cineva care nu a facut vaccinul la bebe?
Raspunsuri - Pagina 8
monica70 spune:
In ceea ce priveste legatura vaccin ROR-autism ,eu inclin sa cred ca nu e reala.Din ce am mai citit,autismul ar avea o componenta genetica si din pacate cunosc si o dovada in sensul asta: stiu o tipa din oras care are 4 baietei,toti 4 cu autism/elemente autiste
Dar mamele care banuiesc ca ROR e vina pentru autism,au si ele "dreptatea" lor : vaccinul respectiv se face cam in perioada cand apare regresul brusc la boala asta. Deci e oarecum normal sa faca repede legatura si sa dea vina pe el ...
sirimie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui softurela
Hm, credeam ca voi nu ati avut probleme de sanatate, ca sunteti un exemplu reusit de vaccinare. Dar din fericire, ati avut doar o tuse, fetita mea ajungea la crize de astm, cu insuficienta respiratorie. Ultima a fost cu o saptamana inainte de a incepe cu homeopatia. Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010) Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518 |
Astmul nu are nici o legatura cu vaccinarea. La noi sigur nu si probabil nici la voi.
Multa sanatate!
softurela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica70 In ceea ce priveste legatura vaccin ROR-autism ,eu inclin sa cred ca nu e reala.Din ce am mai citit,autismul ar avea o componenta genetica si din pacate cunosc si o dovada in sensul asta: stiu o tipa din oras care are 4 baietei,toti 4 cu autism/elemente autiste Dar mamele care banuiesc ca ROR e vina pentru autism,au si ele "dreptatea" lor : vaccinul respectiv se face cam in perioada cand apare regresul brusc la boala asta. Deci e oarecum normal sa faca repede legatura si sa dea vina pe el ... |
Monica, toate bolile au o componeneta genetica, nu numai autismul. Dilema vine din faptul ca aceste boli se declanseaza tot mai frecvent la generatiile prezente si nu s-au declansat la generatiile trecute. Deci, ce le trigger-uieste de fapt? Cred ca esti de acord, avem aceleasi gene cu bunicii nostrii, nu?
Si nu imi da exemple din familia ta, vorbesc pe ansamblu. In trecut erau mult mai putine cazuri de cancer cum erau mai putine cazuri de diabet cum erau mai putine cazuri de autism, astm ...
Ca sa intelegi ce vreau sa spun e urmatorul fapt: Diana a avut astm, toti medicii mi-au zis ca e o componenta genetica. Ok, sunt de acord, dar nici eu, nici sotul, nici parintii mei, nici parintii lui, nici bunicii mei, ai lui nu au avut astm. Deci ce a reusit sa triggeruiasca in felul asta o gena atat de bine ascunsa ?
Si iti raspund eu, ne nastem cu aceleasi gene dar inca de la nastere suntem supusi la toxicitate. Toxicitate din toate directille, alimentara, aer, medicamente, vaccinare. Unele organisme rezista mai mult, altii cedeaza mai repede, fiecare cu ale lui.
Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
monica70 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui softurela
Monica, toate bolile au o componeneta genetica, nu numai autismul. Dilema vine din faptul ca aceste boli se declanseaza tot mai frecvent la generatiile prezente si nu s-au declansat la generatiile trecute. Deci, ce le trigger-uieste de fapt? Cred ca esti de acord, avem aceleasi gene cu bunicii nostrii, nu? Si nu imi da exemple din familia ta, vorbesc pe ansamblu. In trecut erau mult mai putine cazuri de cancer cum erau mai putine cazuri de diabet cum erau mai putine cazuri de autism, astm ... Ca sa intelegi ce vreau sa spun e urmatorul fapt: Diana a avut astm, toti medicii mi-au zis ca e o componenta genetica. Ok, sunt de acord, dar nici eu, nici sotul, nici parintii mei, nici parintii lui, nici bunicii mei, ai lui nu au avut astm. Deci ce a reusit sa triggeruiasca in felul asta o gena atat de bine ascunsa ? Si iti raspund eu, ne nastem cu aceleasi gene dar inca de la nastere suntem supusi la toxicitate. Toxicitate din toate directille, alimentara, aer, medicamente, vaccinare. Unele organisme rezista mai mult, altii cedeaza mai repede, fiecare cu ale lui. Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010) Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518 |
Apropo de astm, iar iti dau un exemplu din familie : bunica materna a suferit de astm ,se sufoca pur si simplu de multe ori si pe vremea aia nici nu a avut parte defel de tratamente cum exista azi Totusi a trait 80 + ani, a murit in '86. Culmea culmilor e ca absolut nimeni din familie n-a mostenit astmul ala de la ea! Si are destui urmasi de la 6 copii fiecare cu 2-3 copii,fiecare nepot cu alti copii si chiar stranepoti cu copii are deja destui ... Asta chiar daca majoritatea au fost vaccinati,ca-s generatii mai tinere.Deci cum s-ar zice ... incurcate-s si caile astmului!
