Fiv Europa - 27

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Fete, eu voi face analiza la 72 de ore ca aici sambata nu se fac analize...e Shabat. La clinica noastra se fac ET-uri si absorbtii dar nu Beta-uri...
Oricum, cum o vrea DD.
Deci pot sa beau vin rosu fiert?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Fetelor dragutelor
sunteti asa de active ca abia mai pridesc sa va citesc succesele! cat de fain, Mona si bafta multa Stefy!!!
V-am ziz eu de serie? Nu prea inteleg bine la Cora, sunt probl mai vechi?austriecii ce zic?
Am plasat Menopurul in frigider, acum ca l-am vazut am alta problema: voi il faceti subcutanat? Eu datile trecute am avut Menogob, faceam im. Acum ma bucur ca se poate sc, dar imi pare mult (am de facut 4 fiole/zi). Cum ati facut? In cat solvent?
Multumesc si iar va pup

Pisuc Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

pisumic,
Eu cand faceam menogon faceam intramuscular ( la fund )
2 ampule de praf intr-o sticluta de ser
deci la tine ar fi 4 ampule in doua sticlute de ser...cred...
Poate totusi intrebi medicul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Pisucmic,
eu am facut la fiv1 menogon, 2 ampule fiecare cu serul ei, subcutanat...asa mi-au si aratat la clinica. Din pacate eu nu am raspuns asa bine la el, am avut doar 7 foliculi, 5 ovule si 3 embrioni. E adevarat embrionii au fost foarte buni la 72 ore de 8 celule ,fara fragmentati si nu au necesitat AH.... dar, din pacate, la mine nu s-au prins.

Bafta multa.

Mutatia protrombinica G20210A - genotip heterozigot
Factor antinuclear pozitiv
OATS girl
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cor-cora spune:

pisucmic-prob cu tsh-ul sub limita este noua , sapt trecuta in z 18 a cm am facut analiza ,dar abia ieri am luat rezultatul.
referitor la prob cealalta sunt in ceata total .azi am aflat ca sotul are varicocel.anul trecut a facut de 2 spermograme una a iesit ok iar cea a doua arata prob de mobilitate.austriecii n-au spus nimic prin urmare nici noi nu ne-am facut prob.ceea ce ma framanta acum este calitatea embrionilor si probabilitatea ca ei nu se pot nida din acest motiv.body polar n-am facut ,iar au au spus atunci ca sunt buni embrionii .
o alta prob o repr infectie KLEBSIELLA de care n-au spus nimic anul trecut,dar urologul azi a spus ca nu este ok si l-a pus pe Ciprinol.
in austria inca n-am vb ,maine vb,oricum am indoieli ei spun mereu ca nu e nicio prob ,dar au trecut cu vederea Klebsiella si spermograma cu nr 2 (cea cu mici prob)
e posibil ca tsh-ul sa iasa ok daca il repet dupa ce imi vine cm???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cor-cora spune:

chiar nu mai inteleg nimic, toate sunt in momentul asta atat de contradictorii.
este posibil ca embrionii sa se dez normal pana in ziua 3 (8 celule)pt ca apoi sa inceteze dez lor?
klebsilla poate sa afecteze calitatea embrio?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

mai da ati scris intro zi doua destul...cora imi pare rau...ce sa zic cand nui aia ai ailalta nu vezi eu am mai spuso mai demult ca nu e intodeauna cum vrem noi si ca totul este scris in catastifu lu DD si nu mai cand vrea El si in ordinea care vrea El...SI MAI SUNT PE PAMANT ANUMITE PERS CARE TREB SA TREACA PRIN MULTE SA OBTINA ACEL CEVA PE CARE SIL DORESC F MULT...cora noi o sa mai vb...curaj si totul va fi bn violab tiam sp ca tot ce iau este prescris de medicii din austria de la wunscbaby soo...ma pregatesc pt urmat.FIV si astea fac parte din protocolul care tocmai lam inceput ieri,dupa care imi va vani CM si apoi voi incepe stimularea... Elenada mam linistit pt ca mam cam speriat dupa ce am citit pe net ptin despre prolactina,adevaru este ca nu stiu ce se intampla cu mine de la ovreme am devenit ptin agitata si eu care eram f calma am inceput sa intru in panica din orice...multumesc frumos ca mai certat chiar aveam nevoie si miau cam intrat mintile in cap sunt super calma...chiar f calma...acum am si pastilutele tot injectiile sunt la frgider e totul in ordine...mizo hai cu beta ala mai mare sa ne bucuram la maxim...oricum un pui doi tot sa prins

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Hello dragutelor

Mona eu te felicit si iti doresc o sarcina usoara si la termen.

Mizo eu cunosc o fata care a avut o evolutie tare ciudata a bhcg-ului si care acum mai are putin si naste. Nici la ea nu se dubla la 48 de ore si totusi a fost si este sarcina. Linistestete si ai grija de sarcina.

Cora, Miki, Bryny

Va pup fetelor si va tin pumnii sa aveti parte de reusite

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Vaaai, Elenada, pe mine nu ma pupi?
Eu va pup pe toate, nediscrimatoriu!

Pisuc Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Pisumic iarta-ma fara intentie.Chiar nu fac discriminari doar ca neuronul meu e mai obosit. Ca sa ma ierti iti dau trei pupici.

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput