Fiv Europa - 27
Raspunsuri - Pagina 16
stefy13 spune:
Buna fetelor!
Abia m-am intors de la dr. S-a adeverit ca am hiperstimulare, drept urmare am facut si perfuzia de rigoare, insa sincer ma simt mai rau ca inainte. Maine o sa mi se faca 2 pungi de perfuzie, din pacate nu am inteles cum se cheama medicamentul care mi-l administreaza.
In afara faptului ca ma simt ca si cum as fi inghitit un balon si-mi simt fiecare particica din ovare ma doare si capul cumplit si ma simt tare ametita.
Nu as vrea sa monopolizez forumul cu hiperstimularea mea....dar as fi recunoscatoare fetelor care au facut si ele hiperstimulare sa-mi trimita PM si sa-mi povesteasca cum au trecute ele peste acest eveniment.
Va multumesc anticipat.
Mutatia protrombinica G20210A - genotip heterozigot
Factor antinuclear pozitiv
OATS girl
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit
violab spune:
Fetelor am si eu o rugaminte la voi. Cum ma pregatesc de FIV2 as vrea sa ma sigur ca totul e ok cu uterul si tot. Ce analize se fac pt a vedea ca uterul e vascularizat si pregatit pt a primi embrionul? Eu am facut fibrinogenul,atitrombina, PT, PTT. Mia trebuie altceva? Din cite am citit din urma unele fete au facut MTHFR. Cu ce se maninca?
cor-cora spune:
violab - eu am facut profil factori de risc genetici trombofilie factor V Leiden(G1691A) factor II (G20210A) ,MTHFFR (C677T) , MTHFR (A 1298C).
bryny- o sa treaca starea asta cauzata de med pt - prolactinei.cum a spus pisucmic ia-ti o tensiune si stai in pat ,bea lichide ...n-o sa-l iei mult timp ...o sa vezi ca pana la urma o sa-si faca treaba .

elenada spune:
hello dragutelor
Mizo ma bucur ca te-ai mai linistit. Stresul nu ii face bine lui bebe.
Bryny lasa ce s-a intamplat in trecut si caleazate pe ceea ce are sa se intample in viitorul apropiat. O sa fii graviduta in curand apoi mamica. Si cand ai sa iti tii pupiutul sau puiutii in brate ai sa iti dai seama ca tot chinul a meritat si ca daca ar fi sa o iei de la capat ai face-o fara sa clipesti.
Stefi eu am facut la primul fiv hiperstimulare. A fost crunt dar am scapat cu bine. Am stat in pat si am baut multa multa apa. Cred ca am baut si 4 kg pe zi. Am papat si albus de ou. Nu stiu cat de grava a fost forma de hiperstimulare pe care am facut-o ca nimeni nu s-a sinchisit sa imi spuna ceva. m-au anuntat ca am si m-au trimis acasa sa beau multa apa. Cateva zile am suportat niste dureri groaznice de ovare. Cand ma duceam la toaleta plangeam efectiv de durere. Burta era mare de ziceai ca sunt insarcinata in 5 luni. Spre norocul meu am scapat de ea. E bine ca ti-au facut perfuzii.
pupici fetelor. Nu va mai enumar ca iar uit pe cineva si nu as vrea sa va suparati.
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
miki-miki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mizo40 Elanada iti multumesc pentru incurajare. Astazi am repetat analiza, nu am avut radbare pana maine, iar rezultatul Bhcg este 340,3. Am mai citit intre timp si am gasit articole potrivit carora nu este obligatoriu ca Bhcg sa se dubleze la 48 de ore ci in intervalul de 48-72 de ore. Daca este asa, sunt in limite: pe 9.02 am avut bhcg 163,3, la 11 febr- 261,4, iar azi 12 febr - 340,3. Oricum, o sa repet analiza si luni. Multumesc tuturor fetelor care m-au incurajat. Sa stiti ca m-ati ajutat foarte mult; mi-am revenit. |
Bravo Mizo

, ma bucur. Hai arata-ne ca se poate si la 40 .Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin
miki-miki spune:
Steff
perfuziile cred ca vor fi cu albumina. Tu papa albus de ou fier si bra f multa apa. Tb sa vezi dc apa bauta o si elimini.
Viola
la Synevo sunt 2 pachete de analize profil sindrom antifosfolipidic si profil trombofilie ereditara 2. Din pacate ac nu vor sa-ti mai faca anal decat dc vii cu un formular al lor parafat de un medic. Deci cand vii in tara iei formularul si te duci la un med ginecolog sa puna parafa pe el. Mai multe info despre ac anal pe prima pag la sub Trombofilia o cauza a infertilitatii. Dc vrei sa vezi dc uterul e vascularizat bine tb sa faci un ecograf Dopler in faza luteala (dupa ovulatie).
Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin
violab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki-miki Steff perfuziile cred ca vor fi cu albumina. Tu papa albus de ou fier si bra f multa apa. Tb sa vezi dc apa bauta o si elimini.Viola la Synevo sunt 2 pachete de analize profil sindrom antifosfolipidic si profil trombofilie ereditara 2. Din pacate ac nu vor sa-ti mai faca anal decat dc vii cu un formular al lor parafat de un medic. Deci cand vii in tara iei formularul si te duci la un med ginecolog sa puna parafa pe el. Mai multe info despre ac anal pe prima pag la sub Trombofilia o cauza a infertilitatii. Dc vrei sa vezi dc uterul e vascularizat bine tb sa faci un ecograf Dopler in faza luteala (dupa ovulatie).Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s) Caut pregnyl........... ieftin ![]() |
Mersi de raspuns. Pai cred ca o sa fac Dopler mai intai pt ca din cit se pare eu stau bine cu endometrul. Dupa CM de imediat dupa FIV era 7 si trilaminar. Tu ce zici?
bryny spune:
Elenada hai ca mai facut sa plang ptin asa de dimineata mai emotionat pana la lacrimi sa zic asa...pai eu cred ca asa va fi dar starea asta de rau ca mie frica sa ma mai ridic din pat dimineata ma chinuie cumplit nu stiu cred ca nu mai pot sa duc, nu mai pot, parca am ajuns la capatul puterilor...Doamne daca ar fi asa de sigura ca voi ramane de data asta cred ca as uita de tot raul asta!
pisucmic multumesc frumos!am vb cu dr mea gineco de aici si mia sp sa iau jumate dimi si jumate seara si ca nu toate pers reactioneaza asa de la bromcriptin si ca sigur am ceva la fiere mal,nisip...ca ea are gravi de care ia si 2 pe zi si nu au reactii adverse...o sami iau azi metoclopramida, sarmana mult, apa beau la greu ca ieri am iesit pana la urma sami iau rez la chlamidia si simteam ca nu mai ajung la o tualeta asta ma chinue cel mai tare cand ies nu pot sa stau mai mut de o ora ca treb sa merg urgent la baie....sunt genul ala de om care beau apa si merg la tualeta...multumesc frumos miai fost de mare ajutor ieri!
goldi spune:
Mizo si Mona, felicitari pentru bb !
Nu va impacientati pentru valori, sarcinile de FIV nu au de multe ori traseul unei sarcini normale, mai ales cand se fac si proceduri asupra embrionilor (AH, sau altele) nu in sensul unor bebei sanatosi ci in sensul raspunsului organismului mamei in primele 10-12 saptamani. Toate tratamentele hormonale influenteaza raspunsul matern si implicit dezvoltarea bb in primele saptamani.
DAR cat timp beta este in crestere, mai mult de 60-65% la 48 de ore, se considera normal.
Deci, inca o data, vorba lui Miki, haideti sa aratam ca se poate si la 40 de ani!
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza