Fiv Europa - 27
Raspunsuri - Pagina 15
pisucmic spune:
Multumesc, si eu tie inapoi inzecit (adica ploaie de
)!
Esti un model pentru noi toate si aspiram sa fim ca tine! 

Cu drag
Pisuc Mic
mizo40 spune:
Elanada iti multumesc pentru incurajare. Astazi am repetat analiza, nu am avut radbare pana maine, iar rezultatul Bhcg este 340,3. Am mai citit intre timp si am gasit articole potrivit carora nu este obligatoriu ca Bhcg sa se dubleze la 48 de ore ci in intervalul de 48-72 de ore. Daca este asa, sunt in limite: pe 9.02 am avut bhcg 163,3, la 11 febr- 261,4, iar azi 12 febr - 340,3. Oricum, o sa repet analiza si luni.
Multumesc tuturor fetelor care m-au incurajat. Sa stiti ca m-ati ajutat foarte mult; mi-am revenit.
pisucmic spune:
Super Mizo40! Doamne, ce frumos!
Esti deci graviduta! acum sa vedem cati bebei dragalei
?
Pisuc Mic
mizo40 spune:
pisucmic, cred ca este numai unul dupa valoare. Sper sa fie bine.
Tu in ce stadiu esti, cand incepi?
adrienne spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cor-cora chiar nu mai inteleg nimic, toate sunt in momentul asta atat de contradictorii. este posibil ca embrionii sa se dez normal pana in ziua 3 (8 celule)pt ca apoi sa inceteze dez lor? klebsilla poate sa afecteze calitatea embrio? |
adrienne spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cor-cora chiar nu mai inteleg nimic, toate sunt in momentul asta atat de contradictorii. este posibil ca embrionii sa se dez normal pana in ziua 3 (8 celule)pt ca apoi sa inceteze dez lor? klebsilla poate sa afecteze calitatea embrio? |
Buna Cora,Buna fetelor!
Nu cred ca ma stiti,dar sunt o utilizatoare mai veche cu 2 FIV-uri nereusite in spate ( 2009 Ungaria,2010 Austria) si cu un diagnostic de oligozoospermie severa.
Problema noastra este identica cu cea a lui Cora : cum vine ca de fiecare data avem embrioni de 8 si de 6 la trei zile,toti medicii dau sanse de 90 % dupa ET si totusi niciodata nu se prind.De ce oare?Nu pot sa-mi explic.Poate ne puteti lamuri voi.
Va citesc mesajele cu mare atentie tot timpul si va tin pumnii pt.cele care mai aveti o sansa.
bryny spune:
Mizo zuzo buburuzo din gargarita te transformasi in greieras!
deci de gravi sigur esti si mai stii dupa rezu ca ai un pui sigur? pai atunci sa fie intrun ceas bun!hai cu rezult final ca prea ne tii in suspans!consateanco cumva te cheama lili?
bryny spune:
fetelor una peste alta sunt in pat ma simt tare naspa si nu stiu ce am?dimineata pe la 6 mam dus la baie si simteam ca o sa lesin daca nu ajungeam mai repede in pat, mau taiat niste transpiratii recii si am avut senzatia aia ca acum o sa lesin...am respirat mai puternic si miam revenit incet. sotul meu nu plecase la munca inca se pregatea sa plece,intrun final am adormit si mam trezit la 10,30 dar cu o stare de rau,ameteli si nu pot sta in picioare.aseara am inceput brocriptin pt prolactina aia marita ma gandeam sa nu fie de la asta dar asa repede am luat doar o tableta,am citit prospectul are reactii adversse dar in primele zile de tratam nu cred ca la prima tableta!offff urasc starile astea si stiti cami vin in cap in momentele astea chestii de genu mai bn fara copii dar sanatoasa
am trecut prin atatea in toti acesti ani fara niciun rezultat,operatii,oparituri pe burta acum 2 ani ca am fost la o baba si ma fript cu ventuza pe burta,acum 2 saptamani am scos semnul ca era oribil chiar pe burta cat jumate de borcan de 800gr o dunga groasa si inalta rosie off ce am mai tras si cu aia acum cand am scoso pot spune ca afost ca si o operatie ca ataiat acolo si ma cusut cu multe copcii si dese acum arata bn...da nu stiu probabil ca ma simt rau acum dar nu mai suport starile astea si anii astia care sau dus asa aiurea...
violab spune:
mizo au vazut ca e bine? Gata esti mamica. Unul, doi nu mai conteaza...

arienne bine-ai revenit. Eu nu stiu sa-ti raspund dar sigur fetele te vor ajuta.
bryny nu mai gindi asa. Lasa ca toti anii astia de sacrificii nu au trecut fara rost. O sa vezi tu. Lasa ca treci tu si peste asta. Uite niste 

sa-ti ridice moralul
pisucmic spune:
Bryny draga
ai vreun tensiometru in casa sau vreo vecina care are? Poate ai hipotensiune. Bromocriptina poate sa dea asta, mai ales la inceputul tratamentului, cica trece la injumatatirea dozei sau cu baut lichide minim 2 litri/zi, mancat mai sarat, ridicat lent/treptat in picioare, sau cu luat deodata si niste metoclopramid.
Ai mare grija de tine.
Te inteleg - toate am trecut prin depresii din astea cu "oare merita?", dar sunt sigura ca merita, si asta nu cred ca e ceva ce iti ameninta viata. Bineinteles ca daca se repeta asa urat e bine sa te vada un doctor cand patesti asa ceva, sau sa le ceri parerea celor de la Viena.
Eu am avut exact asa la Utrogestan cand am luat initial oral (si asa scrie si in prospect ca da...), asa ca te-nteleg, tare m-am speriat atunci.
Multa bafta si putere.

Pisuc Mic