ziceam ca merg la sala diseara...daca nu iese...
Na ca acum ma tine in ceata

Mona

zuza

Lasa draga, ce sala? Ai grija de bb. Im[portant e sa nu te stresezi. Trebuie sa crezi din tot sufletul ca e acolo la tine in burtica si sa-i dai papa bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cor-cora spune:

mona - o sa fie bine !duminica cand faci beta din nou ai sa vezi.si eu cred ca beta creste mai greu pt ca ai facut cu emb de 48 ore.miki a scris pe la pag 11 cred ,ceva de mancare calda sa nu se consume alimente si bauturi reci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

si eu care tocmai am baut juma de l de apa....
Nu f rece dar totusi...
Astept sugestii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Mona-zuza- cred ca e bb, repeta anal peste 48 ore. Tot ce ajunge in burtik tb sa fie cald, lui bb ii place un uter cald si bine vascularizat.
Mizo uite ce am gasit pt tine http://miscarriage.about.com/od/checkinghcglevels/f/hcgdoubling.htm
Hai, fii optimista si anunta-ne val peste 2 zile dar repeta acum la lab unde ai facut ultima analiza.

Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ala77 spune:

Mona,
Eu am avut beta 27,7 in ziua 13 (et la 72 ore). Am dus sarcina pana la 6 saptamani, sangerand intr-una. Dar a fost sarcina. E drept, valoarea ta e micuta, dar important e sa se dubleze. Asa ca repeta tu beta la 48 de ore, nu te mai gandi decat ca e bebe. Iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

Draga Mona, iti tin pumnii din suflet sa fie totul fff bine!!! Aveam asa emotii pentru tine!!
Sa te rogi la Doamne Doamne, sa incerci sa fii cat mai linistita, si priveste cu incredere inainte ca o sa fie bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mizo40 spune:

miki multumesc de incurajare. Sa stii ca am facut analiza la acelasi laborator, la exact 48 de ore. Am sa o repet sambata.

mona, felicitari si iti tin pumnii stransi. Amandoua o sa avem acelasi stres, sa urmarim valoarea Bhcg la 48 de ore. Doamne Ajuta sa fie bine la amandoua.

Mergi la inceput