Ce gatim azi (69)
Raspunsuri - Pagina 11
monica-elizabet spune:
galiciana...acum vin ca n-am mai pus de vreo 2 luni cred...n-am mai gasit...
da gogoshari chiar n-am gasit niciodata de cand sunt aici...am pus ca sa-mi fac pofta niste ardei gras rosu la murat
Bubule, multumesc...nimik...au trecut pe-aici 2 baieti si i-am omenit
Azi subtire de tot
Salata de morcovi si mere
Paine cu nuca astea doua au mers de minune impreuna...dietetic si sanatos ca sa zic asa
si un Gris cu lapte indragostit...ca sa o copiez pe miha cu pandispanul ei
in rest am mai avut prin frigider...in seara asta...am lipsuri in memorie nu-sh ce-oi face....
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
mina spune:
Aseara am facut supa de pui chinezeasca a Silviei, si friptura de porc cu cartofi aurii (si mujdei de usturoi cu iaurt, bien sur)
In seara asta chiftele de pui cu legume, cu garnitura de piure si cartofi aurii (dupa pohte, nah....) si salata de varza murata cu cimbru.
....gandesc intens la o supa de fasole boabe, poate poate oi ajunge sa o fac ...
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
valentinag spune:
ieri supa de rosii cu taitei,friptura cu cartofi la cuptor si mujdei,foccaia
azi fac varza calita cu mamaliga
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
monica-elizabet spune:
Paste "scoici" umplute
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
anaemi spune:
ieri am facut doar niste muffins cu ciocolata si niste chiflute cu susan iar azi am facut www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/24693/File-de-peste-cu-citrice/" target="_blank"> file de pangasius cu citrice si cu cartofi natur ....fff bun (avusesem in plan mancarea de peste cu legume a monicai dar sotul a zis ca-l vrea l-a cuptor, deci m-am conformat )....oricum ff bun si f aromat.
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
IMPLINIRE
monica-elizabet spune:
Pandispan inimos cu prune
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
bubu05 spune:
Azi am facut www.bucataras.ro/retete/4061/supa-crema-cu-pui-fidea-si-crutoane.html#com22998" target="_blank">supa crema cu pui, fidea si crutoane
Pt. cina le pregatesc la baieti niste spaghete cu sos si carnita de gaina.
Eu doar ma uit , Monica inund la greu tastatura la ce bunatati faci
nikole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ANITA75 ciorba de burta bunul Dumnezeu imi va ajuta sa fiu mamica |
Eu am facut astazi o salata de vinete
pulpe de pui la cuptor alaturi de piure de cartofi si salata verde
si ma pregatesc sa fac panna cotta a la Monica
Edit sa adaug ca ptr cina am facut o supa crema de mazare care a iesit extraordinara.Eu am mai adaugat unt la servire si muuulta verdeata, plus ca am pus o intreaga lamaie.
Si am facut panna cotta, care mi-a iesit o ...crema, nu stiu unde am gresit, Monica daca vrei, pls zi-mi ce am facut aiurea, ptr ca gustul e demential si vreau sa o repet curand.
Am avut doar o cutie de crema de lapte, si deci am pus 300 ml crema de lapte si 50 de lapte.
Apoi am urmat instructiunile tale.
Unde am gresit?
Trebuia mnai multa gelatina oare?...desi 20 gr scria in reteta...
f buna la gust, numai ca am mancat-o din cesti, ca nu era chip de rasturant.
Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 33+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec