Ce gatim azi (69)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

ciorba de pui(de ieri)
tocanita de cartofi cu carne de pui
clatite cu finetti

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

nikole, ma bucur ca ti-am fost de folos
pai colhada cred ca este echivalentul kefirului de la noi numa ca aici e mai gros...un fel de sana...si daca-l cumperi nedegresat seamana f bine la gust cu smantana

cat despre carnaval...asa e cum zici...cat am stat acolo anul trecut (chiar langa Corcovado) s-au auzit bubuieli in fiecare noaptea si nu erau artificii cum le ziceam noi astora mici

hristina...la noi exista smantana dulce de la dorna parca...si mai sunt si alte firme cu siguranta...

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

nikole, ma bucur ca ti-am fost de folos
pai colhada cred ca este echivalentul kefirului de la noi numa ca aici e mai gros...un fel de sana...si daca-l cumperi nedegresat seamana f bine la gust cu smantana

cat despre carnaval...asa e cum zici...cat am stat acolo anul trecut (chiar langa Corcovado) s-au auzit bubuieli in fiecare noaptea si nu erau artificii cum le ziceam noi astora mici

hristina...la noi exista smantana dulce de la dorna parca...si mai sunt si alte firme cu siguranta...

Azi am facut doar niste Ravioli cu sos de rosii
si o Pasta de peste reteta Claudiei

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet

Azi am facut doar niste Ravioli cu sos de rosii
si o Pasta de peste reteta Claudiei

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Vaaaai cum arata.....le am luni in program.
Imi place f mult ca retetele tale sunt ilustrate, si uite asa imi dai , mie cel putin mura-n gura,e un ajutor de milioane, ca nu ma pierd printre randuri la supermarket , stiu ce tre sa cumpar, merg direct la tinta.

Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 33+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Nikole, esti simpatica cu poftele tale !
Tre' sa facem un club al pofticoaselor care saliveaza la retete in imagini.

si eu ma benoclez zilnic la retetele in imagini postate aici. Imi place calitatea blogurilor si cat de bine sunt prezentate retetele, poze facute bine si tot! Eu n-as fi in stare sa mentin un blog/website, as posta o reteta si 2 poze si as abandona
Monica, Silvia si cine mai are blog de retete - multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

ieri am mai facut:
ciorba de pui a la greq
tocanita din limba de porc
garnitura-paste fierte
si gogosari murati

azi mai fac sarrrrrrrrmale!!
duminica frumoasa!

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Mindy, nicole...multumesc
azi iar sunt in pana de idei

galiciana fur si eu un gogoshar de la tine

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

monica,cu mare drag!
am mai facut o salata de fructe.

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikole

Citat:
citat din mesajul lui ANITA75

nikol ,te duci la carnaval?

Nooope...sunt in depresie inca...mi-e si frica sa ies din casa din cauza violentei, mai in gluma mai in serios, daca am fi fost singurei(fara copil si burtica) fugeam de pe acum sa prind loc, mi-ar place sa merg in Rio, insa in situatia de fata, ma abtin de la imprudente

Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 31+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

iese cu bataie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Nushulica, sigur ca da De obcei tot cu pui fac si eu, dar acum am avut vitel deja tocat

Eu n-am facut decat paste-dinozauri cu lapte si ciorba de pui de dimineata.
Ieri am fost in vizita, am papat acolo

Mergi la inceput