Ce explicatii sa fie ca unii care au stramosi cu astm nu-l fac,altii care n-au stramosi il fac Nu prea cred ca ar avea o legatura cu vaccinurile,dar nici nu m-am documentat sa afirm ca e suta la suta asa.Poate a fost vreo coincidenta la voi? Ai mai butonat si-ai mai gasit cumva si alte cazuri de gen? De exemplu daca ar fi asa,mi s-ar parea mai normal sa se declanseze la vaccinari la cei cu boala in familie ...
Eu nu neg ca exista si multa toxicitate in zilele noastre - de exemplu gazele de esapament si galagia din trafic - pe mine mai rau ma dispera astea (mai ales ca blocul nostru e "la bulevard" ) decat sa zicem vaccinurile.
softurela spune:
Monica, poate bunica ta nu a transmis gena mai departe.
Eu sunt convinsa ca la Diana, vaccinarea a contribuit. O luna dupa vaccinare a stat in spital in conditiile in care pana atunci nu luase nici o pastila(nici macar banalul panadol). E ca si cum astazi e alba, maine o vaccinez si totul devine un cosmar. Pana si mama mea care lucra in sistem (indoctrinata bine) era convinsa de asta.
Doar ca e cuvantul meu impotriva studilor stiintifice "bine intentionate". E logic ca lumea sa nu ma creada, nici nu am pretentia asta, dar eu, prin urmare, nu mai pot crede nimic din inselatoria prezentata de industria farmaceutica.
Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
aalina2003 spune:
Fetita mea a facut toate vaccinurile din schema clasica, inclusiv ROR, la aproximativ 12 luni. Nu a avut nicio reactie dupa ele, nici febra, nici de alt tip. Si este alergica. Cu sensibilizare multipla. E adevarat, nu are astm si nici sensibilizare la alergeni alimentari, are rinita alergica severa.Rinita a fost activa intre 2 si 3 ani si jumatate, inactiva intre 3 si 4 ani si jumatate, si activa iar, acum, intre 4 ani si jumatate si 6 ani. Fara legatura cu varsta la care a primit vaccinurile. Noi nu suntem alergici, nici bunicii. Nu stie nimeni precis de ce ea este.Acum face tratament, cu o schema minima, dar face tratament de 1 an si jumatate.
marga_i spune:
baiatul meu are 2 ani si 2 luni si inca nu am facut acest vaccin- ,mama lui de vaccin , ca mi-a mancat zilele". am vb cu multi medici, toti mi-au spus sa-l fac chiar si acum, mai putin pediatra lui care mi-a spus ca este tarziu, ca trebuia facut la 1 an, si acum ar fi riscant sa-l faca. cred ca se referea la faptul ca pana la 1 an , un an si ceva mai are anticorpi de la mama, iar la 2 ani si 2 luni, cat are acum, nemaifiind protejat ar putea interactiona virusul cu vaccinul, fiind periculos, fatal chiar.
dar cum se explica ca la epidemia din iarna-primavara, multi din cei afectati au fost copii pana intr-un an.
sirimie spune:
Dr. Marin Burlea, presedintele Societatii Romane de Pediatrie: Sanatatea copilului, din nou pe agenda publica din cauza incidentei ridicate de mortalitate infantila/ A fost lansata campania “Sa protejam impreuna copilaria” cu noi recomandari pentru vaccinare
În acelasi timp, potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii, numarul copiilor care mor anual la nivel mondial a scazut, pentru prima data în istorie, sub 10 milioane – ca rezultat atât al îmbunatatirii accesului la imunizare, al solutiilor integrate pentru sistemul sanitar de prim ajutor, cât si al folosirii apei potabile si a normelor elementare de igiena. De asemenea, imunizarea previne anual un numar estimat de 2,5 milioane de decese la copiii din întreaga lume – decese cauzate de boli ca difteria, tetanosul, tusea convulsiva sau rujeola (pojarul).
anya spune:
Marga, pt ca pana la un an n-au facut vaccinul. Presupunand ca mama alapteaza pana la un an si a facut si pojar in copilarie - exista posibilitatea transmiterii de anticorpi, dar nu e sigur 100%. Restul copiilor care ori nu mai sunt alaptati ori a caror mama n-a facut pojar in copilarie sunt neimunizati. Dupa 1 an proportia scade tocmai pt ca sunt deja vaccinati.
Marioara1980 spune:
Buna
Noi am facut la 2 si 4 luni si optionaleleRotarix si Prevenar. Maine mergem la vaccinarea de 6 luni dar nu mai vreau sa ii fac inca o doza de Prevenar. Am constatat ca majoritatea sunt contra vaccinurilor si de aici si dubiile mele. Pareri?