Ce gatim azi (69)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Ieri: Peste file pangasius la cuptor cu legume si mujdei de usturoi cu iaurt
Azi : supa de pui cu galuste si orez si ardei copti
desert: orez cu lapte

Maine: iahnie de fasole cu ce nu stiu inca

ALI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

ciorba deporc
cartofi prajiti
ciuperci pane
salata de ardei copti

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Musaca de legume
salata de vinete cu maioneza
varza cu carne de purcel

Primul Craciun
David, puisorul nostru drag (17.02.2009)

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Nikole ai folosit gelatina aia de la dr otker si nu ti s-a intarit cu 20 de gr? totusi a fost si mai putin lichid ca trebuia 450 smantana dulce si 200 de lapte deci trebuia sa iasa batz...nu sa nu se intareasca...(pune mai multa gelatina...dar trebuie sa iasa asa...doar folosim aceleasi ingrediente)
ai fiert gelatina? sa se fi distrus si sa nu mai "inchege" nu stiu...
eu ori din asta cum e in poza cu reteta folosesc...ori cumpar de la palma(magazin japonez) gelatina agar-agar care intareste f bine...
alta gelatina nu am luat de pe-aici...


bubule, supa crema arata fain de tot

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet

Nikole ai folosit gelatina aia de la dr otker si nu ti s-a intarit cu 20 de gr? totusi a fost si mai putin lichid ca trebuia 450 smantana dulce si 200 de lapte deci trebuia sa iasa batz...nu sa nu se intareasca...(pune mai multa gelatina...dar trebuie sa iasa asa...doar folosim aceleasi ingrediente)
ai fiert gelatina? sa se fi distrus si sa nu mai "inchege" nu stiu...
eu ori din asta cum e in poza cu reteta folosesc...ori cumpar de la palma(magazin japonez) gelatina agar-agar care intareste f bine...
alta gelatina nu am luat de pe-aici...




bubule, supa crema arata fain de tot

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete





Da, pe cea de la dr Otker am folosit-o cu gust de capsuni, ca mi-ai facut pofta de capsuni, si nu erau la supermarket, so...nu stiu ce s-o fi intamplat,am pus doua linguri rase asta insemnand 20 gr.
Data viitoare pun alta gelatina, nu stiu o fi diferenta intre ele, asta de la dr otker era cea mai ieftina, dar singura marca ce avea gelatina cu gust de capsuni, restul erau fara gust.
Gelatina am amestecat-o cu putin lapte, si am incalzit-o ptr 15 secunde la microunde, apoi am pus-o in amestecul de crema cu lapte.
Nu-i bai, mai incerc...

am gasit colhada...a mancat cupilul juma' de borcanel, nu mi-a venit a crede

Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 33+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Nikole, gelatina se dizolva in apa calduta, o lasi acolo i0 minute. Asa am invatat eu la scoala de gatit. Acum fiecare face cum crede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Aseara am facut paste carbonara si mancare de spanac.



Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pe gelatina de aici scrie ce sa lasa la inmuiat in 5 linguri de lichid rece pana se umfla(cateva minute) apoi se "incalzeste" 15 secunde deci puterea microundelor sa fie data spre minim nu la 100% (sau se pun pe baie de abur) pana se lichefiaza...apoi se foloseste la reteta dorita...
dar atentie pune putin cate putin din compozitie in castronelul cu gelatina...si nu invers...fiindca altfel gelatina se face "cocoloase" se intareste bilute si nu mai ingheaga bine lichidul...

ma bucur ca i-a placut coalhada...eu cea mai buna am gasit-o pe cea de la canto de minas (la sticla de plastic de 900 ml) au si integrala si degresata , scrie ceva in limba araba...minunata este...sa o incerci neaparat

galiciana mi-ai facut o pofta cu salata de ardei copti...azi o prestez

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

IERI AM AVUT "SEARA ITALIANA"
- PASTE CU CREVETI
- SALATA CAPRESSE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Eu nu prea am avut chef de gatit . Am facut de proba minitortulete in forma de inimioare cu fructe de padure , o sa le repet de Valentine's Day http://bucataria-sylviei.ro/minitortulete-valentines-day/
Mi-am facut in sfarsit si eu vegeta de casa http://bucataria-sylviei.ro/category/vegeta-naturala/ dar nu am reusit cu legume deshidratate, e bestiaal si asa ca mai faceam amestec de legume dar nu puneam ceapa si asa multa sare, ii da o aroma f buna.
Azi fac la cuptor pui cu cartofi dupa reteta asta si gata : http://bucataria-sylviei.ro/aripioare-de-pui-cu-legume-la-cuptor/

Mergi la inceput