cineva care nu a facut vaccinul la bebe?

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ralukutzza

Softurela ma bucur ca te amuza afirmatiile mele.
Cei 20 de copii descopetiti cu TBC in Constanta ieri, si restul de 80 posibili infectati ti se par la fel de amuzanti???
Da in Europa nu se mai vaccineaza pentru TBC pentru ca incidenta este foarte mica, fata de Romania unde incidenta este inca destul de mare datorita saraciei, a nivelului de trai si a conditiilor de igiena precara.Tu traiesti intr-o tara europeana doar cu numele.
Deci, sunt tare curioasa ce explicatie o sa mai gasiti pentru cei 20 de copii diagnosticati cu TBC si zecile de altii care au intrat in contact cu ei si pot fi infectati.TBul lasa sechele pe viata...dar poate si asta este amuzant pentru voi.....

Pai e de plans, nu e de ras...cu atat mai mult cu cat copii diagnosticati cu TBC erau vaccinati cu BCG. Deci, cu ce infirma informatiile tale fresh, ipoteza mea ?
Inca ceva, a intrat exterminarea in liceu ? pe mine asta ma amuza, da, TBC -ul e o boala grava dar in nici un caz nu produce exterminare in masa cum sugerezi tu. Deci, alegeti cuvintele, nu baga lumea in panica.
Taicamiu a avut TBC, si desi le-a luat medicilor 1 an sa-i stabileasca diagnosticul, un an cu febra, ganglioni uriasi si n-probleme, uite ca acum e bine sanatos.

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Orice vaccin trebuie repetat la o anumita perioada de timp. In prospectul vaccinului se recomanda si perioada.
Pana la urma tot calitatea vietii este cea mai importanta, preventia, pentru ca degeaba te vaccinezi in copilarie pana nu mai poti, ca la 15 ani te poti contamina si faci TBC daca sistemul imunitar si conditiile de trai nu te ajuta.

Mergi la inceput

Deci, concluzia :
1. Copii vaccinati cu BCG, fac Tbc la contactul cu un bolnav TBC;
2. Copii vaccinati cu BCG risca sa faca TBC ca recatie la vaccin;

Deci, unde e eficienta vaccinului, ca eu sincer chiar nu o vad ?

Uite, citeste si marturia altor mamici care si-au vaccinat bebelusii cu BCG si dupa cateva luni au facut TBC, ca reactie la vaccin

"ia cititi fetelor….prin asta a trecut Matei acum 2 ani dar pe atunci nimeni nu recunostea. uitati cati copii sufera astazi:

“de astazi ma dezic de Romanica….mi-a ajuns…si daca pana astazi contraargumentam si polemizam cu oricine care zice ceva de plecat din tara…de-acum zic….adieu, Romanica!!!bon jour orice alta tzara civilizata in care nu incercam sa omoram bebelusi pentru un comision de kkt!!! caci altfel cum poti interpreta faptul ca azi la pneumoftiziolog, pe langa pruncul meu, mai erau 5 si se mai anuntasera inca 2 bebelusi …toti cu adenopatii/ganglioni axilarimari, peste 1,5 cm…unii care supurasera…avand in comun toti acelasi vaccin bcg importat…pentru ca nu-i asa?cine are nevoie de institutul cantacuzino??imporam orice, avem cobai garla….unei fetite i se faceau formele de internare…diagnostic tbc ganglionar…la 7 luni….cine va da dreptul asta domnilor guvernanti?
cine plateste sufeinta puilor nostri?cine plateste disperarea atator parinti?lacrimile atator mame?
cica e un lot de prin decembrie care da reactii foarte urate…si cu toate aste
a puiul meu a fost vaccinat in martie…oare chiar nu s-a vazut nimic din decembrie pana in martie?si culmea…acum in august vaccinarile continua…cu acelasi lot…si atunci cum sa nu cred ca fiul meu este un numar intr-un studiu…comandat intr-o tara de mana a 3a(basescian vorbind) ca a noastra…
mi s-a zis clar…e adenopatie mare…cam are tendinta la fistulizare…va recomand tratament…6 luni….pot amana?mi s-a raspuns da, alegerea dvs ca parinte…semnati…eu nu garantez ca nu disemineaza…si atunci?"

Deci, tu ce-ai mai spune daca ai fi in pielea acestor mamici, care la fel ca si tine au acceptat vaccinul cu incredere ?

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

BCG nu protejeaza 100% de imbolnavire cu TBC. Scopul principal este sa ii protejeze pe cei foarte mici care daca s-ar imbolnavi ar fi mult mai grav.

Speculatiile ca vaccinul BCG produce TBC sunt niste prostii, daca ar fi adevarat toti bebelusii vaccinati ar iesi cu TBC din maternitate.

E adevarat ca in Europa incidenta TBC-ului e mica - aproape inexistenta - pentru asta acolo nu se mai face BCG. Daca am face si noi ce au facut europenii acum zeci de ani - adica vaccinuri si respectarea igienei - ar fi si la noi mica incidenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Eu ma refeream la "exterminare" in legatura cu variola si alte boli fatale, era o enumerare acolo.Dar de regula oamenii care isi fac un scop in viata doar pentru a-i comenta pe altii si a le rastalmaci vorbele nu vad realitatea ci numai ce le convine lor.
Va respect parerea atata timp cat este de bun simt si nu sub forma de atac.Parerile mele au fost expuse sub modul de informare (ca deh, nu degeaba suntem liberi sa avem o opinie)si tu ai venit sa faci "misto", sa iti arati superioritatea asupra altora cu "amuzamentul" tau si sa acuzi ca bag spaima in oameni.Eu nu am vrut sa bag spaima in nimeni.Doar mi-am expus parerea si viziunea mea, e treaba cititorului ce intelege si cum intelege, nu am fortat pe nimeni sa faca cum vreau eu.
Am sa ma retrag din aceasta discutie ca evident nu are rost.Intru acolo unde parerile diferite sunt respectate, nu acolo unde daca parerea altora difera ne urcam cu bocancii pe ei si ii acuzam de lucruri care nu le-au facut sau exprimat.(nah, tine si de nivelul de educatie ).

Mergi la inceput

Citat:

Eu ma refeream la "exterminare" in legatura cu variola si alte boli fatale, era o enumerare acolo.Dar de regula oamenii care isi fac un scop in viata doar pentru a-i comenta pe altii si a le rastalmaci vorbele nu vad realitatea ci numai ce le convine lor.
Va respect parerea atata timp cat este de bun simt si nu sub forma de atac.Parerile mele au fost expuse sub modul de informare (ca deh, nu degeaba suntem liberi sa avem o opinie)si tu ai venit sa faci "misto", sa iti arati superioritatea asupra altora cu "amuzamentul" tau si sa acuzi ca bag spaima in oameni.Eu nu am vrut sa bag spaima in nimeni.Doar mi-am expus parerea si viziunea mea, e treaba cititorului ce intelege si cum intelege, nu am fortat pe nimeni sa faca cum vreau eu.

Copilul meu a fost una din victimele vaccinari, deci nu venii aici sa o faci pe victima. Cauta-ti alt loc unde sa arunci cu isterii pro-vaccinare.
Si, eu am plecat...e o zi prea frumaosa pentru mine, ca sa o pierd aici.

Succes in alegeri!

Mergi la inceput

QED...
Tocmai ai demonstrat ce exprimasem eu mai sus.
Cat despre invitiatia de a ma duce in alta parte, nu ai tu dreptul nici aici si nici in alta parte sa imi spui mie sa plec sau unde sa ma duc.Din punct de vedere al isteriilor, sincer ? nu stiu care dintre noi este mai isterica?
Sincer imi pare rau pentru problema ta privind vaccinarea dar si altii au probleme, nu numai tu.Da si eu am un copil vaccinat perfect sanatos, si un nepotel mort la 10 luni din cauza lipsei vaccinari, cu parinti cu acelesi credinte ca si ale voastre.
Ma hotarasem sa nu iti mai raspund dar isteria si mai ales jignirile tale ma scot din pepeni...
O zi buna iti doresc, si mie la fel...numai sa nu ramai cu impresia ca plec unde vrei tu si cand vrei tu.Deocamdata esti "nimic" ca sa imi poti spune mie ce sa fac.

Mergi la inceput

Citat:

QED...
Tocmai ai demonstrat ce exprimasem eu mai sus.
Cat despre invitiatia de a ma duce in alta parte, nu ai tu dreptul nici aici si nici in alta parte sa imi spui mie sa plec sau unde sa ma duc.Din punct de vedere al isteriilor, sincer ? nu stiu care dintre noi este mai isterica?
Sincer imi pare rau pentru problema ta privind vaccinarea dar si altii au probleme, nu numai tu.Da si eu am un copil vaccinat perfect sanatos, si un nepotel mort la 10 luni din cauza lipsei vaccinari, cu parinti cu acelesi credinte ca si ale voastre.
Ma hotarasem sa nu iti mai raspund dar isteria si mai ales jignirile tale ma scot din pepeni...
O zi buna iti doresc, si mie la fel...numai sa nu ramai cu impresia ca plec unde vrei tu si cand vrei tu.Deocamdata esti "nimic" ca sa imi poti spune mie ce sa fac.

Raluca imi cer scuze...desi imi vine sa-ti zic multe, nu ma simt deloc bine in pielea mea sa stiu ca esti suparata pe mine. Deci, in concluzie ma simt naspa...asa ca te rog iarta-ma !

Nu imi pot ierta ca m-am dus cu ochii inchisi sa vaccinez copilul cu ROR...si de aici si frustrarile mele.
Asta e...sanatate la toata lumea..eu am scos-o la liman pana la urma, cred ca e timpul sa sterg cu buretele tot ce a fost.

Mergi la inceput

Softurela eu te rog sa ma ierti.Am pretins respect dar eu m-am purtat ca ultima "vaca ".Chiar te rog sa ma ierti si sa ma crezi ca imi pare rau din suflet ca puiutul tau a suferit din cauza vaccinului.Cred ca de vina sunt experientele anterioare ale fiecaruia, astfel ajungi sa pledezi pentru o cauza sau alta.Pe mine m-a marcat experienta cu nepotelul meu, insa nu am vrut niciodata sa bag nimic cu forta nimanui pe gat.Vreau doar sa fie toti constienti sa exista 2 variante si indiferent de cea pe care o alegi numai tu ca parinte poti intelege ce iti asumi si urmarile alegerii tale.Si este extrem de greu, dar trebuie sa fim impacati cu alegerile noastre.
Te rog inca o data sa ma ierti si va doresc sa fiti sanatosi.

Mergi la inceput

http://www.mediafax.ro/social/reactii-adverse-la-vaccinul-bcg-din-danemarca-zece-bebelusi-internati-la-institutul-marius-nasta-din-capitala-10342066#comments

Mergi la inceput