Fiv Europa - 27

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mizo40 spune:

Bryny, capul sus! Nu te lasa, tu nu vezi cat de putin mai ai pana sa te bucuri? Sa stii ca si eu am fost stresata nainte de a incepe tratamenul pentru fiv, din diferite motive, dar la momentul la care am dat start-ul m-am linistit instantaneu. Asa o sa se intimple si cu tine, ai sa vezi.
Consoleaza-te ca sigur si tu faci parte din categoria persoanelor care realizeaza mai greu ceea ce isi doresc, dar si cand vei termina rezultatul va fi sigur bun si pe masura chinurilor.
Nu te uita in urma, priveste inainte si gandeste-te cat de bine o sa fie la final.
Curaj. Hai ca poti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mizo40 spune:

Goldi mesajul tau nu poate decat sa ma linisteasca si sa-mi dea sperante de bine.
Iti multumesc.

Va multumesc tuturor pentru sustinerea voastra. Doamne, este nemaipomenit sa vezi ca sunt persoane la care le pasa de tine, fara sa te cunoasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

mizo aceeasi chestie ma gandeam si eu cand iti citeam msj "uite ca sunt pers carora le pasa de mine fara sa ma cunosca"da bn zici...deci reactiile mele va sa zica sunt normale (depresiile)asa cred ca se va intampla in momentul care voi incepe stimularea...ma schimb radical ca treb...elenada balanta_tm monafelicitari cora pisucmic violab miki goldi hepilica Fireyes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Citat:
citat din mesajul lui bryny

mizo aceeasi chestie ma gandeam si eu cand iti citeam msj "uite ca sunt pers carora le pasa de mine fara sa ma cunosca"da bn zici...deci reactiile mele va sa zica sunt normale (depresiile)asa cred ca se va intampla in momentul care voi incepe stimularea...ma schimb radical ca treb...elenada balanta_tm monafelicitari cora pisucmic violab miki goldi hepilica Fireyes

Stai linistita draga mea ca nu esti singura. Nici pe deaprte. Pai eu sunt MIss Paranoia. Tu nu ai vazut cite intrebari stupide pun eu in fiecare zi. Si stai ca inca nu am terminat.Nu,nu. Daca m-ai vedea cite n-spe mii de hirtiutze am pe birou cu liste de medicamente si analize pe care as vrea sa le mai fac...In fiecare zi le modific si incep cite una noua. Asa ca..Tu esti mic copli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Hai ca sar si eu la coada de intrebari zilnice si prostesti (ca stiu ca am mai facut 2 FIV-uri dar niciunul nu-i ca altul!)
Nr 1. Cu ce ace ati facut Menopur sc - ace de insulina? Eu ma gandeam sa fac maine rost de astfel de ace, ca sunt mai subtiri si mai usoara injectia in burtica.
Nr 2. Balanta draga - nu te mai vad deloc pe-aici... Tu ai intrebat ce tip de sustinere vei lua? Ai discutat de atunci? Ce ti -a spus? Cumperi din Romania diversele medicamente? Stiu ca la tine e si trombofilia, dar oricum, orientativ. Mie imi spunea ceva de Prednison, Aspenter, progesteron posibil si injectabil. Sa vedem.
Va pup pe toate

Pisuc Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

pisucmic, in ultima vreme intru rar pe forum, fiindca vreau sa fiu foarte linistita in perioada FIVului (nereusitele fetelor de pe forum imi pot influenta moralul in mod negativ). Tratamentul de sustinere inca nu il stiu, exceptand ceea ce iau pt trombofilie.
Vad ca intrebi de acele cu care sa faci Menopur. Tu nu ai primit de la Obruca ace, seringi si tampoane cu spirt? Eu am primit. Acele mele pt subcutanat au 0.45x16 mm; bineinteles ca Menopurul se prepara cu solventul cu un alt ac, mai gros (pt dizolvare am primt ace de 0.6x30 mm impachetate cu tot cu seringa de 3 ml).
bryny, incearca sa fii linistita in perioada asta si sa nu te mai consumi pt simptomele ce le ai de la Bromcriptina probabil. Incearca sa iti canalizezi energia in alta directie in perioada asta si sa faci lucruri care te bucura; ultimul lucru de care ai nevoie acum este sa cazi in depresii. Hai ca mai e un pic si treci si de hopul asta.

Fetelor, daca aveti nevoie de mine in urmatoarele saptamani, va rog scrieti MP, fiindca sunt notificata pe email cand le primesc si astfel voi sti ca mi-ati scris. Sau apasati pe plicul de email din profilul meu si scrieti-mi email. Cum am zis mai sus, vreau sa ma detasez de forum in perioada asta, fiindca am nevoie de foarte multa liniste interioara.

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Neata fete,
Multumesc de sustinere, dar la mine nu a fost sa fie...
Azi mi-a venit CM...din plin.
Am refacut analiza beta si astept confirmarea negativa oficiala.
Mizo40 felicitari...tu le meriti din plin.
Imi imaginez ce e in inima ta.
Pup tuturor si va urez o duminica placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Mona imi pare rau. Iti dau un sfat, fa-ti anal de trombofilie si anal imunologioce. Dc ai astfel de pb nu se prinde bb. Ce tratam de sustinere ai avut in afara de progesteron?
Balanta mult noroc!!!
Pisuc Mic sunt bune seringile pt insulina, sau dc iti raman seringi de la Gonal F nefolosite le poti fol pe acelea.
Mizo maine repeti din nou analiza BHCG? Tin pumnii

Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

N-am avut nici un tratament de sustinere, inagfara de Endometrin ( progesteron ) un ovul dimineata si unul seara.
m-am uitat pe dosarul meu si am avut inaintea absorbtiei progesteronul 0.2 Z11 CM
Iar in Z3 CM aveam progesteronul 1.3...
Nu stiu ce sa zic...
Am sa cer an de trombofilie si imunologice..
Are cineva lista concentrata a acestor analize sa mi-o posteze...sa stiu ce sa cer..
Oricum am sa caut si eu.
Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Mona tb sa faci o anal a prog in zi 21 , adica la 7 zile de la ovulatie sa vezi cat este. Anal de trombofilie si imunologice sunt puse de mine pe prima pag la sub "Trombofilia o cauza a infertilitatii" Dc vii in Ro le poti face la Synevo contra cost pe cele de trombofilie (sunt 2 pachete) iar pe cele de imunologie la Institutul V Babes(tot contracost). Pt cele de trombofilie tb sa completezi un formular de la Synevo , il poti cere prin mail si tb pusa o parafa a unui dr. Ac sunt reguli noi deoarece sangele este trimis in Germania si cei de acolo cer ac formular(nu pt toate anal sangele este trimise acolo).
Poate reusesti sa le faci in Israel, dar nu prea cred ca vor sa ti le faca deoarece ac anal se cer doar dc ai sarcini pierdute. Trombofilia nu da doar avort, dc o ai bb nu se poate implanta deoarece uterul nu este vascularizat asa cum tb. Dc totusi apuca sa se implanteze putin apoi are loc oprirea din evolutie.
Iar cele de imunologie sunt la fel de imp, dc ai anticorpi anti nucleari, anti ADN , limfocite B prea crescute, NK mariti cum este cazul meu ac ataca embrionul si tb sa iei cortizon. In cazul NK cortizonul nu-i sufic, tb prog mult mai mult, si pe cale orala sau injectabil, sau intralipid, sau IVIG.
Succes la convins medicul, dc nu reusesti vino in Ro si fa-ti anal.

EDIT Poti sa vii cu formularul completat de medicul tau de acolo, cred ca asa va fi de acord. Spui ca dc nu ti le fac ei compensat vrei sa le faci contracost in Ro dar ai nev de stampila lui.

Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin

Mergi la inceput