Ce gatim azi (69)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

silvi, ale mele au fost proaspete, scoicile fara cochilie...
dar merge f bine si cu cele congelate
multumesc

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

gordon bleu (sau cum s-o scrie)+ piure de cartofi
prajitura "japoneza"/"piele de chinez"

violeta si noua ne facea mama cand eram mici tort la metru, dar noi ii ziceam omida

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

IMPLINIRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

la pranz am facut
file de pangasius la gratar
(cu usturoi si busuioc)
cartofi natur +
gogosari murati dulci.

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet

Oi nikole
eu folosesc amestecat Coalhada + creme de leite + putina zeama de lamaie +sare
incearca mai intai fara zeama de lamaie(lyme) ca este destul de "acra" coalhada

dar vezi ca sigur se gaseste smantana ca a noastra de-acasa(eu gasesc mereu in Big Box sau Pao de Azucar)...tot creme de leite ii spune numai ca ambalajul este ca o cutie de margarina rotunda(500 gr) si o gasesti la raftul cu lapte proaspat(deci la frigidere) langa cremele de branza(requeijao)

de branzit nu trebuia sa se faca asa..chiar daca ai folosit creme de leite...
tine creme de leite la temperatura camerei apoi incet adaugi cate putina zeama de ciorba in ea pana se incalzeste bine si numai dupa ce ai adaugat o cantitate rezonabila de zeama de ciorba atunci poti rasturna amestecul in ciorba...altfel daca zeama este abia oprita din foc si creme de leite de la frigider...sigur se branzeste...

hai ca te-am ametit

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Sa traiesti 100 de ani

nu m-ai ametit, m-ai lamurit, atunci merg in Pao de acucar, ca e aproape de mine sa vad de gasesc.
Cu ciorba asa am facut, fix cum mi-ai explicat, dar crema aia de lapte e infernal de groasa, puteam sa o tai cu cutitul sa o pot amesteca cu ouale si ciorba....am batut-o cu telulsa o "uniformizez" era tot amestecul ala plin de cocoloase, in fine, nu stiu ce s-o fi intamplat, oricum nu mi-a placut gustul ciorbei.

Coalhada...nu stiu ce e, dar il intreb pe al meu cand ajunge acasa.

MULTUMESC

Ca sa nu fiu total off topic, am pregatit pentru azi o tava cu pulpe de pui la cuptor
salata orientala

...si pana luni nu ma mai vede bucataria la ochi, de obicei duminica mancam in oras, iesim dimineata, ne intoarcem seara acasa.

Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 31+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Monica, pentru panna cotta, pe post de smantana dulce, sa inteleg ca ai folosit crema de lapte?
cum se vede in poza?

as vrea sa o fac si eu spre seara, arata fooooarte bine, de prezentare nu mai zic, bravo!

Siropul de fructe l-ai preparat tu, sau e cumparat?
vad ca ai folosit capsuni...vai , imi ploua in gura

Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 31+cu...Albastrica/Luana
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Cui nu-i ploua in gura dupa retetele astea minunate? LA noi sub ce forma gasim smantana asta dulce? Imi poate spune cineva, rog frumos?

Ati vazut filmul Julie si Julia? Daca nu, vi-l dedic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

supa de pui cu galuste(de fapt e ratza)
ficatei la cuptor cu sos de rosii si usturoi,mamaliguta
placinta cu mere

luni vreau musai sa fac musacaua oanei-bubu ca mi-a plouat rau in gura,de mult n-am mai facut...oana e ok s-o fac cu piept de pui tocat ca sa pape si puiul>?ms

de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

nikol ,te duci la carnaval?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ANITA75

nikol ,te duci la carnaval?

bunul Dumnezeu imi va ajuta sa fiu mamica

Nooope...sunt in depresie inca...mi-e si frica sa ies din casa din cauza violentei, mai in gluma mai in serios, daca am fi fost singurei(fara copil si burtica) fugeam de pe acum sa prind loc, mi-ar place sa merg in Rio, insa in situatia de fata, ma abtin de la imprudente

Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

friptura de porc la cuptor
aripioare de pui la cuptor
cartofi copti
mujdei cu samantana
gris cu lapte

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala