Ce gatim azi (69)
Raspunsuri - Pagina 13
mireluta39 spune:
Eu am facut ciorba de vitel
sos de ficatei de pasare
cornulete cu gem
www.bloguluiaurel45.blogspot.com
nikole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica-elizabet pe gelatina de aici scrie ce sa lasa la inmuiat in 5 linguri de lichid rece pana se umfla(cateva minute) apoi se "incalzeste" 15 secunde deci puterea microundelor sa fie data spre minim nu la 100% (sau se pun pe baie de abur) pana se lichefiaza...apoi se foloseste la reteta dorita... dar atentie pune putin cate putin din compozitie in castronelul cu gelatina...si nu invers...fiindca altfel gelatina se face "cocoloase" se intareste bilute si nu mai ingheaga bine lichidul... ma bucur ca i-a placut coalhada...eu cea mai buna am gasit-o pe cea de la canto de minas (la sticla de plastic de 900 ml) au si integrala si degresata , scrie ceva in limba araba...minunata este...sa o incerci neaparat galiciana mi-ai facut o pofta cu salata de ardei copti...azi o prestez Monica-Elizabet Retete in imagini Impresii, pareri, retete |
No...pai asta s-a intamplat, ca fix asa mi-a iesit amestecul, plin de cocoloase micute, si nu s-a inchegat bine, a iesit de consistenta unei smantani groase.
Nu am citit instructiunile, bine macar ca m-am luminat acum, stiu data viitoare, o s-o repet in weekend, cu un sos caramel.
Eu astazi nu fac nimic de mancare, eu m-am umplut bde fructe de dimineata si pana acum rontai fara oprire la prune, struguri, papaya, banane, am facut o amestecatura...a...si nuci, ca fara ele nu ma simt satula.
Doar copilului pun sa-i fac un grill, un piept de curcan, alaturi de orez amestecat cu legume si salata de rosii.
Azi, sotul isi gateste singur.
Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 33+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
monica-elizabet spune:
dcuati ca nu gasesc ghilimelele pe tastatura asta de la balet si dau ditamai carnatul de link
Sufleu de clatite cu spanac http:/.../forum/viewtopic.php?f=80&t=1182
si Pachetele din piept de pui(umplute cu ciuperci si carnati) bune rau de tot
http:/.../forum/viewtopic.php?f=42&t=1183
pentru diseara...habar nu am...
Silvi ce faine sunt tortuletele
nikole...bine ca ai gasit unde era eroarea
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
galliciana spune:
monicaaaaaaaaaaaaaaaaa-viu la clatite suflate,bre!!!
datorita faptului ca s-a inventat uleiul de palmier,
urmeaza,in premeieraaaaaaaaaaaa, ca la oscar,bre,
cartofi prajiti
aripioare prajite
salata verde
si fetita -o salata de spanac cu branza!
si mai am vreo 2 ardei copti de care nu ma indur!
gata!
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
monica-elizabet spune:
te astept
aoleu...bine ca mi-ai adus aminte...si salata de ardei copti care a mers de minune cu pachetelele din piept de pui
aici nu este ulei de palmier...ce ciudat totusi...am luat acasa la bidon mai mare...nu mai retin 2-3 l parca...
aici e palmito("maduva" de palmier) dar ulei...n-am vazut...poate-l descopera nikole si-mi zice si mie
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
silvi_2005 spune:
Monica tu ai facut ceva cu inimaaceea de palmier ca si aici tot vad la borcane dar sincer num-a tentat niciodata Vai ce mancaruri faci ca mor de pofta si daca nu mi-e foame am vrut zile trecute sa pun si eu pe forum la voi ceva reteta dar sincer nu m-am dumirit cum sa pun pozele, nu am reusit nicicum si m-am lasat pagubasa ca eram in criza de timp
monica-elizabet spune:
silvia, aici nu se gateste se mananca pe post de "salata" este fff cautata in restaurantele braziliene in care se mananca numai fripturi chipurile te "degresezi" cu ea
iti trimit un pm explicativ
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
anaemi spune:
azi (adica ieri) supa crema de legume , salata de peste+sfecla rosie+maioneza , savarine
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
IMPLINIRE
nikole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica-elizabet te astept aoleu...bine ca mi-ai adus aminte...si salata de ardei copti care a mers de minune cu pachetelele din piept de pui aici nu este ulei de palmier...ce ciudat totusi...am luat acasa la bidon mai mare...nu mai retin 2-3 l parca... aici e palmito("maduva" de palmier) dar ulei...n-am vazut...poate-l descopera nikole si-mi zice si mie Monica-Elizabet Retete in imagini Impresii, pareri, retete |
Vaaaaiiii, ce mi-ai facut...o pofta de palmitoooo!!!
Din punctul meu de vedere face toti banii, o bunatate, cumparam cat am stat in Japan cate 3 borcane pe sapt. ma bateam cu Albastrel de la ele
eu ii faceam copilului salata cu palmito,si rosii, ulei de masline, lime si putina sare
nu stiam sa aiba vreo proprietate maduva asta de palm tree, chiar am googalit odata si am ramas cu impresia ca nu are mai nici o proprietate nutritiva.
Nu am vazut nici eu pana acum ulei, daca vad pe undeva, esti prima care afli
Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 33+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
cosminiq spune:
'neata fetele!
Aseara am facut si eu sarmalute(pe care le pun azi la fiert),snitele de pui si o tocana de legume pt copilut.Azi o sa fac o supica din pui.
Maine o sa mergem la un gratar (cu prietenii nostri)unde o sa pregatim asa: pulpe dezosate,frigarui,mici si paine prajita iar apoi o sa facem niste cartofiori(tavalute cum le zicem noi!)
Cam atat!
Va doresc o zi super frumoasa si un wk la fel!
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq