Ce gatim azi (69)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

deocamdata-friptura de porc la cuptor
ciulama de ciuperci

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Azi ciorba de salata ( facuta dupa reteta de la mama mea ) http://bucataria-sylviei.ro/ciorba-de-salata-reteta-mamei-mele/ cu bastonase de paine crocate cu rozmarin ci cimbru http://bucataria-sylviei.ro/batoane-crocante-cu-rozmarin-si-cimbru/ mereu ma tenteaza combinatia asta

Monica nici nu am apucat sa pun reteta si mie imi era dor de ceva romanesc nu amapucat sa fac inca ananasul tau umplut neaparat we asta
Alexia eu aveam in plan sa nu mananc care azi dar cred ca o sa fie si pt mine aripioare de pui cu usturoi si mamaliguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

varza (acra) calita cu muschiulet de porc

_

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

si eu azi am facut cartofii cu mustar la cuptor (monica )...ff buni

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

IMPLINIRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fiindca am vazut orezul negru cu caracatita al lui silvi si mi-a fost pofta de el azi am facut
Risotto din orez negru si fructe de mare
si o budinca italiana Panna Cotta super, super rapid de preparat, gustoasa si cu un efect fain de tot...plus ca poate fi servita cu ce doreste fiecare...fructe, sirop de ciocolata, caramel...etc...

anaemi, ma bucur ca ti-au placut

silvi...super faine batoanele tale

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

sarmalute si ciorba de curcan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Panna cotta imi face de mult cu ochiul, ce bine arata, Monica!

Azi am facut:
www.bucataras.ro/retete/3941/musaca.html#com22011" target="_blank">Musaca
www.bucataras.ro/retete/3944/pastrama-duet.html" target="_blank">Pastrama duet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Orez cu pui si legume

Tort la metru

O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

pui cu cartofi si lamaie la cuptor
malai cu stafide
salata boeuf

Primul Craciun
David, puisorul nostru drag (17.02.2009)

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Monica bestial arata orezul tau de nota zece am si salvat reteta sa o fac si pe aceea fructele de mare au fost prospete sau congelate ca am vazut ca aveai scoicile fara cochilie, eu numai congelate le gasesc asa .
Azi fac pranz de duminica ca la meu sot lucreaza maine asa ca am sa fac un pui umplut cu legume la cuptor http://bucataria-sylviei.ro/pui-umplut-cu-legume-la-cuptor/ supa mai este si o sa fac pentru cina o prajitura cu dovleac ca am gasit o retete super, revin cu reteta dupa ce o fac.

Mergi la inceput