Fiv Europa - 27
Raspunsuri - Pagina 18
violab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mona40 N-am avut nici un tratament de sustinere, inagfara de Endometrin ( progesteron ) un ovul dimineata si unul seara. m-am uitat pe dosarul meu si am avut inaintea absorbtiei progesteronul 0.2 Z11 CM Iar in Z3 CM aveam progesteronul 1.3... Nu stiu ce sa zic... Am sa cer an de trombofilie si imunologice.. Are cineva lista concentrata a acestor analize sa mi-o posteze...sa stiu ce sa cer.. Oricum am sa caut si eu. Merci Mona zuza ![]() |
Dupa cum iti spuneam eu pina nu vad cu ochii mei beta nu cred.
Fetelor ma intereseaza si pe mine aceste analize. Miki ni le poti posta si noua, te rog?
miki-miki spune:
Viola am scris in mes meu anterior unde gasiti lista cu anal.
Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin
violab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki-miki Viola am scris in mes meu anterior unde gasiti lista cu anal. Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s) Caut pregnyl........... ieftin ![]() |
Da, multumesc.L-am vazut dupa ce am scris.
elenada spune:
hello dragutelor. sa fiti iubite si fericite.
Mona imi pare rau sincer. 
Balanta iti tin pumnii. Bafta multa sa fie fivul norocos.
Bryny daca ai sti tu ca emotiile de acum si frica de acum sunt mic copil cu emotiile si frica din timpul sarcinii ai spune ca acum e floare la ureche. dar de asta ai sa te convingi singurica in curand.
Pisumic poti sa faci injectiile cu ace pt insulina. Daca nu ai mai mult de doua menopur pe zi poti folosi si seringi pt insulina.
Mizo ce mai face bhcg-ul tau. Cred ca creste precum cozonacul.
Miki multi pupici pentru tine de la pitici.
Pupici tuturor si multa multa bafta
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
cor-cora spune:
mona - imi pare rau ...data viitoare o sa fie bine . pana atunci fa-ti toate analizele amintite de miki ,verifica progesteronul asa cum scrie in ms anterioare si pregateste-te sa faci un tratament de sustinere adecvat atunci cand vei mai incerca.
bryny- esti mai bine? s-a obisnuit organismul cu pastilele? da si cand ne vei anunta in martie ca ai ramas ,cum o sa fie??
stefy -cum te mai simti?
pup toate fetele

mizo40 spune:
Buna fetelor,
Azi am repetat bhcg-ul, dupa alte 72 de ore, iar valoarea este 814 fata de 340 cat a fost vineri. Sper sa fie bine.
Elanada, tu cand ai facut prima ecografie, iti mai amintesti?
Mona, imi pare sincer rau. Te rog sa nu iti pierzi speranta, data viitoare sigur va fi bine!
Bryny cum te mai simti?
Miki, balanta_tm, cora, pisucmic, bryny, multa bafta!
Mona40 spune:
Mizo40, bravo...cred ca e de bine.
Merci fete de consolari.
Azi ma simt mult mai bine. Ne revenim incet, incet...si luam o pauza pana in Aprilie...
E ok ca macar s-a prins...deci se poate...
O zi buna tuturor.
goldi spune:
Mona, scuza-ma ca intervin, dar ca o sarcina prin FIV la 40 de ani sa nu fie sustinuta prin nimic altceva decat progesteron, mi se pare muuuult prea putin.
Inteleg ca atat sistemul sanitar de unde esti este mai restrictiv - retin ca atrebuit sa faci si un nr de IA ca sa poti trece la FIV - dar si dr tau este la fel de stoic.
Eu am facut FIV la 39 de ani la un dr la fel de ... "simplu" in gandire, adica gen :o sarcina buna se prinde oricum, o sarcina cu probleme este posibil sa nu duca decat la timp, nervi si sperante pierdute.
Da, este posibil sa fie f adevarat, dar eu am suplimentat cu progesteron injectabil, aspenter, magne B, estrogen,etc si am solicitat analiza progesteronului in momentul ET si apoi am repetat-o singura (avantaj Romania ).
Ce vreau sa spun este ca daca chiar neajutata, o sarcina a fost cat p-aci sa o obtii, trebuie data viitoare sa ajuti organismul sa o poata sustine.
Sunt sigura ca vei reusi!
Mizo,acum te asteapta ceva dificil: trebuie sa deschizi la Odiseea sarcinii un subiect nou cu burtici ![]()
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
Mona40 spune:
Goldi,
Meci de sfat.
Da asta este avantajul( e aproape gratis ) si dezavantajul meu ( nu faci chiar ce vrei )...aici si din cate stiu eu in strainataturi, doc nu exagereaza cu sustinerea.
Oricum pentru tura viitoare ma voi sfatui cu el in legatura cu un aditional tratament.
oricum eu sunt la al 2 lea fiv cu el ( am fost pacienta altuia la inseminari) si deja a fost ceva ceva.
Din cate stiu eu progesteronul meu e chiar mare inainte de ovulatie...
Noi avem ceva probleme cu morfologia gigeiilor...dupa parerea mea asta e una din cauzele principale ale nereusitelor. si surprize....aici nu i-au dat nici o medicatie soatei.
Doar...antioxidanti...mult sport....
Promit ca am sa vorbesc cu doctorul despre o sustinere mai serioasa...
merci
bryny spune:
buna ziua fetelor!Ce sa zic, nu ma simt bn sunt f ametita si obosesc repede nu pot sa stau f mult in picioare ca ma ia cu leasin...am scapat de senzatiile de voma adica nu stau nu mai in pat dar in schimb starea asta ma cam sacaie dar sper sa treaca...,ieri de ex mam simtit mai bn azi
mai ptin bn si uite asa..., eu zic ca sunt reactiile de la broncriptin si ma mai linistesc.Elenada 
iubita mea sunt convinsa de asta si deabea astept sa am minunatele fricii si spaime ale sarcinei si eu care credeam ca atunci o sa scap de toate grijile, deci vin altele mai grele,ooo nuuuu...da sa fie,da sa fie odata si mai grele ca atunci chiar ca o sa fiu si cea mai alintata gravida din lume si cea mai figuranta si daca no sami fie rau eu cred ca o sa ma vait continuu![]()